Отговори
# 45
Тея па.... футболните фенове са много зле! Способни са да провалят всичко... Не се прави така  #Crazy А едното дето полицая държеше в ръце приличаше на огромен автомат... е оказа се оръжие за изстррелване на бомби със сълзотворен газ... Страхотия... ще се избият без да има смисъл... провокаторите са........
Не знам защо са протестите... Май за всичко, което става в страната Sad организирали са го по форуми и т.н. ама сега го опорочават според мен..
айде стига за това...
Ние сме в криза и не мога много да пиша Sad Малката суче вече по около 7-8-9 пъти на денонощие  ooooh! така бях свикнала на 5 пъти... гърдите ми едвам смогват....
ще пиша пак натам като малката се поуспокои и започне да спинка малко повече, като преди  Hug

# 46
Бебочка, това, което пишеш, е много интересно, но не бих подложила свое дете на този метод никога.

Захранването, мисля, е като всичко останало в бебегледането - най-добре е човек да слуша сърцето си. Ако то казва "давай сок", да дава, а пък ако не - не. Мисълта, която най-добре описва начина, по който се чувствам в тази връзка, е следната - "ако бебетата трябваше да ядат друго освен кърма, едната гърда щеше да пуска сок, вода, пюре", някъде из форумите я прочетох.

Няма НИКАКВИ конкретни доказателства, че болестите на XX век - алергии и гастро-ентерологични, са пряко следствие от недостатъчно кърмене и ранно захранване, и все пак има едно-друго съмнение по тоя въпрос. Мен ми звучи доста логично. При мен следствието от ранното захранване е, че съм злояда и ям общо 10 неща Simple Smile

Във всеки случай аз не мисля да набутам лъжица в устата на дъщеря си, преди да може да седне и да я хване сама, тъй че да омаже всичко наоколо с пюре. А това, мисля, е около 6 месеца.

# 47
Здравейте мамички, нашето оченце също сълзи периодично.Забелязах, че е свързано с нослето.Както повечето бебоци и ние имаме единични стафилококи, но педиатърката каза, че няма да ги лекуваме. Когата оченцето започне да сълзи няма изтичане на секрет от нослето външно, а бебо прави физиономии сякаш му се гади. Пробвах с помпичката за насле и аспирирах доста секрет.Така започнах да му капя физ. р-р в нослето и да го почиствам и намаля и сълзенето от очето.Дано сте ме разбрали. 
Искам да попитам ако някой също като мен постоянно изцежда кърма знае ли на колко време се подменят гумените части на помпата?Ползвам на Авент и вече веднъж ги смених, но други няма в комплекта.

# 48
Здравейте! И аз да се включа по темата за захранването. Мисля да започна след навършване на 4 месеца първо със зеленчуково пюре, по- късно плодово, каша, месно и т.н. Баткото имаше проблеми със сокчетата, получи слуз в акото и страшни колики, затова мисля със соковете да изчакам.
За забелването, аз съм против, това е такава нечовешка манипулация. Най- новите тенденцииса да не се прави, освен ако няма вродена фимоза, има много инфо по- въпроса, не бързайте да тормозите децата, ние преживяхме голям кошмар с това. Не мисля, че е нужно да изтезаваме децата. Достатъчно е леко придърпване на пишлето докъдето може когато се къпете, така постепенно нещата стават, без да се налага хирургическа намеса.
Някоя от мамите в предишната тема спомена, че е раждала при др. Васиелва в Тина Киркова и е доволна. мога да кажа същото, много съвестно и внимателно си върши работата, много добър професионалист. И аз имам няколко вътрешни шева, но нямам проблеми с това, много бързо се оправих и започнах да си сядам на дупето.
Bebo4ka , не знам какъв е тоя педиатър обаче направо се изумих от методите му, според мен не е необходимо да бързаме със тези неща, на 1г. по тая логика децата трябва да ходят в университет:) Не мисля, че този метод е правилен.
И ние имахме проблем със очичките, почти от първите дни когато се прибрахме от родилното, както и с хъркащото носленце. Педиатърката веднага ни изписа тобрекс, но аз не искам да започваме с АБ, та било то и под формата на капки, затова на своя глава почиствах само с преварена вода или сребърна вода, има я навсякъде в аптеките, добър дезинфектант и не е вредна както прословутите АБ, от които съм се убедила, 4е нямат ефект или ефекта е времене, след което се получава резистентност. Аз и преди съм споменавала, че вече не вярвам в днешната медицина и търся всякакви алтернативни начини, чак тогава бих прибегнала до АБ, ако няма др. начин. Разбира се това е мое мноение, но съм стигнала до този извод за съжаление от опит и опитното зайче е синът ми. Изпи тонове лекарства и боклуци, а откакто прилагаме хомеопатия и др. методи на лечение. Не сме пили АБ и е много по здрав, без да ми прави усложнения.
 през деня и ние спим или в креватчето или на шезлонга, когато излизаме и в количката. За съжаление с това време няма как, но надявам се скоро да се стопят ледовете и да можем да се разходим тези дни.

леле мами вкючете на канал 3...
ша са бият пред парламента Sad Има протести и блокади ....
Ами на хората толкова им писна да ги лъжат, не е нормално обратното...
Стига толкова писания за днес, че ще изпиша цялата тема:)

# 49
  • Варна
И аз вече 4 часа гледам канал 3. А по БиТиВи и Канал 1 показаха само по 1 минута материал, че имало 1000 човека и това е.Нищо интересно. А тука като гледам кво правят хулиганчетата........... ooooh!

# 50
Ахахахаха
обсъждат бгмамма и че сме били много сериозни  Crazy

# 51
Искам да попитам ако някой също като мен постоянно изцежда кърма знае ли на колко време се подменят гумените части на помпата?Поа Авент и вече веднъж ги смених, но други няма в комплекта.
[/color]

Аз съм същият случай. Досега не съм сменяла части, а детето ми основно от нея се храни  newsm78
Ти защо ги сменяш? Аз си я стерилизирам 1 път на ден и това е. Вярно, че малко пожълтя гуменото уплътнение, но не виждам проблем. Иначе тук в Сф има резервни части за Авент- мога да попитам ако искаш, но пак ти казвам не виждам смисъл..

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:09 от mimozinq

# 52
Мимозиня ми части, защото се "захабява" малката част, която прави вакума  ooooh! ама как го обясних... нали има една малка джиджавка, която прави вакуума... та тя на няколко пъти на мен ми се "всмука" нагоре... тоест не може да прави вече хубаво вакуум... а аз не съм в момента много редовна на помпата...

# 53
  Днес мойто Боби прави 3 месеца..Ех, как си минахааа Joy Почерпете се за негово здраве.Ето и малко снимки http://radionovi.multiply.com/photos/album/9/9

# 54
На мен никога не ми е правила тоя номер с всмукването, а я разглобявам всеки път  newsm78
И я ползвам по 6 пъти на ден...Нищо де, ако нещо се е  развалило, пак казвам има резервни части, само мацката от Сливен да се яви  Laughing

Едно голямо Честито на другия Бобчо! Да ви е жив и здрав!

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:18 от mimozinq

# 55
  • Варна
Крис,Честита месечинка
Това,в което сте мушнали Боби комплект за количка ли е?
http://radionovi.multiply.com/photos/album/9/9#80

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 15:09 от Госпойца Димитрова

# 56
Да Тони, всичките му бебешки дрехи то първия месец са на тази фирма и са със страхотно качество : http://www.bebetto.com/EN/index_en.html

# 57
  • София
Мишето протестира със студентите  Joy такива възгласи, такива речи...  hahaha и аз гледам канал 3 в момента.

Дизирела, и аз се чудех дали може да се ползва сребърна вода при толкова малки бебчета. Пък и забравих да питам офталмоложката днес  ooooh! Съвсем безвредно и безобидно ли е?

Криси, честита месечинка!

# 58
  • Бургас
Криси то бива сладост ама вече прекалява тоя малък Бобо Hug
Много да слушка и да ви радва пакосника.

Маилили ми солидарно е детето Grinning

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:53 от Nedialka_81

# 59
mylili, ср. вода  на нас ни помогна, не се наложи да прибягвам до Тобрекса.
Има листовка, на която подробно е обяснено приложението.

Общи условия

Активация на акаунт