Борислав яде 120мл вода с 4 лъжици Фризолак, пак по моя преценка.Преди ядеше и по 150, но качи 1400кг миналия месец и сега е на 120.Добре му е.
Памперсите сме на Can bebe и съм много доволна.4-9 кг за сега.Другата седмица ще минаваме на следващия размер 7-18кг.
[/b][/color]
Крисси, и ние сме на 120 но аптамил - от фризолака се запичаше и го смених по съвет на педито.на колко часа се храните вие?моя павел когато изяде 120 огладнява след 4 часа, но ако изяде 90 (по свое желание - обикновено това е в 6 сутринта) огладнява след 3 часа.Питам те за броя на храненията защото свеки все вика че е дебеличък....на 2 месеца беше 55см и 5.300. сега ще видим на 22 като го водя за пентаксима колко сме качили

За кан бебе и аз бях доволна, но откакто пробвах хъджис не искам и да чуя за други.винаги когато мога си ги купувам.виж либеро не ги харесвам - не си струват парите.
незн каква козметика ползвате но ние сме много доволни от алтермед.особено крем пудрата за дупе е невероятна...като ни свърши докато я намеря беше страшно - нито бюбхен нито себа мед...мустелата е добра, но е малко скъпичка