Отговори
# 150
  • Пловдив
Галче, стискам ти палци, че то верно не останало... Дано да ти е кротко и спящо бебето, а не като мойто диване  Twisted Evil
Ния, нямам търпение да се постопли и да мръква по-късно, да играят наборите в парка. Да изразходват енергия, щото имат нужда  Mr. Green Предлагам Лазар и Тео да беснеят, ще взимам таткото да търчи след Любина, пък ние с теб да пием кафе,а, как ти се вижда  Joy Joy Joy Мечти..... Laughing

# 151
Честито, Роси, страхотна новина , много ви се радвам! Ради,  Hug Галче, гушкай го още малко в коремчето, много е мило.. Hug
А пък Рангел въшляса в цивилизована Англия, вчера всички се мазахме профилактично, бяхме страшна картинка hahaha

# 152
  • Остров Приятелство
Rady  Hug Едно кафе?Една ракия?...да се видим?
ЙОРИ81 Ухаааа шеф ще ми прави мебелите - абе знаех си аз, че съм късметлийка...сега ще се фукам, че на тази фирма ЛИЧНО шефа ми е работил Mr. Green
Svetlili Стига бе! Изби рибата hahaha Joy Откога не бях чувала за тез гадинки....ооо никаква Англия, тук ще си седя! Mr. Green
GALL78 Гуш на пупката сладка огромна. Hug
cecko05 Дано да успеят да ви очароват. Peace

Лека нощ - отивам да се гушкам в скъпия ми мил и нежен съпруг! Heart Eyes

# 153
УжасТ, като прочета въшки и ми призлява. Изниква ми спомен за дълги бяло руси коси, в които нищо не се вижда и ни чоплят по цяла нощ  ooooh!

# 154
  • Plovdiv
jul, Laughing е то ще бъде гледка...неземна. LaughingНашият татко при такава оферта е драснал motor в обратната посока. Joy  Ще удари и нашият час. И тогава...I feel good Wink
А пък Рангел въшляса в цивилизована Англия, вчера всички се мазахме профилактично, бяхме страшна картинка hahaha
Ееее,  Hug, да се преборите бързо.  Laughing

# 155
  • Sofia
Йори, честито на таткото! Все така да ви върви по вода  Hug
Гал, стискаме палци всичко да мине леко и на датата  Hug
Рали е много смешно опъпчена, ще взема да я снимам да я видите каква е "красавица"  Joy Гледат се с баба й много добре, не й липсва детската градина  Joy

Усмихнат ден, нали знаете "Усмивките са заразни, бъди приносител!"  Mr. Green

# 156
  • Пловдив
Ния  Joy Joy Joy
Въшки???? Има ли още такива гадини????

# 157
Хе хе, въшки  Simple Smile Много скоро се бях присетила как нямаше лято без въшки едно време и как ме мажеха с една зелено и щипещо нещо - Копрол май се казваше  Crazy В детската ни преглеждаха веднъж седмично и ни заделяха въшлясалите като прокажени настрана  Embarassed

# 158
Една приятелка какво ми прати http://aistigave.hit.bg/Cosmodisk/  Joy Joy Joy

И набързо да вметна, че съм с мнооооого къса коса. Хванаха ме лудите и я резнах хубаво  Mr. Green

Лека нощ ви пожелавам  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 02:03 от Nomadic

# 159
Пепе, развесели ме отзад направо  Joy  Joy И Ади от вчера е подстриган късо. Беше изненада от татии Ади за мен, и аз наистина бях изненадана. За първи път е с нещо като прическа, преди винаги с машинката No2 целия и хайде...
Пепе, видя ли, че ще му мине на Тео  Hug На Ади им бият печатчета well done или good boy
а аз се сетих да ви пусна две снимки да ме видите как съм сега, горе долу
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234820&pid=10275614
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234820&pid=10275614
Светлили, ле ле и по цивилизацията какви неща стават  Joy
ГалчеHeart Eyes
Днес Ади ще го пращам на градина, поне един ден да изкара. На него му се ходи де. В неделя бяха надули един огромен надуваем замък с пързалка в двора на градината и са скачали много. Много се радвам, че не го изпусна и след това се оконюнктивитихме  hahaha

# 160

Добро утро ,
Днес отивам на работа, Они на градина. Довечера съм на родителска среща.

Приятен ден!

# 161
  • Plovdiv
Марис, красива прическа, отива ти много. Друго си е като хлапето е постригано както трябва, а не само с машинката, нали.
Пепе, аз много те харесвах с дълга коса, но всички имаме нужда от промяна. Аз наблягам на цветовете. Joy
Галче, още мъничко остана, чак и на мен не ми се вярва. Heart Eyes
Роси, пропуснах да поздравя половинката ти за повишението. Значи фирамата става ваша, да?  newsm44 Едно голямо БРАВО. Hug

# 162
  • София/Осло
Eййй Мариска, мацка, много си готина пу пу пу  Flutter
Съни ,ще се радвам да се видим  Mr. Green
Поли, как е Они..отмина ли живачната истерия  Hug
Ради  Hug
Роси ,честит ти шеф у дома   bouquet
Галчеее--тръпна вечееееееееееееее  Heart Eyes
Пепе - искаме снимки  Laughing
Тайги- оправихте ли се  Wink
Въшлясалите ,да се чистите по бързо  Joy
 Hug Hug Hug

# 163
Марис, много си готина с новата прическа. Моята е почти същата, но косата ми е черна и къдравичка  Grinning Ще се постарая да се снимам тези дни.

Ще ходя да спя, че тези дни се чувствам много отпаднала

# 164
  • Sofia
Запис  Mr. Green
Марис, супер ти е  Peace Налага ли се да я изправяш или твоята си е права? Пусни да видим и Ади  Hug Габриел в момента е абсолютен рошляк  Joy
Пепе, пусни снимки, плииийййс! Моята е чуплива и докато бях с къса (ужас) постоянно я издухвах със сешоар и изправях с преса  Crazy Отврат занимавка просто  Confused
Целувки на всички (въшливи, пъпчасали, 2 в 1 и т.н.)  Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт