Отговори
# 255
Здравейте,мацки!
Днес Хриси става на 3 месеца!

# 256
Добро Утро и от нас с Янитка кокитка!
Гледам за панелки и хъркане сте се раздумали,та вметна и аз.Ние пък имаме проблем с пъшкащи съседи Joy hahaha.Направо не се търпи ви казвам то хубаво секс,любов това онова,ма то туй тяхното не е за разправяне.Жената крещи все едно я колят.На Велинка  леглото е точно до тяхната стена и все ме пита като ляга"Кой кещи мамо" hahaha,а въри му обеснявай де.Понеже съм и казала,че са комшиите и тя като неможе да говори хубаво и си отговаря вече сама "Кошмиите кещят"Докато бях бременна и нали неможех да спя им лопах на стената да се усетят малко,ама не.Бе то всички го правим ама се съобразяваме все пак.А най-гадното е,че те не живеят тук,а само идват на секс екскурзия Mr. Green
Криссиако случайно откриеш нещо за БЕБЕТО ще съм ти благодарна,аз си харесах други неща(чанти и чувалчета ),така че нищо че са до 6 месеца дрешките им само Hug
 ooooh!И ние вчера имахме месечинка,ма нали съм заспи и забравих.Нищо де да са живи и здрави бебоците ни и ние покрай тях Kissing Heart

# 257
  • Варна
Съобщението не може да бъде изпратено. 'mini_minimoi' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.!

Ето, пак! Хайде.... Hug

# 258
Добро утро, голямо писане, не мога да насмогна, а уж редовно  smile3529. Честита месечинка на Хриси, да е много здравичка.
Софко, моят син е на 5 години и е 16 килограма, ама вече съм се отказала да се опитвам да го тъпча с храни които не обича, ако го оставя и веднъж на ден няма да се сети да яде. Не кусва никакво месо, независимо в какъв вид е, зеленчуци освен краставица и морков не яде, а от плодовете само ябълка, банан и диня. Ядем главно хляб, кашкавал /сирене не/, масло, прясно мляко, картофи, грах, боб и кус-кус. Обича и ядки независимо какви. Гледам да ги яде сурови, че поне така са по полезни. Радвам се, че поне не пие газирани защото иска само вода, чай с мед и прясно мляко и ние ядем пица, ама само Маргарита. Да не говорим, че и той така яде поне по 1 час. Ама какво да се прави, явно съм му изтървала края някъде  Thinking. Добре, че е здравичък, като влезе в пубертета сигурно няма да му стига един хляб, ама сега...
Ох дано днес да е хубаво времето, че вече изкукуригах в къщи от тия мъгли

Моят малък зайо пък много се кефи на песничката от Телетъбис Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 09:42 от Kamence

# 259
  • Бургас
Ох дано днес да е хубаво времето, че вече изкукуригах в къщи от тия мъгли

Данооо ,ама като гледам тая мъгла нещо не ми се вярва Sad
Каменце баткото още по-зле откъм неядене.
Дано като поотрасне започне да яде и други неща.
 n_alex76   честит 3-ти месец на бонбонката  newsm51
А пък тез вкусотии дето си ги пуснала само от гледане и ми потекоха лигите smile3503
Гладна кокошка просо сънува Wink

bigdance2 Честит рожден ден на Сисанка bigdance2

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 09:49 от Nedialka_81

# 260
Добри утро  Grinning

На мен вчера мъжа ми каза, че вися много по форумите, та ще взема да се стегна  Naughty

Някой питаше за хващането на предмети-дават го за през 4ти месец. Мойто още не го прави, иначе държи известно време ако му пъхнеш нещо в ръката. Много обаче си лапа вече само палеца и се притеснявам да не му свикне, че мен до късно не са ме отучили. Май метода е да го разсейваш и да забрави. Надявам се като почне да се заиграва с играчки, да не се сеща.
Иначе доста е разговорлив и той, даже нещо като пеене изкарва ако му пееш. Аз го уча да казва "ало" незнам защо и той понякога ми подражава и почти го казва същото.
И наща косичка пада ама малко, само отзад има едно напълно плешиво място, ма няма да го постригвам, че му правя прически след баня  Crazy
Да, опитва се да "ходи" като го държа прав.

И аз съм много доволна от Bebetto-единствените бодита,които не ми се развлякоха и си седят като нови. Продават го и в нашия квартал, обаче нямат кой знае какъв асортимант.

И нашата педи, като Крисината каза, че купешките пюрета са по-добре за първа храна:по-лесно смилаеми. Също каза, че и БГ са добри, ама са по-малко вкусни. И аз се притеснвам дали няма да хареса много купешките и да не иска домашни, ама ще видим.

Не се притеснявайте за съседите, ке пъшкат, ке пъшкат па накрая ке родат  Mr. Green

# 261
Здравейте мамчета. n_alex76 честита месечинка smile3525 Моето момче си хваща играчките от грифа и ги дърпа даже по някога грифа се откача така се беше пернал един път newsm62 а от началото когато не ги стигаше така им крещеше даже се разплакваше от яд. Енигма аз съм в Хиподрума ако искаш пиши на лични да се разходим. Ето две снимки от вчера на разходка с тати: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318307&pid=10021600 сега трябва да стане Hug

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 13:27 от e_kateto

# 262
Здравейте и от нас.Честита месечинка на Хриси, да расте здраво и щастливо дете.
Оф няма ли да се оправи това време да излизаме пак,нещо ме хващат лудите вече в къщи.
Относно звуците които издаваме те са от рода агииии, а не агу вече, също писка от радост, та чак вика,много е забавна.Понякога обича да гледа в тавана, като е в леглото си, незнам какво вижда там но започва едно говорене,смеене.
Снощи за пръв път имахме запек, чак сутринта свършихме работа, нито термометърче помогна,нито масажче.Ама така се омазахме, рещих да пробвам с Хъгис,незнам нещо не бях го сложила добре ли, ще видим за по нататък дали ще си останем с тях или Памперс.
Александра несъзнателно още като че ли си хваща играчките на шезлонга, забелязвам я напоследък че си дърпа и косата.
Дари много сте сладки.
За захранването аз мисля от средата на 4 м, та дори и 5 м, но пак ще се консултирам с педито.Чудя се дали да започна с каша или с пюре, не знам тези сокчета има вероятност да върнат коликите.Но ако е пюре смятам със зеленчуково да почна,Ще ми се аз да ги приготвям,но не съм сигурна дали ще намирам качествени продукти по магазините.Та засега обмислям още.
Хубав ден и блазе на онези при които времето е хубажо и позволява за разходки. Hug

# 263
  • Бургас
На мен вчера мъжа ми каза, че вися много по форумите, та ще взема да се стегна  Naughty

Душа аз това изречение го слушам откак съм бременна Joy
Даже съм заплашена от интернет спиране многократно.
НА което моята културна реакция беше и е: smile3534

# 264
Добро утро
Нашият батко яде всичко особено за супа умира.Лелките в градината казаха че той е единственното дете което си изяжда всичко и иска още JoyКато ядяхме пюрета определено не харесваше моите ядеше само Хип и Нестле.От българските марки се доверявах на АМ АМ и то само за плодови PeaceКато го записахме на кухня тогава вече се започна голямото ядене много му харесваше Grinning
Честита месечинка на Хриси  Hug
За памперсите ние сме с 3 на Памперс.Нашето педи каза че тя ще е с проблемна кожа и на каквато марка съм почнала с нея да си остана PeaceС баткото съм патила от смяна кърпички затова тоя път ще слушам
Ние днес сме на конс. и после ще даваме размери
Беба хваща съвсем целенасочено LaughingХаресва си играчка и я зяпва съсредочено и започва леко леко да да движи ръчичка натам догато я докопа Joy
От дрешките на Бебето и аз съм много доволна, но тук по магазините направо така са им надули цените ConfusedВ Турция компл. от 11 части е 25 лв. а тук 60лв
За хъркането съм гъгласна с Бебочка PeaceМъжа ми и той хърка ама да го изпратя да спи в другата стая може само да си мечтае Joy

А пък аз като кажа нещо как трябва да се прави ми се задава въпроса "Това във форума ли го прочете?"

# 265

товоа май е репертоар на всички мъже  newsm62

# 266

[/quote
Ха-ха-ха и при нас е така! hahaha Даже са ме кръстили Бг Мама Crazy

Алекс, също си дърпа играчките от гимнастиката, но още е несъзнателно. Вика, гука и даже ръмжи, като едно малко мече Crazy Пада му и на него косата, но още никъде няма дупка hahaha Веднъж ми се засмя с глас и край, а какви ли не маймунджулъци му правя Crazy
Още не съм решила кога ще го захранвам newsm78 Педи каза по-нататък, а аз му имам пълно доверие.  И на нас другата седмица ще ни бият първия Пентаксим.

# 267

А пък аз като кажа нещо как трябва да се прави ми се задава въпроса "Това във форума ли го прочете?"
Joy Joy Joy Joy  Joy и при нас е така
Ох, добре, че ви има  Hug

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 10:52 от Kamence

# 268
Ето ни и нас след прегледа на 13-ти.Вики вече е 6410гр и е 64см.Много смешно беше уплътнил кантара като го сложиха да го теглят и краката му висяха.Изобщо не плака,сигурно защото пред вратата чакаше една госпожица и го хвана срам.Сложихме и втория Пентаксим.
И аз като Нинка Маслинка мисля да поизчакам с пюретата.Иначе съвсем ще се отбие от кърмата ми се струва.И без това прави муцки вече.
Адина,Неди , и на мен постоянно ми се мрънка за форума.И двамата ми мъжове искат внимание-какво да ги правиш.А малкия направо ми поглъща цялто време.
За памперсите-изредихме всички възможни марки.Вики няма претенции като го гледам,но на мен са ми най-удобни зелените на Хъджис с ластика на гърба-най-лесно ги слагам.
За дрешките-аз много харесвам Caramell-ските неща.Имат много оригинални моделчета.А на Бебетто имаме някои подаръци,много са качествени,не са мръднали при пране.Вчера се нагиздихме с едно дънково гащеризонче от Fox-а.Има 50% намаление,но няма кой знае какво.

[b]Мами на момченца-и двете топченаца на бебчетата ли са си на мястото?При Вики лявото топченце е в торбичката,но дясното е "асансьорно".Малко ме притеснява това нещо,макар че педи каза, че било нормално. [/b]

# 269
Мис, не се притеснявай, големият ми син беше така. С течение на времето ще се намести "топченцето", където трябва Peace

Октомврийчето вече думички реди, а мама все в "Бг Мама"-та виси!- ей ся ми дойде таз идейка hahaha

Общи условия

Активация на акаунт