Първо зъбче вече е избило на НОЕМВРИйчето ни мило!

• 9 998
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Диданче, ако съм аз, майка ти аз ще я хвана за гушката и ще я занеса някъде далече от детето  Shocked Grinning леле...
Добре че нищо му няма на малкия.
Ценя възрастните, и моята баба все ми е в помощ със съветчета, но този похват ми идва в повече...
Обещавам ти, че ако не го повтаряте, Момо ще си е с дълго вратле като порастне!  Hug Mr. Green
И да не сте посмели на сладкиша с хубавата усмивка да му пипате небцето, чеееееееееееее...!!!!  Grinning

# 211
това за вдигането за врата и небцето и аз го бях чувала преди да забременея и гледах ей така  #Crazy  ама ги бях забравила тези похвати... добре че около мен няма кой да ги упражнява и да ме убеждава в полезността им...

някой беше питал за вигантола- давам по две капки директно в устичката преди сутрешното ядене- опитах първо в лъжичка, ама то е като олио и остава в лъжичката, затова почнах да го капя директно

# 212
Пък аз Вигантола го капвам върху бибата и бързо в устата
Ели  Hug Радван се за теб

# 213
Хайде да се отчетем
Бел е станала точно 6 кг и е 58 см,наддала е 1,500 за месец,лекарката ни е много доволна,всичко е наред,няма гъби,чистичка
нали си е моя.... Joy Joy Joy
Сложихме 2 ваксини,сега си спи,дано си е така спокойна
на мама гордостта Embarassed

# 214
Шамс, благодаря за идеята със Саб Симплекс-а. Аз вече си мисля, че по-редовни и по-нередовни колики, за нас все тая-мъчи се детето. Мисля си, обаче, че бабата малко пресилва краските и положението не е чак отчайващо.

Лора, и по едно резене ще обърнем щом трябва Grinning

Диде, кажи тогава колко по-рано заявки за разходки приемаш?  Grinning

Шопи,  newsm10 Добри перспективи Joy

Диданкееее, ти спомени от ранното детство имаш ли? Как ти е вратът Joy Между другото, има едно африканско племе, в което на момичетата през определен период от време се добавя по една халка около врата. Така на зряла възраст, вече имат забележително дълги вратове. Но без халките не могат да живеят, защото а са ги махнали, а са се задушили-прешлените им се раздалечават. Та да ме прощава майка ти, но да ти е жив и здрав Момо и с нормален врат, пак ще е готин. А туй за небцето малко не го виждам как става newsm78 #Crazy

# 215
Привет, момичета!  

Ели, радвам се че всичко е наред.

За коликите вижте на какво попаднах:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341826.0

Това също е интересно:
http://xedra.wordpress.com/Животът-с-бебето/Как-да-превърнете-8- … -ревливи-периода/

# 216
Честити месечинки на всички бебчовци.
Ели радвам се за теб, че всичко е минало повече от добре.
Вигантола го давам сутрин с капките саб симплекс в една лъжичка.
Вчера бяхме ня ДК вече сме 5 кг. 58 см.

# 217
хахааа момичета не се шашкайте толкова за номера с врата на бебето .Почти на всички ни е прилагана тая фатка  WinkНе е за да е дълъг и хубав врата ,ами за да не се смъква глътката на бебо  Peace , да не се дави като преглъща,и да поглъща по-малко въздух.Не сте обръщали внимание ,но като вадят бебчето акушерките го държат за главата .Аз също го правя като я вадя от коритото и да ви кажа нищо и няма  Crazy.но това с палеца на небцето е само за професионалисти  Peace

# 218
  • някъде там......
Мами, казаха ми нов вид лек за колики - току-що го приложих  - утре ще пиша дали има ефект. Сега изчезвам, защото положението е  #Cussing out

# 219
Бубе, аз не сам много по предварителните планове- както си лежим и се кърмим, изведнъж скачам, минавам подлеза и съм в морската...
а това за палеца- обръща се с възглавничката нагоре и се допира на небцето- бебето се носи все едно виси на закачалка  Crazy

# 220
И моята майка ми говори за това с врата. Нейната баба го правела почти професионално, но почина жената и нашия момък без вадене за врата мина, че друг не се е учил в родата. Само че аз знам, че се прави само на много малки бебета. В крайна сметка като му няма нищо...и на нас ни няма, а сме вадени така...значи няма проблем Simple Smile
Ели, браво Hug

# 221
Мамчета известно ли ви, че даже по-силното тръскане и люлеене до 3 месеца е опасно и може да увреди мозъка? И тези техники не са по-малко опасни.
Много са, детето се хваща за глезените с главата надолу и се облива с вода и разни такива, но не ги препоръчвам. Почетете малко за рисковете за главата на бебчовци.
Изглеждат безопасни, но не са.

# 222
Галисис, ти докато откриеш точния лек за коликите и те ще свършат  Wink Аз винаги съм твърдяла, че най-успешния такъв са вреето и търпението. Иначе ти пожлавам успех с новия метод.

# 223
Мамчета известно ли ви, че даже по-силното тръскане и люлеене до 3 месеца е опасно и може да увреди мозъка? И тези техники не са по-малко опасни.
Много са, детето се хваща за глезените с главата надолу и се облива с вода и разни такива, но не ги препоръчвам. Почетете малко за рисковете за главата на бебчовци.
Изглеждат безопасни, но не са.
Лорче ,точно на тази възраст се прави (до към 3тия месец).
А това с обръщането на долу с главата и поливанет,осоляването и други подобни са съвсем различни неща  Peace Съвсем до скоро този похват е бил сред упражненията за бебо ,и не е толкова ужасно колкото звучи  hahaha,но определено си е шах като го видиш за първи път  #Crazy

# 224
Е, не вярвам, че майка ми пак ще го направи. Все пак Момчил си понатежа доста,а аз не смея да го правя. Браво на Шопи-Мими за смелостта. Иначе повода да ми покаже таз "фатка" беше, че Момо се е подсякъл на гушката, та от там - си говорихме защо бебетата "нямат" врат и т. н. и айдееее - детето за главата  Laughing
Аз съм убедена,че лек за колики няма - всичко, с  което тъпчем децата е за успокоение на нашите изтерзани от бебешкия рев душици (въпреки, че свекърва ми поръча специално от Германия "вълшебни" капки Лефакс, и твърди че помагат, ама не е така  Naughty Naughty )
Аааа, сега като прочетох какво е написала Лора, и се сетих, че големия ми малък брат като беше бебе го изтезавах,като го въртях  с главата надолу, хванат за краката  Embarassed ама сега си изглежда нормален  Laughing  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт