Отговори
# 135
Съни, подаръкът е разкошен! Браво!

А за Wii - то, нали искаш да спортуваш, има "приставка" , с която получаваш прсонален треньор, който спортува с теб, наблюдава те, казва ти каква стойка да заемеш, казва ти , когато бъркаш, играеш тенис, йога, тичаш в парка, мисля, че е по-забавно и разтоварващо-натоварващо за "големите" деца Peace

# 136
  • Sofia
Поли, това е уникална занимавка  Shocked Ако го покажа на Данчо и смятай, че го е поръчал  Mr. Green После не знам кой ще се дореди пръв.
Sunny... подаръкът ти заслуважаше чакането  Peace

# 137
  • Sofia
Synny, на линия съм, само да изляза от офиса и ще ти дрънна "на слушалката" да се разберем Simple Smile Тоя твоя мъж знае с какво да те глези  Laughing Шишарката е добре, чеше си гърба в леглото цяла нощ като краставо магаре  Mr. Green та не сме спали много тая нощ.  Tired Отделно два дена в нас вече подивявах, добре че свеки дойде да я гледа тази седмица и няма да взимам болничен... хем разнообразие и за Рали, че и тя пощурява от скука  ooooh!
Поли и аз от Коледа имам такова чудо в къщи заедно с приставката за танци - едно като килимче за игра като dance machine. Mного е готино, но бих казала, че омръзва. Рали се кефи на играта с балоните, но е гола-вода  hahaha трябва да я пробвам и на бокса  Laughing Нашата е служебна, беше за офиса, но шефа ми я даде временно за вкъщи, щото в офиса масата за тенис е по-популярна и това не го играят вече.

# 138
  • Пловдив
Привет!
Да си призная ви хвърлям по едно оченце, ама нещо хич нямам мерак за писане. То и няма с какво да се похваля-болести и пак болести, дано ги израстем (всички, щото всички прихващаме) от тая ДГ, че...
Пепа, и моят Тео прихвана всякакви екстри от градината- стана лошичък, мърльо, ужас, мойто чистофайно дете, не можех да повярва на очите си (ей, като видя да си бърше сополите в ръкава и пощурявам Close) и какво ли още не... И като види, че нещо ме дразни, почва нарочно да прави нещото колкото може повече  Mr. Green Това е тяхната реакция на страса. Най-добри резултати даде необръщането на внимание в смисъл, че се правя, че не виждам/не чувам. Вече си е почти моето си дете Peace Това, дето са ви викали от ДГ-ами голяма работа, нали затова са там, да се справят с децата. На наши близки детенцето като тръгна на градина, каквото си беше кротко, почна да проявява силна агресия към другите деца, а към себе си- да си блъска главата в пода и в стената. Викаха ги и им се обаждаха колко зле са си възпитали детето, а те не можеха да повярват, че това е тяхното кротко като мушица дете...Искам да кажа споко, всичко ще мине, дайте му време  Peace
Шишарки не сме брали  Joy Joy Joy Бързо да оздравява ошишарканата  Laughing
deata, супер ти е кухнята Peace Малко ме втриса, като си помисля за преместване  Mr. Green, ама щом ти е толкова мерак, стискам палци да стане бързо и лесно  Peace

# 139
Привет банда! Как сте след уикенда?
Някои с шишарки, други с конюнктивит. този път не съм аз, а е Ади. Та плановете ми за тази седмица повяхнаха, сега си се гледаме вкъщи Simple Smile Естественно тати го няма. Вее си косите (ха, ха) в Ню Йорк. И аз искам, ама пусто нямаааа. аз го вее по парковете в Доха  Joy Откриха миналия месец един страхотен парк и то до нас и много му се кефим. та всеки ден сме там
Съни, много шик подарък. Браво пак на мъжа ти
Иви, излез от къщичката  Joy изкривила си се вече  hahaha
Пипиолка, с тази играчка си играхме в едни съседи, карахме ски и  много ни хареса. А мацката си тренираше йога доста успешно, което пък мен ме кефи. Та сигурно ще бъде на някой за подарък в скоро време.
Аник, кое точно е това Добро? то има време докато си заидваме де...А не знаех, че мъжът ти е ядрен физик! малеее

# 140
  • Gorni Bogrov
Здравейте и от мен!
Не съм писала от......,но няма нищо ново, иначе ви чета редовно.
От днес тръгнахме на плуване и малкият е много ентусиазиран,но докога не се знае ,като знам колко бързо му омръзва всичко.

# 141
  • Остров Приятелство
cecko05 Ееее това е чудесно! Може ли повече информация?
...а няма ли да настине?И прощавай за въпроса, но астмата не е ли пречка?

# 142
Здравейте и от мен  Hug

Момичета, много, много ви благодаря за вниманието  Hug Наистина ми подействахте успокояващо! Тео ще свикне предполагам. Днес се прибра от градина с една голяма табелка на гърдите Leader! Good Boy  Grinning Слушкал е много. Дано и занапред да е така, че се притеснявам много  Praynig

Съни, гривната е върхът! Чудна е!  Heart Eyes

Поли, голяма забавлявка сте ди купили  Grinning Голям хит са тези игри.  Дълго с удоволствие да си я ползвате  Heart Eyes

Тайги, поне я изкарахте накуп всички тази шишарка, та да не я мислите после  Hug Дано да не е много раздразнителна Рали заради сърбежите.

Еее, Марис, и на мен ми се ще да си повея косите някъде към Ню Йорк, ама и към Доха да мога да се повея не бих отказала. Засега си чакам април месец поне Париж да видя, че срамота - на една крачка е от тук и не сме ходили.

Много съчувствам за коюктивита на Ади. Гледай да внимаваш да не го хванеш и ти, че и свеки ще посрещаш  Grinning

Иви, образ голям си  Joy

Деси, забравих да напиша, че кухнята ви е чудна!  Hug

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 23:45 от Nomadic

# 143
  • Остров Приятелство
Добро утро момичета кокичета!

Пожелавам много здраве, усмихнат и много спокоен ден за всички от малки до големи. Hug
Maris  Hug Hug Hug
Ivy И аз все така казвам, че е време да излезна от черупката, нооооо....мине не мине, и бързам да си поседя вкъщи при Янчо. Blush

# 144
 Момичета, прегръщам ви Hug
 За кратичко, няма да пиша, защото имам сериозни проблеми в работата и не съм добра компания Sad
  Казах ли ви, че ви обичам Heart Eyes

# 145
  • Plovdiv
Ради, надявам се, че не касае персонално теб. Praynig Дано всичко се нормализира скоро. Heart Eyes
Джул, много често се сещам за теб. Като се постопли ще се виждаме в парка, ако не си се върнала междувременно на работа. Hug И Лазе откара повече от месец в къщи заради болести. Тази седмица трябваше да е на градина, но се "успахме" Embarassed. Митко този месец беше втора смяна. Леко подивяхме всички. Joy
Лазар е същото тръшкащо се диване, както описа Иви. Нямам идея как да се справя. Sad Ще чакам да израсте. Laughing
Снощи счупи голямо стенно огледало. В паркета стана огромна дупка, а той се размина. После треперих с минути. Залепяше на огледалото една плюшена кравичка и после я отлепяше. Как падна това огледало, още не можем да си обясним. Уф, разминахме се на милимунда. ooooh!
Слънчев ден. Hug
ПП Заминавам, че е подхванал темперните бои на брат си и твори ли твори...... с ръце. Laughing

# 146
Ради прегръщам те силно Hug и да се оправят нещата  Heart Eyes

# 147
Здравейте не пиша щото като стана почти по обяд Embarassed и после излезна да разходя тумбачето и то станал овреме да се прибере да сложа вечеря и сам овлизам да чета как сте.
Ние сме добре,като изключиме че сега ново 20 от позата която взима Малчо(Перпендиколярно на краката и леглото му е моя пикочен мехур)има киселини вечер но няма право да се оплаквам нито да кажа нещо.
Да ви се похваля Мъжа ми го повишиха ,от прост мебелист в шеф на цех и на фирмата.  party023  food002 cheers Drunk beer2 beer Wine Glass DrunkШефът му се отказва от нея ,зараи здравословни проблеми който има със сърцето и понеже му има страшно много доверие му я предложил и той мъжа ми я приел с радост.Щото и без това искаше да си прави цех но сега разработен му идва дюшеш.С нетърпение чакам да родя и като ми изтече 3 години ще се прехвърля към фирмата на мъжа ми,а през това време уж пред работодателите ще си гледам детето и ще помагам на мъжа ми.Оставям ви но не за винаги hahaha че времето е прекрасно и отивам на шляй пазар

# 148
Роси, прекрасна новина  Simple Smile Много се радвам, когато прочета за признанието на някого  Hug Толкова рядко се случва, браво!

Ради, давай, сподели, нещо ако можем да помагаме или да попсуваме дружно  Confused Heart Eyes

Ния, Тонеска, добре съм си аз, още 2 в 1  Embarassed огромна  Crazy и вече нетърпелива. От една страна ми се иска вече да е свършила работата, от друга - да си дочакам датата за секцио, че хич не ми се кара по спешност.

Пепе, я не им се връзвай на "другарките" толкова. Какво искат те от 3-годишно дете  ooooh! милия Тео. Нормално е да дивее и да не слуша на тази възраст, нормално е да изпитва до крайнност всичко около себе си  Simple Smile
Дарко например е силно загрижен аз да родя по-скоро  Crossing Arms В периода от 1 седмица си разби главата в слепоочието, а онази вечер централно. През нощта като почна да повръща и аз се спекох много яко. Тичахме до Пирогов за снимка, слава Богу  Praynig , съвпадение е просто - някакъв вирус + цицините  Whistling Ей как не родих, не знам  Rolling Eyes Иначе добро е детето, ама като тича, що не гледа напред, не знам  Outta Joint Та в този ред на мисли хич не ми пука дали са кисели или инати децата, дали госпожите са доволни от тях, ами Господ да ги пази  Praynig да са живи и здрави  Praynig

Тайги, шишарка, а  Joy hahaha много ме кефи тая малка Раличка, ей  Heart Eyes

Цецко, това с плуването е много добро решение, особено за дечица с вашия пеоблем. Само учителите трябва да са наясно!

# 149
  • Gorni Bogrov
s_sunny,ходих ме на "Академик".Утре сме пак и ще имам някакви по добри впечатления,че вчера нещо не останах очарована,но ще видим.........
По принцип точно заради асмата го записах на плуване.

Общи условия

Активация на акаунт