Първо зъбче вече е избило на НОЕМВРИйчето ни мило!

• 9 981
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Честити месечинки на всички пораснали бебоци!!!!

Тони, честит имен ден!!!!!!!!!!!!

# 286
Феъри, много ми е странен моят момък. Струва ми се, че хапва прогресивно по-малко, но пък пълни памперсите редовно, по 2,3 преливащи наакани памперса на ден. Снощи се метна да суче и беше превъзбуден, та сума време вися върху мен и с много мъки заспа в 1ч., че и ръкомахаше насън. Успокои се само като го сложих върху мен. Но, в 6 ч. не поиска да яде, към 8 цокна колкото да не е без хич, в 10 и 30 ч. букввално насила малко хапна и след това в 15 яде, като даже едната гърда не довърши. Сега към 18 хпна малко, абе не знам какво му ства - само спи днес. Може би е уморен след вчерашното върлуване, ама се притеснявам. А и се психирам, че ще ми намалее кърмата.

# 287
Това е Алекс на Мери. Надявам се да не злоупотребявам, но не за първи път тук се тревожите за тях. Добре са. Алекс е имал колики в лекия вариант, а сега май съвсем се е разделил с тях.

# 288
Шамс, Косето е абсолютно същия, както описваш Фафи. От вчера го прави това, нахвърли се върху мен, а преди това е оревал света, че е гладен, цокне десетина пъти и спре. И също така пълни памперса без проблеми. Мисля, че е нещо временно, настроение, на Косето вчера му биха ваксината, може пък и от нея да е така.
Аз ти предлагам просто да ги наблюдаваме два-три дни какви ще ги вършат, то пък не може всеки път да имат все един и същи вълчи апетит Laughing
За кърмата споко, дори и да понамалее, като започне да яде пак с желание, тя пак ще се върне Simple Smile

# 289
Ей Бубе и аз си мислих за тях.Много се радвам че са добре и че са минали този ужасен период с коликите.
Имам спешен въпрос.Малко (не е малко ама за да не звуча като параноичка) съм се притеснила, малката има дъх. Rolling Eyes И то не е много приятен, като застоял дъх.От днес ми направи впечатление, нещо заплака срещу мен.Нормално ли е?ПОмислих си че може да е от сюлнката и , но пак не съм чула малко бебе на 2 месеца да има дъх.Нямаме рефлукс защото не повръща и си яде нормално (като изключим че последното ядене не яде колкото трябва).Моля ако някой има представа от какво може да е да сподели.Утре е неделя и няма да безпокоя док, но в понеделник ще звънна и ако трябва ще отида.

# 290
Юле ти ме засенчи-как 300 мл бе жено-направо почвай да бутилираш.

Embarassed Embarassed Embarassed Ели, не исках да те засенча, мислех че е нормално.  newsm78
Следвам стриктно указанията на Fairy да цедя според нуждите.  Mr. Green Само сутрин не успявам т.к. аз преливам, а Борко иска да спи и хапва колкото да се залъже.  Crossing Arms

Мила, как така изчезна кърмата?  Shocked Имаше ли странични фактори като умора, стрес ...  Sad

# 291
Лека нощ момичета  Hug
Спокойна и неревлива нощ от нас  baby_neutral

# 292

Мила, как така изчезна кърмата?  Shocked Имаше ли странични фактори като умора, стрес ...  Sad
[/quote]

Да като се замисля имах си и много странични фактори за загубата на кърмата ми  Confused Embarassed Confused Embarassed изпитвам голяма вина  Embarassed Confused

# 293
  • Бургас
Fairy, Шамс и Марти е така както описвате вашите бебета, днес ми е супер-неспокоен, яде по малко, няма температура, но за сметка на това пищи и размахва юмручета - ще ни претрепе... ужас, но ще го изчакам да видя за какво става дума, но май не са колики....! От 16,00 часа се е събудил и едва сега в 23,15 заспа през целият този интервал пищеше и нищо не го успокояваше... ! Дано утре да е по-добре...
Лека на всички!

# 294
Мила, недей да се чувстваш виновна! Все пак я кърми повече от два месеца. Това, че си спряла, не е по твое желание заради бюста, фигурата или някоя подобна щуротия. Мисля си, че фактът, че остана сама и нямаше кой да ти помага, си е оказал влияние- безсънието и напрежението са изиграли своята роля.
Ти даде най-доброто начало на Симонка и тя ще ти е благодарна за това  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Голяма ти е сладурка Heart Eyes

Аз една вечер реших да си легна веднага след като Рая заспи, вместо да стоя пред компютъра и телевизора до 03ч и то- късмет- Рая спеше в мен, а откакто я сложих в кошарата се ококори и се хили и говори... а и се спииии.... уж сега задряма, ама не се знае още дали е окончателно и затова не смея да си лягам...

Хайде лека и спокойна нощ на всички!

# 295
Ей Бубе и аз си мислих за тях.Много се радвам че са добре и че са минали този ужасен период с коликите.
Имам спешен въпрос.Малко (не е малко ама за да не звуча като параноичка) съм се притеснила, малката има дъх. Rolling Eyes И то не е много приятен, като застоял дъх.От днес ми направи впечатление, нещо заплака срещу мен.Нормално ли е?ПОмислих си че може да е от сюлнката и , но пак не съм чула малко бебе на 2 месеца да има дъх.Нямаме рефлукс защото не повръща и си яде нормално (като изключим че последното ядене не яде колкото трябва).Моля ако някой има представа от какво може да е да сподели.Утре е неделя и няма да безпокоя док, но в понеделник ще звънна и ако трябва ще отида.
Ако е болно гърло ще го разпознаеш безпогрешно по миризмата на гной. Явно не е това.
Емили също понякога ми надъхва, в началото се шашках но после стигнах до извода, че млякото, което стомахчето връща, нали е пресечено вече от стомашните сокове, то намирисва така. Понякога не е повръщане, просто някоя капка, останала в устичката. Няма друго обяснение. Щях вчера на консултацията да питам доки и забравих/много неща забравих, Емили опищя всичко заради ваксините/.

Бяхме на гости до сега и там имаше едно 2 годишно момченце, което буквално скочи върху бебето ми. Така се изплаших... огледах я цялата за наранявания, правихме гимнастика даже, да разбера има ли болки някъде - нищо. Сега спи а аз от уплахата сигурно ще осъмна.
И каката ни е с 38 градуса температура и на антибиотик от днес. И само мрънка, понеже си пропусна уроците по балет.
Пълна лудница.

temi4ka, не се страхувай мила, ако ще го лекуват, и то ще мине... Стискам палци да не е както ти е било преди.  Hug

Бубче, мерси за новинките, и аз често се замислях за първото ни бебче и дали е добре.  Hug
Ако се чувате с мамчето - много целувки за мъничкия от нас.

# 296
Добро утро!  Hug

Момичета, благодаря за отговорите!  Hug

Мила, не се терзай  Hug , а и както Пепена казва:" АМ е измислено от хора за хора!"  Peace

Мартуша, честит имен ден на Антонио!   bouquet Ти защо си на балкона по никое време?  newsm78

Да почерпя, че и ние станахме на 2 масеца!  Mr. Green
Тортата е малко старичка  hahaha от миналата месечинка  Wink

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 06:01 от Yuliya2008

# 297
  • Попово
хайде на кафетоооо

# 298
  • София

и закусчица, към кафенцето...

# 299
добро утро

Общи условия