Козметика Ланком,Клиник

• 46 634
  • 263
  •   2
Отговори
# 75
  • BG
Genifique се нанася като част от дневния режим по поддръжка на кожата, преди крема, на почистена кожа, после се изчаква няколко минути и се нанася и крема. Има и Genifique околоочен, но не съм го ползвала, иначе серумът според мен е страхотен, също и според майка ми, все пак аз нямам нужда много от активация на младежките гени, защото съм на 25,  но тя има Simple Smile

Ако правилно съм разбрала, серумът може да се използва под всякакъв крем ... Thinking

# 76
Genifique се нанася като част от дневния режим по поддръжка на кожата, преди крема, на почистена кожа, после се изчаква няколко минути и се нанася и крема. Има и Genifique околоочен, но не съм го ползвала, иначе серумът според мен е страхотен, също и според майка ми, все пак аз нямам нужда много от активация на младежките гени, защото съм на 25,  но тя има Simple Smile

Ако правилно съм разбрала, серумът може да се използва под всякакъв крем ... Thinking
Правилно си разбрала. Серума се нанася на почистено лице, преди крема. Той действа на клетъчно нищо.

# 77
  • BG
Sienna , много благодаря за информацията!  Hug

Остава финансовата планировка (да намеря познати, които пътуват със самолет) и ще си купя поне серума  и един крем. Чудя се дали да не си взема и тоалетно мляко  Thinking

Четох доста противоречиви отзиви за трите стъпки на клиник (колебая се между трите стъпки или тоалетно мляко от биотерм - заради крема) Thinking

# 78
Здравейте, аз си взех трите стъпки на Клиник и се чудя след тях мога ли да ползвам някакъв друг крем, който да не е на Клиник
Също така мога ли да включа и серум или вече стават твърде много продукти
Кожата ми е комбинирана към мазна. На 28 съм
приемам и препоръки за серум на Клиник

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 15:57 от mirtama

# 79
За мазна кожа , трите стъпки и мазането с тонове мазила - съм написала мнението си назад, а то е отрицателно .

# 80
Здравейте, аз си взех трите стъпки на Клиник и се чудя след тях мога ли да ползвам някакъв друг крем, който да не е на Клиник
Също така мога ли да вкльча и сурем или вече стават твърде много продукти
Кожата ми е комбинирана към мазна. На 28 съм
приемам и препоръки за серум на Клиник

Аз също съм със смесена кожа, Clinique ми е любимия козметичен бранд и за мен е супер ефективен, стига да нацелиш точните продукти към моментното състояние на кожата си. Аз лично обожавам 3 Степ системата и никога не оставам без излющващия лосион, ползвам номер 3 за смесена към мазна кожа през лятото и номер 2 за смесена през зимата. Избистря невероятно тена и за мен е страхотен профукт. Серум или крем може да вкючиш в зависимост от конкретния проблем на кожата- например повяхнал тен, пигментация, дехидратация и т.н. Аз лично съм много доволна от този обновяващ  серум-концентрат

# 81
Преди около седмица си взех трите стъпки на Клиник и нещо хич не съм доволна. Не виждам никаква разлика , даже ми наизлязоха малки пъпчици. Ще продължа да ги използвам още седмица и ако няма резултат ще се чудя на кого да ги подаря.

# 82
  • BG
Frig , предполагам, че не са за всеки тип кожа ... Твоят какъв е (и на колко години си, ако не е тайна)?

# 83
Напротив - за всеки тип кожа има 3те стъпки.
Но аз същи не съм доволна и повече не повторих да си ги купя.
Както и това да се мацам с три продукта плюс крем и фон дьо тен - съвсем пък ме отказа. Освен почистващ гел, дневен крем и фдт - друго не ми е нужно определено.

# 84
  • BG
Извинявай, ако си писала някъде и не съм прочела, но кой почистващ гел използваш, viliko ?

# 85
7 DAY SCRUB или GENTLE EXFOLIATOR - редувам ги.

# 86
# 87
Ползвам спиралите на ланком, в момента lancome hypnose, доволна съм.

# 88
Работя за Ланком,ако наистина има достатъчно желаещи  мога да ви изпратя с една поръчка каквото желаете.пишете ми на лични ,ако искате да поръчвате. А що се отнася до сравняване на двете марки ще ви кажа само,че едно червило при нас е 30 $,а на Клиник- 12 $. Има ли нужда от коментар. Качество и качество-според парите:)
поздрави на всички

# 89
Преди около седмица си взех трите стъпки на Клиник и нещо хич не съм доволна. Не виждам никаква разлика , даже ми наизлязоха малки пъпчици. Ще продължа да ги използвам още седмица и ако няма резултат ще се чудя на кого да ги подаря.
Май така се изчистваше кожата.

Общи условия

Активация на акаунт