Отговори
# 165
  • Sofia
и аз запис  Grinning
Рали вече е добре, остана да се махнат пъпките.
Запалих се нещо покрай Съни да отслабвам, да видим колко ще ми държи... че нещо се опрасчих напоследък  Crazy

Heart Eyes Hug

# 166
Марис честита прическа, то на хубавото всичко му стои добре  Wink
Тайги да видя не вярвам  Mr. Green
Моята коса пак стана безумно дълга, а фризьорката ми сигурно вече е родила. Ще се докарам за РД-то след месец вероятно  Whistling
Ели болна, Боби със запушено носле, аз почнах да кашлям. Както се казва честито на печелившите - почти 3 седмици изкара на градина този път  Rolling Eyes

# 167
  • Остров Приятелство
Здравейте.
taigi Оооо не подлудила, ами направо съм за връзване...дано този път да хване декиш, иначе съм рекла, че ще се забременява  Mr. Green честна дума ooooh!
Maris Хубавка си, ама инак си ми по по! Така си ми като истинска майка, а иначе си секси, джиджана и още по-убавка! Hug

Ето малко смях
http://www.vbox7.com/play:f5f5f0ba

# 168
Мараба, мацки  Mr. Green

Тук съм и няма пък да раждам  Crossing Arms Днес бях по изследвания, в понеделник пак и така, мъкна си раничката с мен и ако ме приемат - приемат, ако не - здраве да е  Rolling Eyes

Мариске, Пепе, вие сте лични убавици, добре сте се спретнали. И аз  ще направя нещо такова като родя, че това косище не съхне, роши се, потно ми е и тн. После ще търся някой да ми отреже висящата кожа на корема и евентуално да ми тунингова циците, ама да видим  Sunglasses Нещо съм се спекла, че няма да заприличам отново на човек  Embarassed коремът ми определено е по-голям от предния път  ooooh! както и да е...

АниК, ти пак ли ще правиш опити да пускаш на Габчо косата? Аз опитах миналата година, ама на Дарко всеки косъм е със собствено мнение  Joy та се отказах. Сега е първи номер и горкия няма шанс да го избаца мама с модерна прическа.

Иви, нЕма да се косиш  Wink у нас е джакпота  Mr. Green Дарко освен че си разби главата дваа пъти в период от една седмица, мина едно повръщане (което се притесних да не е от сътресение  Confused, но слава Богу, оказа се, че не е) и сега кашля. Аз също се опитвам да покашлям, но чакам да дойде "моменът" да се разкашлям като хората  Mr. Green Та в тая връзка, дано не кашлям на операционната, че ще ми изкривят шевчето  Blush

# 169
  • Sofia
Галче, опитвам се да пусна косата на Габи, обаче е много гъста, твърда и чуплива  Crazy Сега се поти на врата, пък не знам лятото как ще я изтрае  newsm78 А ти ми говори за кожи и кореми, пък после бременейте  Mr. Green Знаеш,ч е ще се оправиш PeaceИ миналия път говореше така  Heart Eyes
Болничките, оправяйте се  Peace
Отслабващите... аз днес изядох света  Embarassed Лееееко ми е унило, имам нещо като 37С и само чакам да ми излезе някоя пъпка  Sad Ох, дано не  Praynig

# 170
Пепе къде спя незнам  Laughing я давай да те видим, какво е то това мноого късо. Снимка, документи моля  Laughing

Шевчето щели да и изкривят  Joy ох Галче ще ме побъркаш от смях. Да се оздравявате бързо, че попълнението иде  Heart Eyes
За кожа не ми говорете, моята така е разцепена  Cry вече няма да си имам сладко коремче, а стриесто такова Crossing Arms
Ошишарихте света и околните села, остава и ние да ви станем съпричастни  Crazy

# 171
Бърз запис от нас Hug
Галче fingerscrossed

# 172
  • Sofia
AniK, не се плаши, и да си я хванала много леко минава  Peace
Съни, глад му е майката  Mr. Green а за другото действай, не се офлянквай  Laughing
Гал, и преди мрънкаше, а после стана клечка. Като се погледате с малчо и ще отидат килцата Laughing
Пепе, чакаме някоя снимка да видим  Hug
Рали пък е с толкова тънка коса, че вечно е на качета  ooooh! и не дава да я реша ужас.. ще я кръцкам в неделя, само да сколасам.

# 173
Ооо, мацки  Mr. Green

Тайги, а пък Дарко като се зареше, като застане пред огледалото, малеееее, голама суетня, голямо чудо  Whistling

Аз днес ще ходя при мойта мама да се глезя  Blush

# 174
Здравейте, момичета.
Цяла седмица съм вкъщи с дребния, сополив е, зарази и мен, а пък нямах нет и не съм писала и чела. Уж се оправяме, ама......ще видим.

Галче- приятно ти глезене. Hug

На всички пожелавам приятна Събота и Неделя   bouquet

# 175
Gall-че, приятно глезотене при мама  Hug И хайде, ставам и аз нетърпелива за бебето да се появява Heart Eyes

Роси, честито повишение на мъж ти  Hug Много успехи му пожелавам   bouquet

АниК, ще се снимам, да видим кога, че съм несериозна в това отношение  Blush Може да изровя снимки от сватбата ми, тогав абях с такава прическа пак и с около 10-тина кила по-лека Mr. Green

Мечи, да се оправяте бързо  Hug Ама, ако са само сополи, що не го пускаш да си ходи на градина?

Да се поФаля, че мъжо днес взе нова кола и сега го чакам да я докара. Тойота Авенсис е новата ни каручка  Grinning

# 176
Пепе да си я карате дълго и да посетите много красиви места с нея  Heart Eyes

Аз съм супер крива, така че ви оставям и ви желая усмихнати почивни дни Heart Eyes

# 177
  • Plovdiv
Пепе, честито каручка. Много ги уважавам аз точно тези....каручки. Joy
Иви, дай една  Hug
Галче, какво си се затюхкала сега пък за кожи и кореми. LaughingАма, моля Ви се, като родите Гуспожо, пък мине месец-два, тогава ще си говорим, ъгейн. LaughingАма, ха, ние с гайдите /2/ се под ножа да лягаме.
Тайги, Съни, и аз трябва да започвам , че едни три, може и повече килца заформих отгоре. Как стана тази работа newsm78, дамусеневиди. Laughing
Тонеска, Мечо, Heart Eyes

Аз споменах ли ви, че Лазар откара повече от месец в домашен отпуск. Полудяхме, всички. Не знам в понеделник какъв рев ще бъде.  Sunglasses

# 178
Мечи, да се оправяте бързо  Hug Ама, ако са само сополи, що не го пускаш да си ходи на градина?

Да се поФаля, че мъжо днес взе нова кола и сега го чакам да я докара. Тойота Авенсис е новата ни каручка  Grinning

Защото неговата хрема е много тежка, постоянно му тече носа. А и както беше безцветен секрета, така в Сряда вече си стана гноен, което си е кофти.
Честита ви каручка, със здраве и безаварийно да си я ползвате Hug

Иви- гуш Hug Оправяй го настроението бързо.

# 179
Благодаря ви милички, много  Hug и от мен.
Ния хич няма да е лесно след цял месец, но да е здравичък пак ще свикне. При нас ситуацията е отново вирусна Ели ще си бъде вкъщи поне до четвъртък. Дано поне времето е хубаво и след яслата на Боби да можем да ходим на разходка.

Откакто Елито откри диска със записа от сватбата, едно лудо гледане пада Laughing и да съм изтървала нещо в самия ден, вече няма начин да не го зная Joy Дребното харесва салса, сега иска да я уча да танцува. От около 2-3 седмици пак се окуражих да и говоря на английски, а диването колко бързо помни и започна да разбира не е истина Crazy

Мечо бързо оздравяване на Ивчо  Heart Eyes

Незнам дали ви бях казала, че баба почина 4 дни преди да се роди Боби, от тогава не бях ходила във вилата, където тя живееше и вчера ходихме. Всичко си беше сякаш е излязла за малко в лозето и след малко ще се върне. Толкова много ми липсва!

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 21:27 от Ivy

Общи условия

Активация на акаунт