Отговори
# 30
  • София

Инче я да го облечеш ,че ще настине Laughing

записа ли  Mr. Green

# 31
Мини, мерси за темичката, гледах го онзи ден твоя сладур, направо е за изяждане!

Борис лежи само по гръб, опитвах много да го въртя настрани, но той само се нерви и накрая се разплаква. Голям дерт ми е защото като си върти главата и си загъва ушите  Sad боже, ще стане някой клепоух заек да му се смеят момите...слагах лентичка- пада му на очите и следва рев, същото е и с шапката, направо ми иде да ги залепя  Mr. Green

Ние сме на пелени " Либеро" след като се обрина от Памперс и Хъгис. Доволна съм много, само дето не навсякъде я има 3-та. А пък за лежането по корем- хич не ни харесва, но си има мама упорита .

Момичета, след раждането ми се появиха черни лентички по ноктите, вертикално, търсих в гугъла какво може да означава, но няма смислено инфо по въпроса, дали някоя от вас има същото или знае на какво се дължи?

# 32
Я не ме гъбаркайте, бе еййй  Mr. Green  hahaha

# 33
  • Пловдив
Ха, добър ден.

Не съм чела от два дни и не съм много в час с обсъжданите въпроси, но да се включа.

Милен стои най-много на ръце, в леглото си за малко, на голямото легло и в хола на дивана за около 15-20 минути между храненията. Спи все още настрани, преди повече се обръщаше по гръб, сега си спи настрани. Спи без шапка. И ние водим борба да заспива в леглото, но уви почти безуспешно. От два дни дори на обяд го приспивам в столчето и си спи доста добре.
За захранването-решила съм да започна като навърши пет месеца, но с какво не съм решила още. Тепърва ще започвам да чета по въпроса, че съм много боса. Каката я захранвах по старата схема - сокче, плодово пюре, зеленчуково пюре.

Хайде, че писна

# 34
Здравейте мами сладурани и радостни бебоци и от насшия отбор мама+Ати Simple Smile
бая съм пропуснала ама с бебо се сремим да преминем кризата в третия месец с намалялата кърма Simple Smile няколко дена се кърмихме на час и половина и мисля че лека полека нещата се оправят Simple Smile за сега сме на кърма  bowuu наливам се с чайчета от копър Simple Smile ммммммммм много полезни  Joy а пък вече съм помолила мъжа ми да си купи противогаз че почвам папкане на глави лук Simple Smile
е това е е екзотиката на живота  Joy
е това за плуването на бебоците е много интересно Simple Smile имало някава жена която може да идва у дома и да тренира бебока Simple Smile щом взема телефона и имам повече инфо ще докладвам Simple Smile
таман и аз се замислих за допълнителни маски за косата и гледам вече има отговори и на тази тема Simple Smile ама много сте бързи Simple Smile
айде чакам с нетърпение времето ад стане по топличко и газ с количките че може би и на детенце не му е добре под домашен арест по цял ден с мама Simple Smile
бебока май има гъдел и като си правим упражененията започва голямо кискане Simple Smile
лелеееееееее колко са порастнали сладурчетата Simple Smile сега поразгледах малко снимки Simple Smile
целувки и приятен ден от нас Simple Smile

# 35
guava какви упражнения му правите на бебока?
Ако някой го интересува темата с плуването на бебетата - ето я, има координатите на инструкторката, за съжаление басейнът в който се провеждат уроците в момента е затворен и май така ще е до февруари Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278612.0

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 12:45 от Bebo4ka

# 36
  • София

Гале, Шарийз, благодаря! Такива хитри погледи вкарва...
Шарийз, браво, че зараства белега на малкото сладурче. Да ти кажа преди време мъжа ми се беше пребил в парка с едно колело и си мислех че се е обезобразил, но с едно мехлемче с невен не остана грам белег. Питай педито, но мисля че не пречи и деца да го ползват. Мас и невен или ланолин с невен.
Гале, гледах ти снимките. Така я киприш малката госпожица голяма мацка ще бъде. А тук сама ли се е повдигнала
http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/MagdalenaJanuary#5 … 90840822124857458
Леле, не я оставяй без надзор, че е тръгнала вече. Браво!

Лиянка, за съжаление никой не може да ти каже кога да захранваш, дори педито. Ти решаваш! Вчера баба ми разправяше едно време по селата какъв недоимък е било и децата й (майка и вуйчо) били захранени чак 7 месец. До тогава само на кърма. Да кажа че и двамата са със супер стомаси и нямат проблеми за разлика от мен и сестра ми, захранили са ни за 3-4 месеца.Незнам дали има връзка, но щом късното захранване не вреди, аз залагам на него.

Неди, мерси! Аз се чудех дали да се показвам с тия габарити, ама викам айде хората да видят, че детето има майка.

Чая на ХИП наистина го няма навсякъде в момента, имало проблем с доставките.
Адина, мерси за статията за захранването.
Галакса, много гадно, че се налага пак лекарска намеса. Дано процедурата бъде бърза и най-важното безболезнена.

Гери, и на мен всеки ми разправя че като проходят децата мъжките майки луди стават.

Елиса, не искам да те плаша, но при нас слепените очички от гурли се оказаха стафилококи и още се лекуваме. Каналчето се оказа стеснено и само с масаж може да се разшири. Алтернативата е сондаж с пълна упойка. Да не се случва на никой. При нас грешката беше че не закарах детето при офталмолог, а се оставих ГП-то да ни изписва Тобрекс. Сега и нослето не хърка както преди. Явно са се били разпрострели и към носа гадните коки. Уф дано се оправим.

# 37
За захранването майка ми ми каза, че навремето са ги захранвали след първия месец, нямам никакви проблеми с корема, нито сестра ми, а и двете сме много рано захранени Peace
В тази връзка да споделя, че се запознах с едно семейство, чиято племменица е захранена на две седмици, сега е на месец и половина и яде всякакви пюрета и пие всякакви сокове. Била записана при някаккъв лекар, който бил много извсестен педиатър - алерголог, много добър, защитил бил няколко дисертации в Щатите и Англия точно на тема хранене, та този Педиатър ги карал да ги захранват на по 2 седмици и то с по 30 мл направо сок, децата гледани от него били огън. Много здравички, въобще не боледували, показал им някакви специални упражнения и на тези хора племенницата на две седмици си вдигала главата, както била по коремче, даже ми я показаха на снимка, бебенцето беше супер Simple SmileПри първо посещение махал пъпа на бебето докторът Crazy Стана ми много странно, но родителите на бебето бяха мноооооого доволни Simple Smile Тъй че, за захранването, който както си прецени Peace

# 38
shivani с риск да ме намразиш, ама много ме учудва, че точно ти си за "забелването" на пишлето, това пак се води остаряла практика и вредите,които би могло да нанесе са повече от ползите Thinking

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 13:13 от adina

# 39
shivani с риск да ме намразиш, ама много ме учудва, че точно ти си за "забелването" на пишлето, това пак се води остаряла практика и вредите,които би могло да нанесе са повече от ползите Thinking
Ние забелваме пишлето по съвет на педката, доста изчетох по тази тема и реших че е по - добре да се забели от по - рано, но това си е  мое мнение Peace

# 40
леле мами вкючете на канал 3...
ша са бият пред парламента Sad Има протести и блокади ....

# 41
Ние забелваме пишлето по съвет на педката, доста изчетох по тази тема и реших че е по - добре да се забели от по - рано, но това си е  мое мнение Peace
да, всеки сам си решава, нашата педиатърка пък каза да не го пипаме.Не искам да повдигам спор.

# 42
И аз съм "ЗА", но говоря от собствен опит с баткото и само изказвам мнение  Peace
И ние гледаме новини малеее ще се избият тея хора Shocked
Ние сме на сок от круша за да я разхлаби

# 43
леле мами вкючете на канал 3...
ша са бият пред парламента Sad Има протести и блокади ....
Олееееееее ужас  #Crazy
Чак ми става жал Cry

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 19:38 от Kamence

# 44
за какво са тези протести аз нещо съм изостанала

Общи условия

Активация на акаунт