Отговори
# 270
  • при любимите ми хора
На мен вчера мъжа ми каза, че вися много по форумите, та ще взема да се стегна  Naughty

Душа аз това изречение го слушам откак съм бременна Joy
Даже съм заплашена от интернет спиране многократно.
НА което моята културна реакция беше и е: smile3534

А пък аз като кажа нещо как трябва да се прави ми се задава въпроса "Това във форума ли го прочете?"
Joy Joy Joy Joy  Joy и при нас е така
Ох, добре, че ви има  Hug

дааM,и ние сме в групата.Ама се убеди най-после ,че имам доста полезна информация от форума!
Благодаря ,че ви има!!!  bouquet

# 271
[b]Мами на момченца-и двете топченаца на бебчетата ли са си на мястото?При Вики лявото топченце е в торбичката,но дясното е "асансьорно".Малко ме притеснява това нещо,макар че педи каза, че било нормално. [/b]
На бебо и двете са му долу в торбичката, а на баткото единият е асансьорен, когато ходихме на лекар като беше на 1-2 години лекарят каза, че до 3тата му година би трябвало да се позиционира долу, да ама не. Когато беше на 3и половина го водихме пак на лекар /уролог/ той каза, че според него няма нужда от операция, защото това би означавало здравият тестис да го привържат долу в торбичката, в следствие на което най вероятно ще престане да функционира и оставихме нещата така. До колкото знам това е много често срещано. В най масовият случай би следвало да слезе долу за постоянно към третата година. Нашият си слиза и се качва, ама дано всичко да ОК занапред.  Praynig

# 272
Ха здравейте и от нас. Нашият бате е болничък послучай ЧРД. Точи едни бистри сополи и има температура  Tired Според педито ни най-вероятно са почнали последните кътници да никнат. Пита ме дали са изкарали всички зъби, пък аз й отговорих, че ще съм й благодарна, ако бръкне и провери, щото аз не се наемам  Joy
Цеци доста отдавна се заглежда в играчките, говори им много съсредоточено, понякога им се кара  Mr. Green, удря по тях с ръчички и разни такива бебешки неща. Най-странно ми стана, че баба Радче(гледачката ни), като му каже дай ръчички да ги хвана и той ги протяга към нея. Не мога да и го обясня - несъзнателно ли е или ..  newsm78
Косичката му опада по-малко, но не съм се притеснила, ако биберона попадне в обсега на космите, просто го измивам с топла вода и готово. Той в началото хич не обичаше залъгалката, но аз се оказах по упорта от нвего  Mr. Green Така или иначе се убедих, че от залъгалка лесно ще го откажеш като я скриеш, обаче от палеца не знам как би станал номера  Thinking
Пуки, Трикси е в Костинброд на гости на майка й  Simple Smile Трябваха ни 10 месеца, че да разбереме, че в едно училище сме учили и почти съседи сме били  Crazy
За нещящите да спят напоследък бебета, само да ви припомня, че на първа страничка има едни много полезни линкове с бял шум - на Цеци му помогнаха да заспи, а беше буден от 6,30 сутринта  Tired
Относно форума на мен ми прилагат абстиненция за по седмица на няколко месеца  Mr. Green Обаче както мъж ми казва отърване няма, щото тогава почва да звъни телефона и да се пита кво става и къде съм зачезнала  Mr. Green
Като се сетя ще пиша още. Сега отивам да бърша сополи  Rolling Eyes

# 273
  • София
По въпроса с ваксините не мога да се включа, тук са различни. Нашата първа ще я получим на 3месеца Simple Smile
Кой каза Памперс на Памперс за немския пазар струвал 62бр. 50лв? Тея нормални ли са #Crazy. Аз ползвам Памперс Актив Фит Номер 3 42бр. за 8.95?. Я дайте снимка да ги видя какви са тези пакети от 62бройки. Ама често направо са за  #2gunfire с тези цени. Което ме навежда на мисълта, като си дойда лятото в бг да си нося и памперси ooooh!.

аз писах за въпросните памперси, наистина на тази цена ги намерих на 2 места тук, но за съжаление съм изхвърлила опаковката и не мога да снимам, но ако се хвърля пак да купя такива ще я снимам задължително  Peace Нямам думи за разликите в цените  Shocked

Не се притеснявайте за съседите, ке пъшкат, ке пъшкат па накрая ке родат  Mr. Green

аххахаха, адинка, направо ме разби с този коментар  hahaha Joy Joy

Момичета, на кои от вас бебчовците имаха "рядък проблем", сещам се само за мананка....Тони от около седмица има някои толкова омазани ситуации, че направо се чудя какво става. Първо обвинявах гадните памперси, че не попиват и и стига акото до врата и преобличам по 3 пъти на ден в някои дни, но след като 1 път махнах пампата веднага след звучното напълване видях, че е много водно съдържанието, все едно с пишкано примесено, ама не знам дали е възможно всеки път да прави двете неща едновременно и да не успява да се справи памперса  Rolling Eyes Не е всеки памперс така, ама се чудя, дали пък не е разтройство това нейното  newsm78

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 11:38 от jijibiji

# 274
  • София
И при нас е така-на няколко пъти успя да си замаже целия гръб ooooh!Не мисля, че е от памперса, по скоро от вида.

# 275
  • София
мисля си че е съвсем нормално Laughing

# 276
Някой питаше за магазин където продават стоки на Бебето в София. Аз съм си купувала много неща от бебешкия магазин в търговския център на пазара на Красна поляна. Мисля, че имат и магазин в Люлин, но не знам къде е точно.

# 277
e_kateto не се отварят снимките ,направи интервал

# 278
Момичета, аз съм У потрес... вижте какви неща пише в книгите за отглеждане на деца! Сигурно редом с храненето на 3 часа и нощната "почивка" от деня на раждането...  Sick

възраст     нощен сън     дневен сън     еднократна продължителност
                                                                 на бодърстването

0-1             спи                  непрекъснато     -

2-6м.           10ч.                4х1.30ч.           постепенно до 1.30ч.

6-9м.            10ч.                3х1.30ч.                 2ч.

10-12м.         10ч.                2х2ч.                      3ч.

1г.-1.6г.     10ч.           2х  1.30ч и 2ч.        3.30ч-4ч.

1-3г.          10ч.                   1х2.30ч.          до 6-6.30ч.

3-5г.          10ч.                   1х2.30ч.         до 7ч.

5-7г.             10ч.                1х2ч.              7ч.  

Аз съм просто чудовищно потресена, ние спим като 3-годишни от края на втория месец. А преди спеше дори по-малко Grinning

Дрешки на Bebetto купувам аз от Хиполенда в Скай сити. Последно взех хавлийка и буйки.На Caramell са пак турски, готини модели, обаче не като за нас - те са за къси и дебели бебета, а ние сме дълги и стройни.

# 279
  • София
На мен вчера мъжа ми каза, че вися много по форумите, та ще взема да се стегна  Naughty

Душа аз това изречение го слушам откак съм бременна Joy
Даже съм заплашена от интернет спиране многократно.
НА което моята културна реакция беше и е: smile3534

А пък аз като кажа нещо как трябва да се прави ми се задава въпроса "Това във форума ли го прочете?"
Joy Joy Joy Joy  Joy и при нас е така
Ох, добре, че ви има  Hug

Моят пък пита "това мамиците ли го казаха?"  hahaha
Днес сме на ортопед в Горна Баня, та да питам който е ходил там. То било голям комплекс, лесно ли се намира детското отделение? Ние сме при Алексиев. Как минава прегледа?
Ха дано успеем да не се загубим, че с ориентацията съм  ooooh! малееее....

# 280
  • София
Ариана, след бариерата обикаляте сградата от дясната страна /отляво е забранено със знак/, паркинга се намира отзад, зад сградата, от там е и входа, като влезеш веднага по коридора в дясно и в дъното на коридора е кабинет номер 1, там преглежда Алексиев. Прегледа мина добре, за нас беше 3-ти преглед при ортопед, че единия ме притесни и реших да търся мнение на специалист, доволна съм, успокои ме, приятен човек е  Peace

# 281
Параходке, Боби не е нито къс/напротив/, нито дебел 62см беше декември и 5760, обаче има и на Карамел доста неща и му стоят супер Wink Така че май не е това точно определение, че са за къси и дебели бебета.На Бобчо само бузите са му големи, за да му ги ям по-лесно Joy

Момичета, има страхотни роклички на Карамел.Вижте ги!Ние нали не можем да носим, та поне на вас да споделя Laughing Hug

# 282
  • Варна
Еха, днес само една страница сте изписали. Друг ден като вляза тука на обед и има по 4-5 страници.

Снощи опитах памперсите Молфикс.Кви пампереси са въобще тия.Ми тя пикнята си стои по кожата на бебето. Иначе по-хубаво захваща от Хъгиса в коремчето, ама кел файда ако ще е мокър постоянно. Пробвах и Дайперс. Те пък стават много гнусни и се надуват като се напълнят с пишо. Sick Следващия път ще пробвам с Памперс.Вчера нямаше 3ка като пазарих в Пикадили.

# 283
Еха, днес само една страница сте изписали. Друг ден като вляза тука на обед и има по 4-5 страници.

Снощи опитах памперсите Молфикс.Кви пампереси са въобще тия.Ми тя пикнята си стои по кожата на бебето. Иначе по-хубаво захваща от Хъгиса в коремчето, ама кел файда ако ще е мокър постоянно. Пробвах и Дайперс. Те пък стават много гнусни и се надуват като се напълнят с пишо. Sick Следващия път ще пробвам с Памперс.Вчера нямаше 3ка като пазарих в Пикадили.

Пуки, ама и ти като мен, не можеш да си харесаш памперси Wink И аз ги въртя и все нещо не ми харесва.

# 284
Извинявам се за тъпия въпрос ама някоя софиянка дали знае пошите работят ли в събота че трябва да скокна да платя тока newsm78

Общи условия

Активация на акаунт