Отговори
# 180
Честито на рожденика! Да ти е жив и здрав!
Неди чакам с нетърпение да хайманосваме отново из улиците!  newsm68 1stroller  Пък дано компанията се разраства!  Heart Eyes

# 181
  • Бургас
Честито на рожденика! Да ти е жив и здрав!
Неди чакам с нетърпение да хайманосваме отново из улиците!  newsm68 1stroller  Пък дано компанията се разраства!  Heart Eyes

Данооооооооо
Абе момичета днес мойта педка ми даде рекламна брошурка на ваксината PREVENAR-
детска пневмококова конюгатна ваксина.
Вие чували ли сте я?

# 182
Айде, добър ден и от нас. Ние май сме влезнали в криза на растежа, защото тази нощ се събудихме за папу в 4 часа.  #Crazy
Аз да питам нещо; подарих ни 2 пакета Sleep&Play и сега трябва да ги използвам понеже са размер 3-ка. Ама снощи пробвах и немогат да ударжат на нощния напън, резултат=подгизнал бебчо.  Laughing Та въпроса е: мога ли през деня да ползвам Памперс-а, докато свършат, а вечер да му слагам пак Либеро или пък Хъгис. Дали няма да му причиня обривче на д...то, със честата смяна на пампите? 10nx предварително!  Hug

А и да се похваля, на нас днес ни пуснаха парното за първи път от както живеем в кооперацията (блока е нов и не бяха уредени нещата с Топлофикацията, а пък и ние живеем тук от първи юни само), та сега ще ползваме само в хола климатика и ще сме си на парно иначе.  Party

А за кухнята Ози, мисля че няма нужда от записване, а само като решиш си поръчваш и ти носят. А разгледах менюто им, ама още не знам дали ще ги ползвам. Засега мисля да си гледам бебо до 2 годинки и май ще си му готвя аз, ама ще видим.  Thinking

Аз редувах до скоро Хъгис със Слип енд плей. Не съм имала никакви проблеми. Само дето аз слагах Слип енд плей за през ноща Simple Smile На мен не са ми преливали. Така че редувай си ги смело Simple Smile

# 183
Айде и в София е хубаво времето.
Сега чакаме и в Б-с да дойде.

Тцъ. У нашия край ще е мъгел до мръкване, че и утре май  Cry

# 184
  • Lovech
Току-що се прибрахме от разходка и се включвам, преди да е огладнял дребосъка.
Никози
, относно въпроса ти - баткото го храних по старите схеми, защот опреди 10 години нямаше кой знае какъв избор, включихме сокчетата  и плодовите пюрета, само че после продължихме с кашичка, вече не си спомням защо, и чак тогава зеленчуковите.
Кърмех го след опитването на новата храна.
Сега съм изчела много по въпроса, консултирах се с алерголог и с нейно съгласие си направих тази схема, която описах преди известно време. Все пак това си е лично мнение, просто го споделям. Всяка от нас е достатъчно умна и отговорна, особено що се отнася до децата, и може сама да си вземе решения как ще храни детето си. Единствено мисля, че трябва каквото и да се предприеме, да е съгласувано с лекар.
Имаше въпрос дали си харесваме педитата. Аз моята съм я избрала от старата школа, тя гледаше брат ми преди 20 години, много добър диагностик и лекар, но за съжаление относно захранването разсъждава по старому, още втория месец ми каза да давам сокчета. Тогава й обясних, че искам да захранвам по-късно,  освен това имам и кърма, тя видя че съм убедена и няма да може да ме разубеди и се съгласи. Това е, мисля че отговорих на всичко, към мен отправено.
Отиваме да закусваме.

# 185
  • Бургас
Тцъ. У нашия край ще е мъгел до мръкване, че и утре май  Cry

Кофтииииииииииииии
Алис вие как сте2
И вие ли сте затворници в къщииииии?

# 186
Nedialka_81 мила такава ваксина с такова име не съществува))) Кажи точно как се казва и ще ти кажа за ко иде реч.

За компресите и риванола. Компрес от риванол се прави, за да спадне оттока след всякакъв вид ваксина, така както се слага и спирт, за да спре кървенето. Принципно не е задължително, но е препоръчително, за да не се чудите защо крачето на детето стои надуто с дни.

# 187
Честит Рожден Ден на батко Веско! newsm59 TadaМного здраве щастие и безгрижни детски игри му желая от все сърце.
Да кажа и аз за конс. ни днес,5.600(само 500гр.този месец Sad)и 59.5см(1см за месеца).Мисля си,че е малко,но нали уж вече по по-малко ще качват.
Галакса,и аз съм на мнение,че вече спряла кърмата трудно ще я засилиш,за да  стига на бебешоне,но знае ли човек.Нашето педи каза 2 капки да са в нейната уста да са,но не вярвам,че ще станат повече от 2 капки де Mr. GreenОсвен това Янитка я мъча да суче,но ефект невиждам аз от цялата тази работа,само дето тя се изнервя върти се, гърчи се, цокне,плюе,докато не се разреве окончателно и и дам шишето.Бибка смучем,е естествено юмрука е по-сладък,но гледам да е с биба отколкото с ръка в устата.По мое мнение биба по-лесно се отказва,че моята племенница е на 5 и се крие да си смуче палеца Crazy.Сокчета давам само ако не е акала по-дълго време,по колкото изпие не и го меря е дърпам и шишето де не я оставям да се налочи с него.Ми май това по въпросите ти мога да кажа памперсите и млеката доста ги обсъдихме вече сама си прецени. HugИ още нещо за кърмата не се обвинявай,че неможеш да кърмиш не си нито първата нито последната.И имам много познати дето децата им са били на кърма мнооооооого време и не са спрели да боледуват,така,че това не е критерий според мен Peace

# 188
Въх, това моето дете спи от 4 часа  Whistling (пу, пу, да не му е уроки!)

А аз щях да го извеждам...

Инче, има такава ваксина, но не е особено популярна в Бг.
http://framar.bg/product_review.php?id=30012945&from=0&p … E0%EA%F1%E8%ED%E0

# 189
Данооооооооо
Абе момичета днес мойта педка ми даде рекламна брошурка на ваксината PREVENAR-
детска пневмококова конюгатна ваксина.
Вие чували ли сте я?

[/quote]

Да, чувала съм и аз се чудех дали да я слагаме и даже щях да питам вчера педката, ама нещо се разколебах. Знам, че в някои държави е задължителна. Лошото е, че струва 142лв и се боде пак няколко пъти, като първия път още във втория месец-демек сме изпуснали, ама има вариант и за по-нататък. Разколебах се, защото и аз не знам защо, ама... Още мисля.Иначе знам, че я препоръчват ако детенце е болнаво или ще ходи от малко на ясла. Иначе забелязах, че и в поликлиниката са сложили плакати на Превенар, преди ги нямаше, явно тепърва ще излиза масово. Ето линк към аптечна информация:
Я, Параходката ме е изпреварила, аз пък имам листовката на пациента, ама е ужас да я четеш  ooooh!

# 190
  • Бургас
Параходче мерси за линка Hug-това имам в предвид.

Дано Марта си поспинка милата.

Адинко мен цената ме притеснява честно казано.

# 191
  • София
Мананче, да ти е жив и здрав баткото! Само радост да ви носи и да е за пример на мъника!

Zlatina, много ти е сладко детенцето. Само една забележка – ти вече си захранила, щом даваш сокче.

Криси, то като в повечето магазини стоката като цяло не ми е по вкуса. Ако ти е интересно, ето да видиш какво съм пуснала в моята поръчка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218929&pid=10012034
(от ризата нататък). Като добавиш и куфара подарък, сестра ми ще ми счупи главата като отиде да го взима от пощата.

Мини, не виждам проблем да редуваш памперсите. Те Sleep&Play са с по-малко вложени материали от обикновения Памперс.
Честито парно! И да не го ползваш, друго си е с топла вода.

Гледам доста пентаксими тия дни се биха. Реванол и ние слагахме предния път, че беше много зачервено мястото и като бучка. Нашият втори Пентаксим да видим кога ще е. Утре излизат изследванията на очния секрет. Дано да е чист, че ....

Малкото ми чудо се събуди след 4 часов сън и е време за манджа.

# 192
Праход,пу-пу-пу.
Крисси,одеве исках да те питам за тази марка бебето,дето сте обличали Боби.Магазин ли имат в Пловдив или?Понеже си харесах доста неща от сайта им който беше поместила,ама незнам как да си поръчам и мога ли изобщо и цените им от къде да погледнаа newsm78
Риванол и мен ме караха да слагам на каката след имунизация,в резултат на,което имахме пожълтели дрешки.Сега не  ми каза доки да слагам,даже няма проблем и с къпането и яденето веднага след ваксината,понеже с каката чакахме час ли два ли забравих вече ,че чак тогава ядене.

# 193
за първи път я чувам тази ваксина. А няма ли и в пентаксима менингит? Сигурно обаче е друг тип. Иначе пък звучи доста добре, ще питам нашта док

# 194
Е така е, парата също е от значение за съжаление и трябва да си 100% сигурен, че има смисъл.

Времето на вън е супер, само дет тече вода отвякъде.

Zlatinaber да, има различни видове менингит, но предимството на тази ваксина доколкото знам е при възпаление на средното ухо, което при малките  често се среща  Thinking

Ми да питам от тоя Ла редут-заедно с доставката по-евтино ли излиза от подобни неща тук или просто ви харесва, че има неща, които тук ги няма?

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 16:12 от adina

Общи условия

Активация на акаунт