Отговори
# 150

Борислав яде 120мл вода с 4 лъжици Фризолак, пак по моя преценка.Преди ядеше и по 150, но качи 1400кг миналия месец и сега е на 120.Добре му е.

Памперсите сме на Can bebe  и съм много доволна.4-9 кг за сега.Другата седмица ще минаваме на следващия размер 7-18кг.

[/b][/color]

Крисси,  и ние сме на 120 но аптамил - от фризолака се запичаше и го смених по съвет на педито.на колко часа се храните вие?моя павел когато изяде 120 огладнява след 4 часа, но ако изяде 90 (по свое желание - обикновено това е в 6 сутринта) огладнява след 3 часа.Питам те за броя на храненията защото свеки все вика че е дебеличък....на 2 месеца беше 55см и 5.300. сега ще видим на 22 като го водя за пентаксима колко сме качили newsm78
За кан бебе и аз бях доволна, но откакто пробвах хъджис не искам и да чуя за други.винаги когато мога си ги купувам.виж либеро не ги харесвам - не си струват парите.
незн каква козметика ползвате но ние сме много доволни от алтермед.особено крем пудрата за дупе е невероятна...като ни свърши докато я намеря беше страшно - нито бюбхен нито себа мед...мустелата е добра, но е малко скъпичка

# 151
За компреса с риванол една идея: тъй като от него се мокрят и дрешките, ние сложихме втория път риванол за мазане (като вазелин). В резултат дрешките са сухи и чисти, а на крачето не се появи подутина, както първия път.

# 152
  • Бургас
Криси жалко,че си разочарована от вашите дрешки.
Дано не са много парички.
Сега ме хвърли в размисъл дали и аз не трябва да запиша дребната на ясла и кухня newsm78

Марбо сметни му на детенце колко му се събира за деня и прецени дали е много.

# 153
Здравейте кукли,
ние продължаваме да спинкаме учудващо дълго newsm78, сега заспа към 9 и още го чакам за яденето в 11 newsm78, мислите ли че трябва да се тревожа за някаква реакция от ваксината newsm78?
Нашата педиатърка е страхотна, аз писах наскоро за нея, но да се включа и сега - избрах си я по препоръки от кърмаческия форум - изключително съм доволна. Само исках да поговорим за захранването и тя ме отряза, че още ни е рано, но ми каза, че ще започнем с пюрета, з-то наддавал добре ooooh!искам да събера аргументи за и против, за да мога евентуално да ги обсъдя с нея когато му дойде времето Blush Признавам, че за сега това захранване ми е пълна мъгла, толкова ми е объркано и толкова сложно ми изглежда Blush Харесва ми идеята да приготвям всичко домашно, обаааче нямам практика. Дали ще се справя? Ей такива неща ме вълнуват също. Колкото до ваксината, нищо не ни е казвала да слагаме на крачето и слава Богу до сега нямаме подувания на местенцето на боцкането. Миналия месец ни препоръча Туя, докато обаче я набавим, то мина 1 ден и въобще не му давах.
 ooooh!Нещо друго щях и да казвам? Не мога да се присетя сега, айде до после Heart Eyes

# 154

Крисси,  и ние сме на 120 но аптамил - от фризолака се запичаше и го смених по съвет на педито.на колко часа се храните вие?моя павел когато изяде 120 огладнява след 4 часа, но ако изяде 90 (по свое желание - обикновено това е в 6 сутринта) огладнява след 3 часа.Питам те за броя на храненията защото свеки все вика че е дебеличък....на 2 месеца беше 55см и 5.300. сега ще видим на 22 като го водя за пентаксима колко сме качили newsm78
За кан бебе и аз бях доволна, но откакто пробвах хъджис не искам и да чуя за други.винаги когато мога си ги купувам.виж либеро не ги харесвам - не си струват парите.
незн каква козметика ползвате но ние сме много доволни от алтермед.особено крем пудрата за дупе е невероятна...като ни свърши докато я намеря беше страшно - нито бюбхен нито себа мед...мустелата е добра, но е малко скъпичка

Козметиката е Бюбхен.Винаги яде 120 и на 4 часа, като последното нощно ядете му е в 10 вечерта, а сутрешното в 6 Peace

Неди при нас се чака много и затова го записах да си има ред детето Hug

# 155
Здравейте, момичета!
Манянка, да ти е живо и здраво голямото момче!Желаем на Веско, щастие и успех по пътя му! newsm59
Излизаме на разходкааааа!
Мини, много благодаря Hug Heart Eyes  bouquet

# 156
Здравейте мацки,
Днес моя малък Цар става на три месеца, по повода ви черпя по едно, за съжаление не знам как се качат снимки с лакомства Crazy
Виждам, че кометирате милитрите за ядене, аз давам по 140 мл 6 пъти дневно през 3 часа, по съвет на педката, Царя яде Милумил НА, че сме с риск от алергии. Последното хранене е към 10,30 сетне заспива до към 7,30 сутринта, когато и яде Peace
Честито на Веско на Мананчето Hug
Сиси, много благодаря за инфото  bouquet

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 12:41 от Bebo4ka

# 157
  • Bulgaria
Здравейте, не съм чела нищо но искам да питам нещо.

Какво пречи като има мъгла, а е хубаво времето.Защо пречи да извеждаме бебоците. Защото днес  е много топло,но пък има мъгла.
Отивам да се храним, а после ще чета и ще се включа по обсъжданите теми.
Лек ден

# 158
Деним, знам, че въздухът при мъгла не е окей да се диша от бебоците.
А и в момента мъглата не е природна, а от мръсотия - нали ТЕЦ-овете минаха на мазут, заради газовата криза. Вчера я извеждах на терасата, там има около 1/2 см катраненочерен прах. Това е от мазута.

Та и аз се чудя. За щастие мартеничката заспа, та засега ми е спестено решението Grinning

# 159
Мъглата е пълна с боклуци и вируси. Нашата тераса е толкоз черна от този мазут, че е за ново боядисване Crazy

# 160
Само запис за момента Simple Smile По-късно ще пиша.

# 161
сметнах го млекцето - 600 , 630 за денонощие
по мойте четива за хранене на детето е нормално...
педито миналия месец каза че можко е наддал но не ни се е карала Mr. Green по таблиците за ръст/ тегло си е нормален
ако някой иска таблици мога да ги кача Wink
хайде чао от мен
отивам да нахраня бебо
до по късно

# 162
  • София
Здравейте момичета  Hug
Не съм чела, само набързичко да се включа, че продължаваме да сме криви Sad
Мимозия, благодаря за заглавието, много ме зарадва  Hug Hug Hug
Малкия снощи и сутринта беше с 37.9 и ми изкара акъла Sad Знам че не е много, но нали за първи път ми вдига температура и доста се уплаших. В момента е 37.1 и е доста по-добре. Поне не е бил апатичен, тъжен или без апетит, напротив даже все едно всичко му е ок, като изключим че заспива трудно и плаче безпричинно отвреме навреме.
Не ми дава да му отворя устата въобще. Почва да пищи, все едно го колят, уф дано мине по-скоро. Педиатърката каза, че всъщност не се знае кога ще пробие напълно зъбчето, но мястото било "изравнено", каквото и да значи това.
Айде, като имам време ще дочета и пак ще пиша  Hug

# 163
  • София
Я, кажете в София също ли трябва да се записваме от сега за ясла и детска кухня? За кухнята аз имам предвид тези дето ти носят еденето в къщи (Ози ли се казваха  newsm78 ). Още незнам дали ще ги ползвам, но все пак да си запазим ред.

Криси, що така бе душа? Какво си поръча че не си доволна? Аз до сега имам 90% успеваемост с покупките от Ларедута, а за детски дрешки 100%.

Сисилия, на мен педито ми показа кое се изравнява-външния ръб на венеца. Нашия не е изравнен, но тия дни сме много кисели и само се въртим нервно все едно изпитва някакъв дискомфорт.

# 164
  Айде нас ни боцнаха, аз колкото се притеснявах...пък малката въобще не се усети, даже се кефи на сестрата... Whistling
  На мен пак ми е едно криво, за 2 седмици е наддала само 200гр., т.е. 5400 и 58 см. Малко ми е искам повече, продължавам да храня през час,час и половина, та дано се оправят нещата, че ми едно гадно....тъй искам да сме само на кърма... Praynig
Малката беше с едни хрипчета от нослето,но лекарката каза, че няма нищо притеснително и я дупнаха, каза, че гърлото е много спокойно, но на пук тъпите колики са се завърнали... ooooh!
Ние почти не сме имали, или поне не толкова тежки, и сега пак. Тя наистина взе нещо да се превива докато спи, пада едно дране ,едно шаване, едно пръцкане...дано да е за бързо и този път да изчезнат завинаги  Hug
 И при нас е една мъгла, ужассс не мога да мръдна, и като ми се развали колата пред болницата.. ooooh! ами сега и "викам Неволята". Добре,че един приятел беше там та ми помогна,малко съм я задавила, незнам как щях да се прибера... Whistling 

Общи условия

Активация на акаунт