Първо зъбче вече е избило на НОЕМВРИйчето ни мило!

• 9 978
  • 302
  •   1
Отговори
# 300

Добро утро и от нас Hug Минаваме да почерпиме за нашата втора месечинка с Мони и отивам да правя торта, че съм обещала  Hug

# 301
Мила, недей да се чувстваш виновна! Все пак я кърми повече от два месеца. Това, че си спряла, не е по твое желание заради бюста, фигурата или някоя подобна щуротия. Мисля си, че фактът, че остана сама и нямаше кой да ти помага, си е оказал влияние- безсънието и напрежението са изиграли своята роля.
Ти даде най-доброто начало на Симонка и тя ще ти е благодарна за това  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Голяма ти е сладурка Heart Eyes

Аз една вечер реших да си легна веднага след като Рая заспи, вместо да стоя пред компютъра и телевизора до 03ч и то- късмет- Рая спеше в мен, а откакто я сложих в кошарата се ококори и се хили и говори... а и се спииии.... уж сега задряма, ама не се знае още дали е окончателно и затова не смея да си лягам...

Хайде лека и спокойна нощ на всички!

Благодаря ти Диди  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes  все пак най-важното да ни са здрави дечицата!!
Снощи си говорихме с мъжа ми замисляме се сериозно да наемем жена , която да ми помага във вкъщи и за Симона ??? Тъй като той започва отново пътуванията ,аз отоново ще остана сама ,нашите баби са работарки и нямат време да гледат бебета ....
Незнам обаче от къде да започна търсенето на помощница , трудно ми е все пак чужд човек да ти е в къщата .... незнам  за първи път се сблъсквам с такъв проблем може би трябва добре да го обмисля .... ако  някой има подобен проблем ще се радвам да го сподели  Hug Hug

# 302
Пуснах една нова тема набързо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364609.new#new

Общи условия

Активация на акаунт