Отговори
# 180

Добро утро!!!

# 181
Добро утро и от мен!

Нямам много време да пиша,че ми свършва отпуската и съм се хванала с хиляди неща.Като че ли света ще свърши! newsm78
Болничките да оздравяват по-бързо,че едно приятно време се задава...за разходки.
Галче, Hug
Хубав ден ви пожелавам!

# 182
Добро утро и от нас Hug

Ния и Гоги откара два месеца в къщи и постоянно говори, че иска на градина. Обаче съм сигурна, че като тръгне доста рев ще падне Whistling
На всички болнички пожелавам бързо да оздравяват Hug
Мариана ако знаеш откога го чакам това хубаво време, което все се задава и все не пристига Rolling Eyes

# 183
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,
Танците вървят, диетата горе долу, Янчо се опитва да се разболее/бяхме на 3 рожденни дни в събота и.../, племенницата ми беше на гости с преспиване, оглеждам се за интериорни врати, правя разни вкусотии от под форум "Готварски рецепти"  Mr. Green и те така както викат шопитЕ. Joy
Вкъщи сме си на топло и така...

Ето нагледно още един опит.Много е лесна, бърза и вкуса и е много лек - най-точно казано изискан.
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=337341

Приятен ден на всички Ви!...аз отивам да поправям бормашината на Яни......ббббррррр

# 184
  • Plovdiv
Иви, това с безкрайното гледане на сватбата ми е толкова познато. Митко ни беше побъркал, но беше около 4-5 годишен. Тва щото мъжете по-бавно загряват. Joy На мен ми беше писнало, да не говорим за съпружието. Laughing
Лазе плака малко и само в къщи. Общо взето се държа, нищо, че му трепереха ръчичките. Heart Eyes
Тонеска, излизате ли на разходки с Ивко? Верно, че зимата е малко по-студена от тази на 2005/06.
Защото неговата хрема е много тежка, постоянно му тече носа.
Мечо, Митака ми беше така. Просто ми се плачеше, когато започнеше хрема. Откарваше си по два месеца с нея, като накрая сополите, ще ме извините, ставаха като ластик.  ooooh! Кошмар, не искам да си спомням. Нямаше лечение, всички посявки чисти.
 Hug
Съни, браво, сега и перфектна готвачка. Heart Eyes
И аз обичам да меся, точа и т.н. Обаче винаги си чакам музата. Без нея нищо не почвам. Laughing

# 185
Браво на Лазе  Hug
От днес и дреб точи ластици  Joy излишно е да ви казвам какво гледаме, но установих, че не съм доволна от DJ след 5 години  hahaha Нашите приятели, които ще се женят лятото предложиха на Ели да бъде шаферка... Сега ходи и обяснява на всички, че ще бъде малка булка  Joy  Остана много доволна и от факта, че все пак като стане голяма ще си има бебе в коремчето Laughing а Боби не Crazy

Тонеска
, Ели беше вкъщи 2 месеца ноември и декември и наистина поплака, но пък се беше затъжила действително и не беше чак толкова трагично, колкото очаквахме  Whistling

# 186
Здравейте да се обадя че ние с Малчо сме добре и си седиме в къщи.)Нямам никакво време да пиша ,щото едни млрачни облаци са надвиснали над мене и всичо мене чака.Наще го закъсаха със здравето,сега ореждам на баща ми да вземе 1 група инвалидност,на майка й откриха заболяване на костите и капака е свеки също се разболя-настина и сега търча нагоре на долу.Да помогна и оправя каквото мога при наще и при свеки.Добре че живеят близко иначе ще навърта километраж.Ореждам на Лъчо нещата и главата ми пуши,но няма начин.Следобяд идва време да взема Ронката от градина че майка с тази болест не може до вратата да отиде камо ли до градината,а и на всичкото отгоре на 11.1 ще влиза майка в болница и колко ще лежи не се знае.Но това е живота гаден и суров .ЕДНа борба но ще се справиме някак си.Оставям ви че трябва да напазарувам за у нас.Сори че ви се оплаках но да не се чудите що не пиша

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 20:10 от ЙОРИ81

# 187
  • София/Осло
Танците вървят, диетата горе долу, ....., правя разни вкусотии от под форум "Готварски рецепти"  Mr. Green ....
Много е лесна, бърза и вкуса и е много лек - най-точно казано изискан.
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=337341

Съни, миии..какво да ти кажа ...в твоето положение и на мен нямаше да ми върви диетата  Laughing
Роси-съжалявам за неприятностите ти  Hug
Болничките да оздравяват  Heart Eyes

# 188
Здравейте и от мен.

Роси- съжалявам за неприятностите около теб. Дано всички се възстановят възможно най-скоро  Praynig

Аз днес ходих до аптеката и взех Бактробан. Това поне знам, че със сигурност ще разкара сополите, които вече са.....няма да обяснявам какъв цвят, ужас просто, и гъсти, гъстиии Sick  И тази седмица ще си я откараме в домашна отпуска.

# 189
  • Plovdiv
IvyJoy
но установих, че не съм доволна от DJ след 5 години  hahaha

Остана много доволна и от факта, че все пак като стане голяма ще си има бебе в коремчето Laughing а Боби не Crazy

Йори, много лошо, дано всичко се нормализира за да могат после да ви помагат. Hug

# 190
Роси не е добре толкова отговорност да пада върху теб точно сега, дано бързо да се преборите с всички трудности и да сте здрави  Praynig

# 191
  • Sofia
Роси, бързо оздравяване на цялата рода и се пази  Hug ясно, че всичко на твойта глава, но го давай по-полека
Съни, какви са тия снимки, така ли ще пазим диета  Crossing Arms Интериорни врати ние поръчахме пру евростил, като ни ги сложат ще ти кажа дали съм доволна, иначе офиса им е срещу пазара във високите блокове по посока К.Величков. Дано до сряда съм във форма, че много ми се ходи Hug
Рали днес тръгна на градина, нямаше много мрънкане, но повече си й харесва да си седи в къщи  Mr. Green
Събота и неделя се потрудих на тръстиката над стълбата ни, та вече мога да се запиша на курс по склуптура  Mr. Green мъжът ми пък се научи и ВиК да прави, та гладни няма да останем  hahaha ееех, дано напролет да е обитаемо, че ми писва вече  ooooh!

# 192
  • Остров Приятелство
ЙОРИ81 Тъжна работа. Ако мислиш, че с лекари нещо мога да ти помогна, то съм насреща. Hug
Ти мисли за себе си малко повечко. Peace
deata Аз съм на една диета, която събота и неделя се почива. Като споделих на Maris, тя каза, че това била японската диета - нямах си и на идея, кумата ми я изпрати.Та поради това си позволявам някоя и друга радост за душата....или по-скоро за очите -
съседите обичат моите щуротиите - луди hahaha Joy
taigi Още утре съм там да поогледам.Благодаря за информацията.

...аз пък да си призная самичка си гледам сватбата честичко, че си и поплаквам  Blush - аз много харесвам нашата сватба...е, можеше и да е по-изискана евентуално, но тогава имахме за толкова - сами си я платихме и сме много горди от това. bowuu

Лека и спокойна нощ желая на всички!

# 193
Обещавам и да пиша, честна пионерска  Grinning

Желая ви усмихнат ден  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=GwriOyQf1EA&NR=1  Hug Hug Hug

# 194
Рукси, безумно сладки  Joy Смях от сърце с бебенцата! Страхотно начало на деня  Hug Благодаря   bouquet А съветът ще следи дали изпълняваш пионерските обещания  Mr. Green

Ивинце, надявам се бързо да отмине това, което те огорчава.

Съни, какви са тез' вкусотии - направо лигите ми потекоха  Grinning

Тайги, пожелавам напролет да правите купони в къщата  Heart Eyes

Йори, много проблеми ти се събраха и на теб  Confused И както обикновено се получава, всичко идва накуп, когато е най-неподходящо...

При нас заваля сняг в неделя вечер и вчера цяяяяял ден валя, валя... Даже снежен човек мъжо направи  Laughing Ама такова бедствено положение заради сняг не бях виждала - вчера рейсовете и влаковете бяха спрени, имахме само едно работещо метро и то не всички линии  Crazy Лудница. Половината колеги, че и шефът ми не дойдоха на работа, че няма с какво. Добре, че аз съм само на една спирка, а и пеша да тръгна, за няма и час ще съм в офиса Simple Smile Та вчера ми беше спокойно и се надявам и днес да има проблеми с траспорта, че шефа пак да не идва  Mr. Green Много му се радвам на снежецът  Grinning

Хубав ден ви желая  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт