Първо зъбче вече е избило на НОЕМВРИйчето ни мило!

• 10 011
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Сори с почерпката не се получи  Laughing

# 196
Честита трета месечинка на бебе Никола на мама Irinka83
Честита втора месечинка на бебе Александра на мама Мишле, бебе Крум на мама liliak, бебе Бенвенида на мама ilka_D, бебе Миа на мама Ellea.

Ели, леко възстановяване и дано всичко забравиш бързо.
Мартуша, всичко ще мине успешно, спокойствие само.

Лора, как караш Емили да пие тази отвара? Калина не ще да помирише. като усети какво е и плюе, та не знам как да я примамя. Ти преди ядене ли даваш?
Тя пие всичко каквото и дам...
Само да заври, нали? Иначе става много горчиво.
Ако не обича шише, пробвай с лъжичка. Или сложи малко захарен сироп/но малко/ докато свикне на новия вкус...

Соня, не знам дали така действа, не давам саб симплекс, само съм го приготвила, ако нещо... та затова и питахме как се дава.

Айде и ние отиваме да ни слагат пентаксим.

# 197
Докато кажа, че заспал и   Shocked

# 198
Бубе има ли снимки някъде?

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233168&pid=10018723  Hug И браво за богатирския резултат. Имало за какво момъкът да си иска храната толкова настоятелно Grinning

Иринка, честита ви трета месечинка! Аз се успокоих, че и за нас момък ще има. И Никола и Дани (на Мама Ана) са ни тъкмо лика прилика Grinning Между другото, на Яна до 7-мия месец в корема Никола и викахме Joy Joy

Нашето момиче се покъсва да реве от колики. Тъкмо заспи и се стряска от болка и пак.... Свекито ей сега идва да пита какво и даваме за коликите, че така се мъчи това дете. Ами то всичко опитахме. Вече не знам Thinking Sad

# 199
Ей този линк със звуцита за приспиване е страхотен - сешоара действа безотказно.
Ели и аз съм с теб - всичко да мине и да замине Praynig
За свалянето на килограми - аз почнах да спортувам полекичка и вече съм 1 кило назад. За диети и дума не може да става - хапвам си Grinning

# 200
Ели, с теб сме  Hug

честити месечинки на всички  Hug да растат здрави, весели и да си поспиват добре през нощта  Mr. Green

Наш момък от сутринта си будуваше, гукаше и дори забеляза една играчка и се опита да я хване (неуспешно - затваря си ръчичката на сантиметри от играчката и се нерви - много е смешен). Накрая с триста зора заспа и сега всеки момент очаквам включване за ядене  Mr. Green

Саб симплекс ние даваме от време на време - педи каза 15-18 капки в лъжичка и досипваш малко водичка, взима се преди ядене. Фафи ги харесва на вкус и не се опъва. Но  Naughty не му ги давам профилактично, ако има колики ги давам преди следващото ядене и след това го мятам на корема ми и дремем двамата  Mr. Green Май това последното най-много ни помага. Обаче Фафи няма редовни колики, като бебка на Галето, примерно...

# 201
  • Попово
елицеееееееееееееее, какво стана бе кака, разбихте ли камъка?

# 202
Всичко оревахме с тези ваксини. Cry Иначе сме качили още 850 грама за месец.
За дохранване никой не ни притеснява. За резенето и лайката казаха да не прекалявам, че детето много щяло да спи от тях  Mr. Green Казах - добре  Mr. Green

Бубе, пробвай от нашата дрога. Резенето е за колики.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 16:38 от Norass / Лора

# 203
За дохранване никой не ни притеснява. За резенето и лайката казаха да не прекалявам, че детето много щяло да спи от тях  Mr. Green Казах - добре  Mr. Green
Туй колко ще рече да е? Аз не съм от тях, ама да попитам Mr. Green Дай малко мерки, че да видим френският въздух какви деца храни. Grinning
И има ли надежда копърът да има подобни свойства като герепосочените?

# 204
Туй колко ще рече да е? Аз не съм от тях, ама да попитам Mr. Green Дай малко мерки, че да видим френският въздух какви деца храни. Grinning
И има ли надежда копърът да има подобни свойства като герепосочените?

Ми роди се 2.800, после качи 1.600, и сега 850. Колко прави?
Срам, срам, ама не ме бива да смятам  Joy до сега не съм се сетила да ги сметна...  Rolling Eyes
И толкова много плака днес, че за сантиметрите забравих да питам, излетях набързо от там с бебето. Много ми е криво разни докторици като ми я разплакват...  Cry

Копър, ама див копър/резене/, заедно с лайка.

# 205
Честити месечинки на всички порастнали бебчета! Да папкат и спинкат по много, да се усмихват и гукат за радост на всички!

Докато се включа, то Елито вече е преминала тежкия момент! Сега остава да се включи и да ни каже, че всичко е минало леко и възможно най-безболезнено!  Praynig Ели-  Hug  Hug  Hug

Ние бяхме на консултация- изтегли ни 5150, ама дължината и обиколките не ги мери, че трябвало веднъж месечно и сега нямало нужда  Thinking
Ваксината я отложихме за след 2 седмици, защото трябвало да има поне месец разстояние от предишната (а аз знам за случаи,  когато слагат 2 наведнъж  newsm78 )
А Рая е такава кукла като е в кабинета- и всеки път лекарката и сестрата ми викат колко кротко дете е, ама не знаят каква става следобяд и вечер  Twisted Evil Доки каза, че е такава, защото следобяд се засилвали коликите, а и кърмата била намалена като количество и хранителност в тези часове... Thinking

Мила,  Hug Наистина гадно време сте улучили, ама ви се чудя на всички как се осмелявате да ходите в МОЛовете с тея бебета- аз мойта веднъж я заведох на Коледния базар в Спортна зала и на третата минута като писнааа- не спря докато не прекрачихме вратата за навън. Затова и не се отзовавам на поканите за срещи в МОЛа. То не че ако реши да реве в Морската- не реве и там, ама в затворено помещение става по-голяма лудницата...
За слинг- Нанунана беше писала тези дни- обяснение и снимки- върни се малко назад и ще ги видиш

Някой беше писал, че като сте на гости и бебето дори да не спи- не реве- същите сме и ние- такова гости спретнахме в иначе най-ревливите и часове- а наш'та само се въртеше и зяпаше- откарахме до след 24ч- толкова кротка беше на чуждото място, че не ни се прибираше  Mr. Green

# 206
Ей толкова положителна енергия и стиснати палци и той камъка взе, че се изплаши. Joy
Въртяха ме 20 минути на един странен апарат и ха тука камък, ха там -няма го.И на ехограф ме гледаха-няма камък.И си ме изпратиха по живо по здраво с една спукана вена от изследванията.

Благодаря ви момичета.Вие сте незаменими.Обичам ви  Hug
Ей ако не кърмех как щях да се напия hahaha

# 207
  • На топло...
Ей, Елиии, толкова е хубава тая новина! Hug

Дано няма вече проблеми! Praynig Heart Eyes

Бубе, копър става също срещу колики, при нас има в бебешките чайчета и в тези за увеличаване на млекодобива...

# 208
Аз докато се включа и тя Ели се отчела вече  ooooh!Браво радвам се момичетата са го изплашили мръсника  Mr. Green Hug
Мартинка всичко ще мине  Hug .Само гледай ти да си спокойна ,пък малкия си знае как да се оправя .
Честити месечинки на порасналите ни бебоци .Много да слушкат ,да си папкат манджите и да се усмихват на мама
Мишле  Hug Hug Hug за Алексче
Сега да се отчетем доки каза ,че сме си ОК ,и таткото да му мисли  с тия прави крачета и хубаво дупе  Mr. Green щял да бере ядове  Laughing
Мерси за палците на всички   bouquet

# 209
Ели, браво за добрата новина!!!! И аз ако не кърмех как щях да се напияяяя....  Crazy

а да ви кажа днес майка ми какъв "похват" за издължаване врата на бебето ми показа - щях да припадна като го видях. Понеже, разбирате ли, за  да не ми е късоврато детето, майка ми, като го изкъпа, го хвана за главата от коритото и така го занесе до леглото, където го уви в хавлийката  #Crazy #Crazy #Crazy  А имало и още един, вече за професионалисти - да го хванеш за небцето и така да го издърпаш от водата  #Crazy
Вярно, че три деца е отгледала,ама аз щях да припадна. Поне  на човека нищо му нямаше, хилеше си се, пръдна няколко пъти и така. 
Блазе ви, момичета, че се разхождате с бебоците си по градинки и молове, аз от тоя квартал сигурно чак през април-май ще успея да изляза. до тогава - само по улиците, като трябва много да внимавам да не ме отнесе някоя мутра с джипа си  Close Close  Защото за да стигна до най-близката детска площадка или градинка, трябва да прекося едно мостче, което е затрупано със сняг и лед в момента, и след това да мина през едно поле, което сега е кално и докато изсъхне..ей ще стане пролет!!!

Общи условия

Активация на акаунт