Първо зъбче вече е избило на НОЕМВРИйчето ни мило!

• 9 983
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Тонеска ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!   bouquet

Честита месечинка на малката Мони. Много усмивки и сладко гукане  Heart Eyes

Честито и на другите, които имат повод за празнуване!

Това, за врата и аз съм го чувала,но не съм си и помисляла да го приложа. Лично мнение  Peace

Снощи пробвах резенето,но мойта казпазанка изобщо не ще и да го помирише  Crossing Arms  Дадох и малко с пипетка,но така се мръщеше милата, че ми дожаля. Няма да го мъча детето  Heart Eyes Но пък тя си спа сравнително спокойно  Praynig

# 256
  • някъде там......
Добро утро и от нас! Simple Smile Тази сутрин наистина е добра и за нас! Пробвах бабина рецепта против колики и се родих - въобще не е пищяла малката и макар да стоя будна до 23 часа, въобще не плака. Може да ме сметнете за луда, но все пак ще я споделя, ако някой реши да пробва. Аз лично ще продължавам да го правя, докато има ефект. Всъщност тази рецепта ми я каза една моя приятелка още преди месец, но аз не я взех насериозно. Онази вечер обаче една мама отново ми я повтори и вече реших да пробвам. Единственото, което трябва, е борина - т.е. дърво от бор, по което има смола. Майка ми ходи до парка вчера и донесе. Запалих част от него с помощта на свещ на терасата /ако някой ме е видял, сигурно е помислил, че правя магии  Joy, ама хич не ми пука/ и обгорих една метална лъжица от вътрешната й страна - става черна. След това изцедих в лъжичката кърмя - тя почернява, остъргах малко още от черното и дадох на беба кърмата. В резултат на тези мои действия  Heart Eyes Габи беше изключително спокойна до 23 часа, когато заспа - въобще не е плакала - просто това явно я пресече. През нощта пропусна яденето в 2 часа - въобще не се събуди до следващото си ядене в 5 часа. А, и вечерта не съм  й давала никакво лекарство против колики. И след тази бабина рецептя май няма повече да й дам Mr. Green Дано наистина не е било еднократно, утре пак ще кажа какъв е бил резултата. Само да предупредя, ако някоя мама реши да пробва - като давате черното мляко, ползвайте салфетки, защото много цапа.

Честит имен ден ан Тонеска и на всички, които празнуват в този ден!  bouquet

# 257
Тонеска честит имен ден.Пожелавам ти да си много здрава, а покрай теб  и цялото ти семейство; да си много щастлива и твоите мъже да те носят на ръце.Весел празник миличка

# 258
Благодаря на всички за прекрасните пожелания Hug Hug Hug

Честито на днешните ни месечинки - Борис, Василена, Симона и Йоана

# 259
Честито на всички празнуващи, аз пак за малко и да ви кажа не съм ви чела. Embarassed
Обаче ми стана интересно КОЙ ИМА ЗЪБЧЕЕЕ. Hug Опитах се да ровя назад ама не видях.
Момичета мойта Мишка много балони прави но не виждам да и се белее по венците, дали е от жлезите или ще ни почват и нас зъби? Ама не може да си представите кви фигури прави с тея балони. hahaha Да ви кажа че от сега киноманка, как се заглежда в телевизора... ooooh!Онзи ден бащи и я гушнал и уж нещо я успокоява в следващия момент се спира че се заглежда в нещо по тв-то когато поглеждам и тая шматка гледа.Направо толкова ми бяха смешни и двамата, като зациклили пред ТВ-то. Joy

# 260
Тонеса, честит имен ден!!! бъди жива и здрава!!!

Честити месечинки на всички бебоци!!!

Този така прекрасен и празничен ден за мен започва леко нервно - току-що се обадиха свекърите и заявиха, че ще ни дойдат на гости след около 1 час,ама преди това щели да минат през гробищата  Shocked че на свекъра майка му се казвала Донка. А пък аз знам, че след като ходиш на гробища не се ходи при бебе...абе, може и да съм прекалено суеверна, не знам, но честно казано си мисля, че понякога някои неща ги правят нарочно. добре, че не живеем с тях - щеше да е ей така  #2gunfire  #Cussing out

# 261
  • София
 Здравейте и от мен . Да ви се оплача моя Алекс все се мръщи на млякото и яде много малко горкото . Обаче като направя сок такива усмивки и удоволствие ,че не е истина. Хайде чао за сега ,че така вика.
 Честит имен ден на Тонеска . Много здраве е любов.  Heart Eyes

# 262
Здравейте, мацки Hug!

Да ви почерпя за нашата месечинка

Утро Hug, благодаря! Честита месечинка и на вас! Много здраве и много радост  bouquet

Тонеска, Честит Имен Ден Hug  bouquet

Хубав ден! Бягам, че днес сме много кисели Hug

# 263
Честит иман ден на Тонеса и всички празнуващи!Честити месечинки на порасналите ни бебоци!
Мамите от Варна - един МОЛ? Ние ще сме там към 13:30 - 14:00.

# 264
Здравейте мамчета!!!
Честит имен ден на Тонеска и Честити месечинки на всички бебчета Simple Smile
Някой беше питал за сокчетата и се колебаеше какво да прави.Ето какво намерих...много добре и достъпно е обяснено защо трябва да се изчака и най-важното разликата между кърмените бебета и тези на АМ. Аз лично нямам търпение да разпечатам този материал и да трясна  с него главите на бабите около нас,че ми писна да споря вече  Twisted Evil

http://karmene.greatnow.com/gotovo.html
http://karmene.greatnow.com/zahranvane.html

# 265
Добро утро  Simple Smile
Честити месечинки на сладкишите ни и имен ден на Тонеска Hug  bouquet
Да бъдете много усмихнати и щастливи  Simple Smile

# 266
Честито на всички малки и големи именници!
Честито на порастналите бебоци!

# 267
  • Бургас
Тонеска - честит имен ден! Да си жива, здрава, много щастлива и все-такива хубави темички да ни оформяш!  bouquet Hug  bouquet
Честито на всички именници!
Честито на всички месечинки!
Благодаря на всички мами, които ми отговориха за кърменето! Много ме успокоихте! Hug
Лек ден на всички!

# 268
Честит имен ден Тони да си жива и здрава,много усмихната,щастлива,красива и много обичана  newsm51
Честити месечинки на всички сладурчовци   love001
Говорите за кърма,айде сега и аз да задам един един въпрос-като давам да суче от едната гърда Радост не всеки път успява да я изцеди докрай,все остава по малко-та въпроса ми е да го изцеждам ли това дето остава?Омеква ми гърдата и не ми е напрегната newsm78

# 269
Честит имен ден Тони да си жива и здрава,много усмихната,щастлива,красива и много обичана  newsm51
Честити месечинки на всички сладурчовци   love001
Говорите за кърма,айде сега и аз да задам един един въпрос-като давам да суче от едната гърда Радост не всеки път успява да я изцеди докрай,все остава по малко-та въпроса ми е да го изцеждам ли това дето остава?Омеква ми гърдата и не ми е напрегната newsm78
Ако изцеждаш, после би трябвало да слезе повече кърма, като количество.
Аз не доизцеждам вече...

Общи условия

Активация на акаунт