Първо зъбче вече е избило на НОЕМВРИйчето ни мило!

• 10 049
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Привет!  kaffeetrmker_2 Sleeping

ДенчоHug за описанието!

Илка, заспало бебе не будя!  Naughty В началото, когато беше с жълтеница го будех, но вече -не! Заспи ли само се  Praynig Praynig Praynig да е поне за 3-4 часа.  Mr. Green Бебетата не са глупави да спят гладни! Как не ви омръзна да ме дразните с тези 8-10 часа сън?  #Cussing out fight Поне като Лора си признайте с какво ги дрогирате!  Mr. Green

Нанунана, да си спретнем една срещичка   grinning039  Mr. Green  hahaha

Варненки, чакам  photo  Hug

# 136
аз само да ви кажа -лека нощ-
днес и ние цял ден по улиците мъжа ми  само мрънка че сме били като безпризорни,по едно време вече карата ми не издържаха ама НЕ, накрая ми свърши млякото и нямаше как и се прибрахме към 16.30
моя Ивко неиска никакъв чай нито вода!! Изпива по една глътка и като усети че не е мляко и започва да плюе

# 137
Здрасти народе,

Ние пък се отдадохме тия дни на покупки, и аз кат азверяла, сума дрешки накупих на беб, че нали ще тръгва на ясла, да не се излагаме  Joy Определено докарва гардероб по-голям от моя, еле пък че аз не мога да се вмъкна в кой знае колко неща  Mr. Green

Ние сън без прекъсване не докарваме, като легнем към 12-1, будим се към 5-6 за ядене и после към 8-9 и ставаме  Mr. Green Но не ми пречи никак, свикнахме си и аз добре се наспивам, даже се будя към 4 профилактично за яденето, дето той вече пропуска  Mr. Green

Навън не можем да ядем, щото той биберон не поглежда, но редовно се кърмим по паркингите в колата  hahaha

Да си похваля дзверот - от сутринта все едно по-голямо дете се събуди, гледа наоколо оглежда се с внимание и любопитство и се познава в огледалото - гледа се и дука и кряска  Mr. Green

# 138
Да се похвалим. Тази вечер като се приготвяхме за банята, бебиня си гъргори разни звукосъчетания и като изпраска едно 'зеле' #Crazy щях да падна от смях. Е, няма нищо общо с богатия активен речник, който очаквам в бъдеще от нея, но и през ум не ми е минавало, че ще улучи това зеле Joy Joy
Резултатът от днешната разходка - спи като упоена. Не мога да я нахраня. Юле, и на мен не ми се иска да будя заспало дете, но това нейното е прекалено. От 13.30 до сега. Посъбужда се за малко, захапва зърното и откарва. Така и не яде като хората. newsm78

# 139
Бубе, мойта след разходката и тя така- кажи-речи цяла вечер я държа- уж да цока, а тя лапне за малко и заспива... дано и е стигнало да издържи както обикновено и да нямаме изненади  Praynig
май нещо е имало приспивателно във варненския въздух днес...  Thinking

реших и аз да пробвам тая далаверка със снимките, ама май е трябвало да ги намаля, а...  айде сега двойна работа Sad

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 23:09 от Didi_83

# 140
Ето малко картина от днешния митинг http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233168&pid=10018723 Момичето по средата е приятелка на Юлито, но количка може да кара-проверихме Grinning Има и индивидуална сесия. Както се вижда, Мама Ана е виртуоз в храненето на обществено място newsm10

Предлагам масово разходки вместо дрога и положението със съня ще бъде овладяно.

# 141
Така да се включа и аз.Днес си направихме страхотна разходка.Запознахме се и с Юлето ( страхотна мацка дето и грам не й личи че е раждала 3 деца  Hug ).
И най-важната задача дето я свършихме днес- не знам за вас, но ние с Бубето си найдохме зетьове  smile3534 smile3533 Марти и Дани.
Денчо все се каня да те питам бебето на лентичката еднооко ли е или аз взех да не довиждам.Иначе браво на Марчето ще я правим плувкиня.
Бубе ми зеле й се дояло на момата.
Шамс как на ясла бе мила от кога. #Crazy

# 142
  • София
Хайде и ние да се похвалим с усмихната снимка

Отивам да гледам варненски снимки и да се ядосвам, че София е непроходима за разходки с количка.

# 143
Сладурки  Hug видях снимките.

Бубе, детето за снимка се готви с това зеле, пък ти му се смееш  Grinning

Моето цял ден спи и пръцка насън, а аз се стряскам че с такива залпове ще се събуди и все до главата и. Така и не поспах, та да събера сили за нощната смяна. Ще я гледа тати май...

Акитата и станаха зелени, дали е от чая с лайка...?

# 144
smile3501
Бубе, а някоя снимка с теб няма ли?  newsm12
Да вземеш да захраниш момата със зеле  smile3534 (тя вече си иска  hahaha Joy), а не да скиташ по митинги!  Mr. Green

# 145
Бубе, детето за снимка се готви с това зеле, пък ти му се смееш  Grinning

А бе и аз така си помислих newsm78 Joy

Юле, тя и сега опърдява света (извинете за недискретния израз Embarassed), а със зелето....незнам. Отреждам. На диета! newsm11 Никакво зеле!

Вярно, че забравих и аз да вляза в кадър, ама аз съм си все същата Grinning
Цитат
Денчо все се каня да те питам бебето на лентичката еднооко ли е или аз взех да не довиждам

А бе Елицее, събрани са му очите hahaha hahaha

# 146
Заспа  Shocked Заспаааааааааааааа  smile3506 newsm62 yes
Хърка!  Joy

# 147
Заспа  Shocked Заспаааааааааааааа  smile3506 newsm62 yes
Хърка!  Joy

Хехе, колко малко му трябва на човек  Laughing Heart Eyes
Косето пък нещо се размрънка и заплака жално като го върнах обратно в леглото му. Сега спи в кошницата за кола, а аз го полюшвам с крак в ритъма на писане Laughing

Малкото гадче започна много успешно да си смуче палеца и ме вбесява Twisted Evil Все едно с мед е намазан, с такова удоволствие го яде. Засега решавам проблема като му давам да суче от мен или го слагам в кошницата, там забравя, но ще си слагаме вълнените ръкавици, ако продължава така Crossing Arms

# 148
гледам гледам бебетата ви и не мога да разбера- мойто ли остана най-плешивото  newsm78

една приятелка не беше виждала Рая от преди Коледа и онзи ден ми вика: "абе аз се чудя какво и е различното, а тя- повече коса имаше преди"...

иначе и расте на дължина- има си "гребен" на върха и отзад да не и духа на вратлето, ама иначе така и оредя... а аз си мислех, че вече трябва да заприличва на човече... като гледам Яна особено какъв бретон има- за фиби и диадеми, а мойта пръдла- с гола тиква... То затова и другите бебета приличат вече на деца, а моето си е баш бебе

# 149
Диди, и Косето е плешив. Имаше съвсем малко косица като се роди, тя падна и съвсем оплешивя, сега започна да му расте, но все още е само мъх по главата. А аз се дзверя ли дзверя да видя какъв цвят са петте му косъма, дето ги има Laughing

Общи условия

Активация на акаунт