Първо зъбче вече е избило на НОЕМВРИйчето ни мило!

• 9 973
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
Ели, косата ми не пада, но има един шампоан Дефлувал, който действал много добре. За спането - след като го оставих обърнат на ляво и го намерих на дясно го слагам по гръб и той си се намества. А за колата - Барбарона не дава да съм карала сама с бебо, но ще пробвам да го излъжа Simple Smile
Лора, май сте обърнали деня и нощта.
Честити месечинки на всички бебоци.
И да се отчетем от ДК - качили сме 900гр и сме пораснали с 4см. т.е. сме 4700гр и 58см., като гледам другите май сме дребнички...? Иначе ни биха пентаксима, не плака много, но стискайте палци да няма проблеми.

# 31
Ани браво на юнака все така да продължава.Той Барбарона не даваше и докато си бременна.Я да му скръцнеш със зъби  Naughty ако не иска да вземе един шофИор да ти намери  LaughingЩе пробвам и тоя шампоан  Hug

# 32
  • Бургас
Добър ден и от нас! Минавам да се запиша, че по-лесно ви намирам!
Честито на всички месечинки! Hug
Момичета днес сме на ортопед - стискайте палци!

# 33
  • София
Здравейте и от нас. Май изпуснахме една- две темички  Embarassed, ама напоследък съм много разсеяна, започвам да правя нещо, после захващам друго и зарязвам първото.... Да се похваля, вчера бяхме на консултация и както каза сестрата всичко ни е на шест- 6 кг и 60 см сме. Сложиха ни Пентаксима и аз нещо съм се шашнала, само го пипам детето дали няма температура, все ми се струва топъл. И да не забравя да ви почерпя,
 вече освен леля на сладур, съм и вуйна на една малка сладуранка.

# 34
Добър ден и от нас!Честити месечинки на всички бебчовци и банбини newsm51 smile3525
За  пъпките и аз да потвърдя-розова вода и за измиване на лицето е хубаво да се ползва някакъв гел , който не съдържа сапун.
За спането-Свети си се обръща сам , аз го оставям настрани , а го намирам заспал по гръб с главичка настрани
И още веднъж много ви благодаря за милите думи и подкрепата  bouquet

# 35
Честито на Савовица.Голям кеф са тия племенници.В тая връзка вчера малкия ми племенник за пръв път каза  йейа и то на мен по телефона. Heart Eyes newsm62

# 36
ЧЕСТИТИ 2-РИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДКИТЕ НИ НОЕМВРИЙЧЕТА!ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ Hug

Честито на Savovica  bouquet
Аз нямам проблеми нито с косата,нито с ноктите Grinning Ивко спи по гръб от един месец,мисля че  му е удобно,иначе гледам поне 2-пъти на ден да го слагам настрани

# 37
  • На топло...
Ели, задържаната неопадала коса през бременността (уж все по-красиви ставахме с буйни "дебели" коси Crazy) ще си опада сега, със или без шампоан... Природа...
Бебчо спи по гръб с глава настрани, зависи аз от коя страна се намирам, обърнат е към мен, нали все се търсим... или пък върху ръката ми леко настрани, пак с глава към мен.

Утро, пъпките както е казала Лорчето с розова вода, аз действам и с прополисова Peace.

Диди, стискаме палци при ортопеда наборчето по дни добре да се представи. Много е сладък Марти също Heart Eyes!

Ани, не сте дребнички, ние сме същите - фини момци Blush!

Лорче, ние също не сменяме пампи нощем, за да не се будим. Кърмим се в леглото на почти тъмно. Спи цяла нощ с прекъсвания по няколко пъти да търси - върти се като шило и маха с ръце и крака,... но сложи ли зърното в устата се кротва, та си мисля, че не е толкова гладен, колкото търси утеха... А пък доколкото знам, колкото по-нервно е бебето, толкова по-трудно заспива, така че ако спи денем нормално, би трябвало и нощем да е така... Да не я превъзбуждаш с много пеене и люляне?! Пробвай с много слаба светлина и възможно най-тихичко... Де да знам newsm78...

Денчо, нищо ́и няма на бебка, пробва плуването на сухо... Просто нейната опашка настрани мърда  Wink...

Бубе, никакъв камуфлаж не ти трябва, а самочувствие! Много сте хубави!!! Ти за да изпишеш вежди вадиш очи - чудни сте и двете, от любов озарени... По-голяма красота няма! Hug

Марожинка, защо не пробваш ти да пийваш чайчета за колики преди да кърмиш?

# 38
Привет! newsm46 smile3541
При нас пак съня приключи максимум на 6-тия час.   smile3507 Да не ме дразните повече с тези сънища от 9 до 6 или нещо подобно, че гледам лошо ...  fight
Не знам вече от колко дена като започне да яде в 3 следобяд предремва 15-20 минути и пак яде ... и така до 12-1 през нощта.  smile3511

Честити месечинки!  Hug Да са ви живи и здрави сладурите и след месец пак да почерпите! Mr. Green

Савовица, честито!  newsm51

marojinka, това за мен са колики  Rolling Eyes Събуди ли се с писък след като е нахранен с чист памперс и заспал работата е ясна-  #Cussing out колики. Четох, че водичката само засилвала коликите,  ooooh! то всичко си е и до бебе, но все пак ...

Денчо, ако си криви тялото на банан и си държи главичката на една страна(изобщо не я върти) може да има скъсан мускул или проблем с прешлените. Аз се бях притеснила също понеже все се извива ...  #Crazy, но говорих с педиатър и ни казаха, че ако му има нещо главата изобщо няма да може да я мести.

Ели, аз винаги го слагам да спи на ляво, че ни е сплескана главата от много лежане на дясно( а и в корема ми е бил подпиран...  #2gunfire). Резултат обаче почти няма!  ooooh! Има ли малка възмоност веднага се завърта по гръб.  Tired
Косата не забелязвам да капе повече от обичайното.  Thinking

Утро, ако е разстройство няма как да не забележиш. Представлява жълта или зелена водичка. Все едно пишка.  Mr. Green
За хормоните на мен ми казаха, че докато кърмя няма да се нормализират.  ooooh!

Лора, обикновено не сменям памперса нощем, ако е пишкал, но ако залюти  hahaha ... няма ден няма нощ сменям, че иначе няма заспиване.  Tired

# 39
Добро утро и от нас с Алекс  Hug
Първо честити месечинки на порасналите ни бебоци  baby_neutral
..Малката снощи легна в 12ч спадо 6ч ,после заспа от 7ч до 12.30 ,яде и сега пак спи  Shocked #Crazy луда работа  Crazy
За спането -спи както си ще без значение как съм я сложила се върти както си иска ,но най-често по гръб с глава на една страна.
За извиването и ние сме така .Като е будна и по гръбче от дупето надолу все си вее крачетата на една страна .Явно не е проблем newsm78.
Марожинка ,Алекс от месец вече има сериозен проблем с газовете  ooooh!.Точно както го описваш .Нито масажи ,нито дяволи помагат .Буди се с рев, пръцка и се успокоява за малко до следващото пръцкане .Забелязах ефект като е в коритото с топла водичка да я масажиран със сапунчето по коремчето  Peace При нас само това действа  Sad

# 40
  • София
Привет!
Най-накрая успях да поизчистя и оправя у нас. Предишните дни в студа си седяхме с Косето в нашата стая и не си показахме носа. И нашето диване  е като адашчето на Феъри - яде си нощем и почти не пропуска ядене. А като ядеш много акаш много и се налага да сменям памперс и през нощта. Иначе после трябва да сменям дрехи, чаршафи...
Бубе, каква е тая липса на самочувствие тия дни?! И двете с Яна сте много готини.  Hug
След малко ще ни слагат ваксината, така че стискайте палци да се държим мъжки.
За газовете много помага масажа на коремчето. Аз мажа с кремче на Babynos. Има масла от копър и анасон и загрява. И цената ме устройва - 1,20 или 1,30 лв. То невинаги най-скъпото е най-хубаво.

# 41
Бубе, мерси за обяснението за картинка! И аз само да се пробвав

# 42
Бубе,каква е тая липса на самочувствие тия дни?!

Цитат
Бубе, никакъв камуфлаж не ти трябва, а самочувствие!

EmbarassedХайдеее, опраскахте ме Joy. Рак бе, рак пусти. Седи, седи и се чуди как да си направи живота по-сложен. Чак се изморявам от себе си Joy и затуй много ценя хората, дето ме търпят. Рядка порода ще да са.

Да ви кажа, такова пръцкане...в чудо се видях. Почти през цялото време и като почне едни безкрайни серии, имам чувството че ще отлети туй дете.

Гергана, справила си се, че и творчество си проявила newsm10

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 15:17 от Бубе Любимата патка на Ники

# 43
Благодаря много на всички ви за отговорите  Heart Eyes

Утро  Акаме си редовно, почти като при новородено. А разтройство е когато акито е като пишито,но с цвят  Peace /повтарям се/
Феъри Реших и аз да пробвам да не я гушвам веднага,но..плачът само се засили. Мисля, че е някаква пронизваща болка и затова така изведнъж се стряска.  Cry
Лора Правя постоянно упражнения и масажче на коремчето,но много рядко с резултат. А и дори да пръцне, след малко пак започва да се пъне Confused Може и наистина да преяжда, защото постоянно виси на цоката. Ето днес от 8ч до сега е яла 3 пъти, като последния път вися повече от половин час на цоките.
Сподели после за капките  Peace А лекаря каза ли си мнението за ваксините?
Темичка   Благодаря, ще го пробваме и ние   bouquet
Нанунана Да си призная скоро разбрах, че имало и такива чайове,който да пия аз за колики  Embarassed
Юле Ако е от водата, направо ще  #2gunfire педито. Защото досега пак се е случвало да се стряска с писък, но днес не е спирала.Тя плаче и аз плача.Голяма картинка сме  Laughing
Шопи Инас само топлата вода ни успокоява.Понекога пълня едно малко шишенце с топла вода и и го слагам на коремчето.Помага за малко  Confused
Иве Ще пробвам и това, дано и при нас има резултат

За спането - в началото спеше на една страна,но вече неще и да чуе.Предимно спи по гръб, а главата я върти постоянно. Често спинка и по корем, но са когато е под око Simple Smile

# 44
Здравейте и от нас Grinning
За срещичката утре в  мола аз съм за- ТАМ СМЕ,
само кажете кога ,около обяд или следобяд предполагам.
Юле, за цеденето аз цедя почти до последно, без да насилвам нещата в смисъл до като тече без големи усилия (около 130-150гр обикновенно).
ако прекаля с опитите си докарвам много яки възпаления.
За спането спим на гръб независимо че го слагам на една страна,тои се завърта както му е удобно.
Честито на месечинките,да са здрави послушни и много да ви радват

Ние денем почти не спим :,shock:има ли други като нас
Ужас направо мрънкане въртене какво ли не, само не и сън.
И да питам с какво мажете лицето на бебоците,че напоследък около веждичките и челцето му се бели кожичката?
 Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт