Отговори
# 180
Честита принцеса на Гея! Много да я радва малката фукла със здраве и добро поведение. С търпение явно няма да ги радва, така че мама и тати трябва да са търпеливи към нея. Mr. Green
Честито на всички рожденници!
Фокси, 3 лева пакета ли е или отделната подложка? Защото аз си взех за 50 ст.  бройката от аптеката до нас 6 подложки. Чаршафи за еднократна употреба 60/90 пише на етикета. Единия вече е постлан под чаршафа на спалнята.
Бори, Калоян, Каломан, Климент и Кирил са моите имена с К. Всъщност, Калоян е името ни за момченце, ако се окаже, че докторите са сбъркали пола.
Пакета е 3лв.Вътре са мисля някаква такава бройка-6 или 7 бр. Само че това не са чаршафи,ами памперс-подложка за възрастни.Отделно има и чаршафи за еднократна употреба,но не помня те колко струваха...

# 181
Здравейте момичета!
Bibi, много хубав разказ, съмнявам се че случката в момента ти се е сторила толкова весела, но като е станало вече какво друго ни остава освен да се посмеем  Wink Да се пазиш добре, че нашия доктор нали е решил временно да дезертира, нямаме много избор.
foxy81, благодаря ти за хубавия разказ за Окръжна. И моите спомени за отношението на персонала от преди 3 години са такива, на човек му е една идея по-спокойно като знае тия подробности. Имам един въпрос към теб - в края на разказа ти казваш, че в обикновените стаи си има санитарен възел, дали само в отделението за секцио е така?
hetera, виждам че вече си решила за подаръците от други дечица, но да си кажа и аз. Наистина няма смисъл да купуваш нови и да се зариваш с неща при положение че можеш да ползваш преотстъпени от някой. Аз имам много неща останали от каката, отделила съм само рокличките. Надявам се малкия ми мъж да може да преживее ако му сложа някои розови гащи или чорапи  Joy
Приятен ден на всички!
Според мен и в стаите за нормалното раждане си има отделен сан.възел.Радка80 ще ражда нормално и понеже бяхме заедно тя видя точно тези стаи.Би трябвало да са еднакви иначе тя щеше да каже ако имаше нещо по-различно в стаите Simple Smile По принцип ремонт е правен навсякъде в отделението и целия сектор за след раждане би трябвало да изглежда по един и същ начин.Само че за секцио ВИП-а е 200лв,а за нормално раждане -100лв,заради по-краткия престой.

# 182
Фокси мила ти май упорито мериш улиците и хич не ти е до лежане май вече не ти се носят а ти се бавят близнаци  Joy

# 183
Честит Рожден ден на Ивонк!
Минавам на бързо да кажа, че още сме 2 в 1! И да ви се оплача каква кошмарна нощ преживяхме: Баткото се събути към 2:30 и получи ларингичен пристъп и в продължение на 2 часа едвам дишаше. Беше ужасно.....За първи път му се случва. По принцип той е предразположен към развитие на астма, но никога не е имал някакви пристъпи и в първият момент аз реших, че е това и веднага действах с инхалатора. В последствие педиатърката ни обясни, че така се действа и при ларингичните пристъпи. Заспа някъде към 4:30 аз като му дръпнах един рев...... Сега си е в къщи и ще се гледаме и май както вървят нещата му се очертава една дооооста дълга ваканция. Първо докато се оправи и след това да постои с мен и девойката няколко седмици... живот и здраве.  Та да знаете ако не пиша, то е защото се гледаме с баткото. Това е за сега от мен. Съжалявам ако съм ви развалила настроението. Хубав след обед.

# 184
ЧЕСТИТА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ДА РОЖБАТА НА ГЕЯ!!!!!!!!!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рождениците! Нали знаете за пожеланията - всичко плюс прекрасно бебе   ylinfant  

Момичета, на мен също не ми слушат тоновете на ЖК. Но реших да отида в МД - в медицинския център го правят срещу 12 лева, защото не се поема по здравна каса - така ми обясни акушерката, която вчера ни чете лекция в училището за бременни там. Ще съм по-спокойна ако го направя, защото давало инфо и за плацентата и за бебето.

Никоя ли, освен мен,  няма да ражда в МД???

А по повод мъжете ни - моичкият знаете ли какво ми каза снощи, след като разбра, че бебка вече се е обърнала????!!!!!!!!! " мило, ти гледай да полежаваш повече след като бебето се е обърнало вече, че то както е с главата надолу сигурно ще се замая"  Joy  Joy  Joy

# 185
Фокси мила ти май упорито мериш улиците и хич не ти е до лежане май вече не ти се носят а ти се бавят близнаци  Joy

Аааа ми Naughty Просто тези дни се налага да излизам заради всички тези изследвания,а иначе за болницата-любопитството надделя Embarassed Ама пък и да ти кажа,вече не ми дреме кога ще тръгнат да излизат момчурляците.Щом стигнах до тук-това ми стига,другото е Божа работа Praynig ..колкото устискам-толкова... Mr. Green

# 186
 Хаиде аз му дръпнах един здрав юнашки следобеден сън от 13:00 до сега  ooooh! питайте ме как ще спя през ноща при положение, че и без сън през деня скитосвам нощем като самнобул  Thinking
  Хетера мойчкия ме плаши някак си без да иска. Последния път беше скоро през една от нощите в които пак сновях между тоалетната и спалнята. Е аз не светкам лампите за да не го будя, та връщайки се от тоалетната влизам във спалнята и нашия изтипосан в тъмницата в целия си 190 см. ръст  на вратата. Отварям си аз спокойно и полусънено с витаещи из главата ми мечти да леган да спя най-после  Tired а той " Леко да не се уплашиш" На мен сърцето в петите ми слезе за секунди #Shocked Ми той милия с добри намерения да не ме стресне ма да беше светнал лампата да знам че е буден и че е тръгнал и той на някъде.
 А относно нещата втора употреба. И моята ваничка е подарък заедно със стойка от една мама на близнаци. Много пари ми спести така, че те тия със стойките са доста скъпи. Аз си я измих с доместос преди да я ползваме ще я изпаря с вряла вода и толкоз, мисля да е достатъчно.
 А за колата карам си и няма и намерение да се отказвам. Просто за мен е по-страшно и опасно да ходя по тротоарите пеша , както са едни такива "изчистени", а в градския транспорт и пари да ми дават няма да се кача в такова състояние ако не е крайно наложително  Wink
 Биби смях се със сълзи на твойте перипетий. Ма златни мъже си отглеждаме ей, как да не ги обича човек  hahaha.
 dessi06 мерси много, че ни държиш в течение за Гея и Ради. Дано бебка се справи бързо с инфекцията и мама да си я гушне. А благодаря много и за статията. Снощи докато се борех часове с вируса и сканирах компа си я прочетох както си трябва доста е интересна.
 А дали мама е готова ми май не е  Mr. Green ама нещо ми писна да чакам вече и нямам търпение всичко да свършва и да почва другата лудница. Та така погледнато може да се смята, че съм готова  Heart Eyes
 А относно козметиката - днес си взех колетчето ( моята е подарък) на Чико. Сапун, шампоан, някакъв мус - тоалетно мяко и олио. Но впечатления ще споделям след десетина дни Simple Smile Мисля, че остава да си взема крем, защото млякото май не е за зимата. А за дупарата ще ползвам Судокрем. Имам питане трябва ли при това положение да си купя и пудра или крема за дупе е достатъчен?
  ooooh! имах още нещо важно да питам ама ей на преди секунди се сетих и докато му дойде рада го забравих  newsm78

# 187
  • София
Здравейте момичета  Hug

ЧЕСТИТО БЕБЕ НА ГЕЯ!!!!!!!!!!!! Аз хем бях поръчала да няма новини, хем супер много се радвам Simple Smile
Дано бързичко оправят малката бубка и да я видим и нея редом до Криско Simple Smile

Тъй като при мен ефект от не-сядането нямаше, сега се залавям да чета...

bouquet &  до скоро Simple Smile

# 188
Момичета....аз тръгвам за доктора по спешност Sad изтече ми нещо много обилно....Стискайте ми палци

# 189
Момичета....аз тръгвам за доктора по спешност Sad изтече ми нещо много обилно....Стискайте ми палци
  Shocked Shocked Shocked

Деска успех  Praynig

Ами сега newsm78 Кой ще ни каже какво става с Деската, като те с Гея бяха връзката една с друга?

Май се задава третото бебче на Февруаркста редица  Simple Smile

# 190
  • София
Успех Деси,всичко ще е наред,само спокойно!!!

# 191
dessi06 , fingerscrossed fingerscrossed Praynig Чакаме само добри новини! Hug

# 192
Айдеееееееее, и Деси тръгна Praynig! Късмет, миличка и ако се започне леко раждане ти желаем!
Очите ми направо ще изскочат, толкова се радвам, че едно по едно малките душици се появяват при нас!

Ивонкbdbaloni! Само хубавки моменти да изпълват живота ти!
Тутубуту, да ти е живо и здраво мъжлето и много да ви глези!
Пис, и аз се присъединявам към теб, относно спинкането посред бял ден и будуването през нощта!

Момичета аз имам два въпроса и ще се радвам ако ми отговорите!
1. Трябва ли се след всяка смяна на пампата да се ръси дупето с пудра или тя се използва само когато има подсечено или нещо възпалено? newsm78
2. През нощта явно си притискам най - често лявата гърда и често ми тече по малко, незнам, може би коластра или незнам какво, и вчера видях петна по чаршафите. Спя без пижама, и в такъв случай удачно ли е да спя със сутиени с подплънки? newsm78 Май не можах да ви го обесня много добре, но ако някой ме е разбрал, може да ми отговори!

# 193
деси, ние сме с теб. леко и бъързо

# 194
dessi06, стискам палци всичко да е наред!!!!

Може да не са водите, а да е станало като с мен-да е някакъв секрет! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт