С риск да се повторя пак ви слагам въпросите си от миналата темичка, че никой не ми е дал съвет май и се чудя кво да правя

"
1. Сев , и аз съм в твоето положение за кърменето. Уж в началото имах доста, ама доста нерви брах заради постоянните акъли на свекитата и заради това мисля че ми намаля кърмата. До скоро дохранвах, ама сега сме изцяло на АМ защото като го сложа на гърда и като не пуска почти нищо и много се ядосва и реве. На мен цикъла ми дойде, ама пък като стисна гърдите и все още текат по няколко капки мляко. Има ли наистина шанс да си възобновя кърмата? Моля помогнете ми! Чувствам се адски виновна пред детето си
2. Да ви питам какво е положението с биберон - залъгалката? Ние вече ревем за него, което не е много добре
3. За захранването - аз след 2 мес започнах да давам сок. Сега давам морков или морков + ябълка, по 20мл на ден, понякога пропускаме дни. Вие давате ли и как и по колко?
4. За АМ - ползвам НАН, слагам 150мл вода + 5 лъж АМ
5. За памперсите - ползвах досега Памперс, ама сега сме на Дайперс и съм супер доволна, купих ги от Метро, не са ми изпуснали, имат ластик отстрани и са мекички, и не са ароматизирани.
Криси , скайпа ми е didinka_bg, може ли да ме намериш, че искам да те питам някои неща, прочетох че си започнала да даваш пюре и в тази връзка да ми дадеш някои съвети, а и да споделиш как го приема Боби. А и си в Пловдив, така че като се постопли може да запознаем малчуганите

М/у другото, който иска да ми пише на скайп, че там по своевременно реагирам ...
Поздрави и хубав ден от нас !