Отговори
# 120
  • Sofia
Поли  Shocked Ти що не си останеш в къщи, да порпуснеш обучението  Confused Това за сярата и аз съм го чувала, но иначе никога не съм се впрягала много на счупен термометър  Embarassed
Възможно ли е от това да е повърнала   Shocked Ужас... Дано но да е било нещо от храна или временно неразположение  Praynig

# 121
  • София/Осло
Поли, знам, че не е съвсем безопасна тая работа с живака ,но не зная как се реагира..давай повече прясно мляко на Они  Peace
АниК- в София ни е кухнята, прибираме се есента ..най-после  Laughing

# 122
  • Sofia
Поли, дано е било от някаква храна, а не от това чудо... аз на два пъти троша такива и накрая сме само с електронни, че изпитвам ужас от тях  ooooh!
Деата, мнооого свежа кухня, много си падам по такива цветни неща, дето радват душата да си ги ползваш  Peace Grinning
Пепе, сигурна съм, че ще отмине, само да посвикне с новото място. Може би се чувства все още несигурен там, гушкайте се повече и му вдъхни кураж  Hug
Ние сме си с Рали в къщи днес. Както тя каза "и аз пипнах шишарката"  Joy то се очакваше, щях да се учудя ако й се беше разминало... Добре поне, че илачите си ги имам, даже докторката ми обясни, още като ходих аз, в какви дози се дават и за нея,... че даже и бележката за градината ми написа без дати  Whistling Та така.. пак домашен арест  ooooh!

# 123
Поли ужас! Дано се оправяте бързо и аз ръсих със сяра
Тайги леко да я кара шишарката  hahaha
Деси супер кухня! Наистина ли ви се връща  Laughing

# 124
Мале Поли, направо ме втресе. Нали си се обадила на лекар да питаш какво да направиш?
Деската, супер ви е кухнята, ама що не вградихте и пералнята?

# 125
Здравейте!

Галче, още ли си тук  Heart Eyes

Роси - чудесна новина - да е живо и здраво бебе и мисли име сега  Hug

Деата - честита нова кухня - свежо и красиво  Simple Smile

При нас - освен, че полудявам от работа, май нищо ново. Ивана най-сетне тръгна на градина и на втория ден се домъкна със сополи и кашлица  Cry Лепна ги на Мартин, тя вече се пооправя, сега той се мъчи. Мартин се опитва да ходи, но още не се пуска сам и е голям образ.

# 126
  • София/Осло
Тайги - леко да я изкарате шишарката  Laughing
Иви- определено ми се връща ,да....много студени хора бре...ограничени забавления забавления  ooooh!...Ходихме в Стокхолм за няколко дни..е нищо общо няма, тук сме си като на село  Laughing
Мариска- всичко е вградено, ама нямам по нови снимки  Crazy...на тези  е още в работния си вид

# 127
Хайде, ставайте, че при нас вече е понеделник, както се казва   Joy

Поли, как си днес? Какво стана с Они и живака?
Деска, така става  Peace
Тайги, дано да не я сърби много душичката  Hug
Аз днес се чудя от къде да я подхващам. Трябва да оаправям къщата, д апазарувам, свеки ще идва тази седмица, та трябва и червения килим да позапера  Joy

# 128
Мариска, тя май честичко ви посещава Joy

# 129
  • Sofia
Добро утро , Мариска и всички ранобудни bouquet
Аз станах рано, оправох къща, легла, домочадие и след малко отиваме на детски рожден ден.
Снощи излизахме с приятели. Естествено ходихме ПАК в Доброто, за да има къде Габриел да си играе. Той се налудя яко  Peace Сметката ни в детския клуб май беше колкото тази на масата  Mr. Green Ние пийнахме порядъчно  Embarassed Та тези наши приятели ще си имат МОМЧЕНЦЕ (в петък се видя пола)  Grinning Най-после компания за Габриел, че около нас само момичета има. Бащата е колега на мъж ми - ЯДРЕН ФИЗИК и още преди приятелката му да забременее се шегуваше, че ТЕ ги правели мъжки  Joy

Деси, чудесно е, че си идвате  Peace ПРЕКАЛЕНО им е наред всичко там  Mr. Green
Полче, как сте вие  Praynig
Тайги, аз очаквам ошарване, та ще даваш акъл  Mr. Green
Спирам сега, че май ще закъснеем за партито пък и забравих какво друго щях да пиша  Embarassed
А, Пепе, да анцелуваш прекрасното ни момче!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вината е в другите, не в него  Peace Той ни е такава душичка  Hug

# 130
Да се разпиша, та да не ме забравите Grinning

Пепи мисля, че всички деца минават през такъв период - често и Гоги е доста грубоват. Незнам как да се оправя с него - и наказвам и се карам, и му се сърдя и му се моля - нищо не върви или ако случайно му влезе в главата е за 5 мин Rolling Eyes
Роси честито ти синьо щъркелче - много се радвам, че ви се сбъдна една мечта Hug
Деси много ту е хубава кухнята - и ние миналата година си направихме нова кухня и много й се кефя - пожелавам с удоволствие да си се вихриш в нея Peace
Галче да ти призная напоследък много често си мисля за теб - доста е наближил момента - пожелавам леко и бързо раждане Hug

# 131
  • Plovdiv
Здравейте и от мен.
Роси, честито синя новина. HugМного се радвам за вас, знам, че много искахте това да чуете. Heart Eyes Лека до края и едно сладко и здраво момченце.
Пепе, предполагам, че скоро ще му "мине" на Тео. Детенце е добричко, така, че това е само период. Може да тъгува за старата градина. newsm78 Ще свикне. Hug
Поли, бързо оздравяване. Как е Они? Надявам се, че се е разминало. Много е притеснително с този живак. Sad Разбра ли кога е счупила термометъра? Поне да се разбере колко време е била в контакт с живака и дали повръща от него? Сярата се ръси за да неутрализира парите на живака, те са опасни. Целувки от нас. Hug
Деси, прекрасна кухня. Мммм, харесах цветовете.
АниК, Митко непрекъснато се разминаваше с варицелата. Няколко пъти в градината и после в училище. Още не я е карал. А Лазар скоро също беше в контакт с болно дете от групата, около Коледа. Но не се разболя. Така, че... Praynig
Тайги, целувки на мъничка. Laughing
Ейнджи, това с предаването между двете деца е кошмар. И няма край. Sad
Иви, и аз приемам съвети, това, което си написала е излезло от моята клавиатура. Joy
ГалчеHug и аз като Тонеска. Sunglasses
Тони, радвам се, че успяваш да се отбиеш и при нас.   bouquet

# 132
Чакайте пак да се похилите с мен  Mr. Green стана малко като виц  hahaha
С кеф научих, че пластилин на английски е plasticine и доволна споделям с Иво и гордо заявявам, че дори на немски знам, че е knet. При което той се хили и пита, а на азърбайджански? Аз само изстрелях там няма електронна търговия  ooooh!

Съвсем съм се  Crazy Казвам ви време е да си изляза от къщичката  Laughing

# 133

Добро утро момичета,
Днес и двете сме по-добре, аз все пак отидох на обучението, но не издържах дълго, защото определено не се чувствах добре сред множеството хора, бяхме поне 100  човека в една зала Whistling Сега ще си поседим 3 дни у дома и ще се оправим.
За живака - майка ми дойде да помогне в чистенето, на сутринта са намерили още живак под леглото, вече се надяваме да сме изчистили, всичко, проветрявахме, абе ...

Да се похвля, че Любимия купи една игричка "за цялото семейство". Казва се Wii - http://wii.com/. Страхотна забава Grinning А вероника не е на себе си, не мога да я спра да играе бУкс (разбирай Бокс), боулинг и какво ли не.

Това  е от мен, до после

# 134
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,
pipiole Просто... Confused
Надявам се всичко да е наред.Аз също съм чупила когато Яни беше на месеци и знам как си се чувствала и колко си се изплашила. Hug Тогава ми казаха да поръся с брашно и в никакъв случай да не го събирам с прахосмукачка...не че аз не го събрах така в страха си. Rolling Eyes
Мисля малко са пресилени нещата с този живак....много често стават бели - важното е да не се погълне до колкото съм чела.Пу, пу, пу Яни нищо не му се случи. Praynig
За Уи-то и мъж ми иска, но аз се опъвам малко...не че не искам Mr. Green, но ще станат много играчки у дома....а трябва да си играе с мен!!! Laughing
deata Много свежа, изключително много!
Аз се радвам, че ще си идвате - така ще може да те видя най-накрая. Hug
Maris Аааа килима е много важен! hahaha Joy
GALL78 Виждам те в skype ама да те попитам - тук ли си, колко остава още?
Nomadic И аз мисля, че Лондон е по-лошия вариант.Малко по-далечко, но пък спокойно.Прегръщам те.
Днес как е Тео?
taigi Шишарката как е? Heart Eyes Да те очаквам ли днес или...

Аз също мисля леко полека да се захващам с освежителен ремонт.Ще започна от нашата стая, че сега още спим с Калоян Embarassed в една.Мисля да сложа ламиниран паркет върху стария направо - хем да шумоизолира/съседите отдолу са.../, хем да топли повече.А всъщност дали може така?Мисля и да пребоядисам, да сменя вратите...
Някой да ме насочи, да сподели опит, че и фирми, и майстори ако може ще съм много благодарна.

Да се похваля - дойде подаръка за Р.Д. от съпруга ми. Heart Eyes
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=334592

Слънчев ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт