Първо зъбче вече е избило на НОЕМВРИйчето ни мило!

• 10 015
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Ели, мила с теб сме Hug
Честити месечинки на бебе Никола на мама Irinka83, бебе Александра на мама Мишле, бебе Крум на мама liliak, бебе Бенвенида на мама ilka_D, бебе Миа на мама Ellea. Да раста са Ви живи, здрави и винаги усмихнати дечицата.
Лора, наистина от чайчето акитата са Ви зелени. Не се притеснявай  Hug
Мартуша стискам палци на Тони Hug

# 181
Успех Ели да мине бързо и леко  Hug  bouquet
Честити месечинки на бебе Никола на мама Irinka83, бебе Александра на мама Мишле, бебе Крум на мама liliak, бебе Бенвенида на мама ilka_D, бебе Миа на мама Ellea.
Лек ден  Peace

# 182
Ели, кураж. Стискаме палци да мине леко. И да се върнеш здрава.

# 183
# 184
Ели стискаме палци и двамата със Свети, кураж и дано мине безболезнено Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Мартуша, момичетата правилно са ти казали тези хернии са вродени не придобити от плач , а за операцията не се притеснявай  бебчовците се възстановяват много бързо-.Ако мога да помогна с нещо пиши , Hug за малкия Антонио а и за брат му също
Честити месечинки наАлександра на мама Мишле,Никола на мама Irinka83,Крум на мама liliak,Бенвенида на мама ilka_D,Миа на мама Ellea.Да са  винаги усмихнати ,здрави и щастливи

# 185
Ели и ние сме с теб Hug Hug Hug
Мартуша отсега ви стискаме палци всичко да мине леко и да го забравите бързо Peace Praynig Praynig

Честито на днешните ни месечинки

# 186
Честита трета месечинка на бебе Никола на мама Irinka83
Честита втора месечинка на бебе Александра на мама Мишле, бебе Крум на мама liliak, бебе Бенвенида на мама ilka_D, бебе Миа на мама Ellea.

Ели, леко възстановяване и дано всичко забравиш бързо.
Мартуша, всичко ще мине успешно, спокойствие само.

Лора, как караш Емили да пие тази отвара? Калина не ще да помирише. като усети какво е и плюе, та не знам как да я примамя. Ти преди ядене ли даваш?

# 187
Привет!!!

Първо да честитя месечинките на бебоците - да са живи ,здрави, палави и игриви!!!

После да пожелая успех на Ели и МартушаPraynig всичко да мине бързо и безболезнено!!

Днес Момчил май няма Т, не съ му я мерила, но челото му не гори, а си е както преди ваксините, така че отивам се облека, после и него и се изстрелваме навън, че като гледам в Сф май скоро ще завали.... Thinking

# 188
Здревейте момичета Simple Smile
Привет от нашата дружина.Честито на всички месечинки .Да  са здравички весели и много послушни Hug
Ели,  Praynig дано всичко мине безболезнено и бързо.
Страхотна срещичка беше момичета трябва да ни стане навик да кръстосваме морската Hug
ние се добрахме до молчето в Чаика нахранихме се и като заседнахме на приказки там, той заспа ,че почти до 19 часа откарахме.Научих се по спешност да сгъвам количката ,че да се намъкнем в таксито Embarassed
Да се отчетем след консултацията тежим 6200 и сме високи 59 см
Доволна съм от бебчо,сложиха ни и пентаксима и вечерта беше кривичък и спа по-неспокоино
а днес ми се струва ,че е малко топличък, но като меря Т не е висока Thinking
Дано всичко е наред де ,че аз съм малко хипохондрик и често откачам без причина.
Бубе има ли снимки някъде?А мама Ани трябва да се снима все като кърми-супер е.
Simple Smile Hug на всички

# 189
Привет!  smile3507  perko

Гледам Юлето и Еличка са обогатили галерията от животинки. Имаме вече жираф, мечка, куче и крава Mr. Green. Да видим какво следва.  Grinning Юлеее, cool newsm10
Бубе, ти си ми пример!  smile3521 Видях снимките на Яна с кравата и веднага използвах наличния контингент от мечки и жираф. hahaha Това дете не разбира с какъв мерак го снимам.  smile3515 Съсипа се да реве на фотосесията с жирафа.  smile3518

Шопиfingerscrossed

ЕлиFlowers Four Leaf Clover Praynig Hug

Мартушаfingerscrossed

Мишле и всички които днес имат мсечинка - честито!  newsm51

Темичка, няма ли  photo на  tooth?

При нас е голям стуууууууууууууууууууд!  cold Резултата пак ще е 27-28 градуса  #Crazy в апартамента.  sweating С това парно в чудо се видях,  ooooh! нито се издържа на тази температура, нито е да отварям прозорци.  newsm78

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 14:49 от Yuliya2008

# 190
  • София
Елиnewsm17 от мен и  Praynig от Алексчето!
Всичко ще е наред, сигурна съм! Praynig fingerscrossed

# 191
Здравейте момичета!   bouquet
Ние малко се изгубихме,но няма нищо ново.......ядем ,спим ... и така  Crazy
Честити месечинки на всички днес!
Ели ,бързо възстановяване  Peace
Мартуша,кураж  Hug
Лора, това за Саб-а беше ново за мен,аз давам на Вяра от него, ще пробвам да го разредя. Дано само не се усилят коликите  Thinking
anutev, ти не кърмиш ли? Видях,че за диета спомена.....?
Как ще ги свалям тези килограми..... не знам, 10 имам, целулита ми е до пръстите на краката вече.... и как ще стане като я кърмя.....  ooooh!
Гледам момичета,които кърмят с бебета на 3-4 месеца,пък толкова отслабнали..... как става тоя номер????
Как кърмите като сте по магазините или в мола? На мен много ми се ще да се разходя в мола,ама като ревне,че е гладна????? Пък ми е неудобно да я храня на масата в кафето например? Някой казваше за стая такава ,но съм го пропуснала.Може ли да повторите за мен...  Embarassed
А да ви питам,вие давате ли сокчета вече,аз още изчаквам...

# 192
  • някъде там......
Здравейте, мами и от нас. Изписали сте цяла тема, а аз нищо не съм прочела, но тези колики направо.... smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514 smile3514
Обещавам при първа възможност да изчета всичко. Дотогава - който има повод да празнува - честит му празник! А на всички - само положителни моменти!

# 193
Ели, и от нас имаш стиснати палци!
Шопи, и за теб сме скътали едни!
Сонямари, и на мен ми беше неудобно, ама от няма и къде...иначе трябва всеки път да ходим само в квартала, а го научихме на изуст вече.
Иначе зверчето ми заспа най-накрая. Голямо мрънкане и като не му обърна внимание така се надува да реве, че имам чувството, че ще се пукне  Mr. Green Все си мислех, че е малък да проявява инат ама не...и ка му личи...голям маймумяк. Simple Smile

# 194
 Hug
 Днеска ставаме на 3 месеца!!! Да ми е живо и здраво съкровището!!!!
С Малко плод да ви почерпя:
http://media.snimka.bg/1584/009423969-big.jpg
След днешната консултация  тежим 4700 и сме пораснали с 4 см - 56. Джобен ерген  Joy
Ели,  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт