Отговори
# 210
  • Sofia
Лелеееее, пропуснала съм ГОЯМАТА НОВИНА  ooooh! А всеки ден за това мисля  Grinning
ЧЕСТИТ РУСЛАН-СЛАДУРАН!!!! ГОЛЯМО МОМЧЕ ОТ ТОЗИ ГОЛЯМ ТУМБАК  Grinning МНОГО, АМА МНОГО ЗДРАВ ДА РАСТЕ

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Vesi_n, а ти как се спотайваш  Hug Хайде, стискаме палци  Peace

# 211
Галче честита ти рожба!
Да ти е жив и здрав малкия Руслан и много да ви радва!

Знаех си, че си имаме бебче щом има изписани 2 страници Wink
Веси, Йори сега чакаме вас Hug

# 212
  • Plovdiv
vesi_n, стискам палци. Hug Леко раждане и здраво бебче, мила. Heart Eyes

# 213
Галче,честита ти рожба!да е здрав и много щастлив и много да ви радва!

# 214
Сърдечно ви благодаря момичета  Hug
Вие сте страхотни, въпреки че аз съм от най-неактивните пишещи  Embarassed

Стискайте палци  fingerscrossed че вече много ми тежи preggo

# 215
Честито, Галче! Само хубави неща неща да ви носи малкият голям мъж!  Hug

И Веси - стискаме палци!

# 216
  • Plovdiv
Понеже няма на кого другиго да се оплача. Hug Лазе пак е с възпаление на ушите. Sad След двата дни градина, снощи започна да сумти много с нослето и аз го оставих днес в къщи. И към 17.30 като започна да плаче, боли го ушето и пищи. И аз се втурнах по лекари. Едвам успяхме към седем да се приберем, отново с изписан антибиотик, капки за носа и ушите и обезболяващи. Съвсем сериозно ми се прирева. Това е третият антибиотик от 20 декември насам. Малкият не спира да скимти от болката, вдигна и температура. А аз трябваше да тръгна на работа. И сега звъня през 15 минути сигурно. Как ще изкарам до сутринта, не знам. ooooh! Много е гадно да си далеч от детенце, когато е болно. Sad

# 217
Галл, честита ви рожба! Да расте много здрав и щастлив Руслан! Бързо възстановяване на теб пожелавам! Много целувки за двама ви Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ния, съчувствам на Лазе. Аз бях с възпаление на ушите в началото на януари и ми беше крайно неприятно, представям си малко детенце как се чувства  Confused Душичка малка, дано бързо да минава и да не се налага скоро да пие антибиотик пак  Praynig

Мечи, вие как сте? Ивчо оправи ли се?

Лека нощ ви пожелавам.

# 218
Ния знам колко е болезнено и стискам палци бързо да се оправи Лазето Hug Тези градини са развъдник на разни инфекции защо не си гледат работата сестрите не ми е ясно #Cussing out мен направо си ме е страх да пусна отново Гогиа той постоянно напира ooooh!
Ние сега отиваме да се храним и ще се стягаме за разходка, че времето се очертава топличко и слънчево Grinning

Слънчев ден на всички Hug

# 219
Добър ден за вас за мене не е но няма как.ОЧакваше се да стане.Веронка хвана Варицела от градината и то от вчера следобяд като станала от сън г-жата й видяла че й избиват пъпки а предишните дни нито Ill Т ,нито нищо като признаци.Само в петък каза че я болят бузите от това дето  е спала на криво.Снощи като ми каза майка лошо ми стана ,но всяко зло за добро.Веднага се обадих на гинеколожката и тя каза че няма проблем и щом съм я карала няма да я хвана и не е опасна сегашните месеци-В началото е опасна първите три месеца.После на  личния днес към 15 часа ще я водя да я види .ИНаче я водихме сощи на частен та той каза че  е Варицела.Обадих се в градината да попитам  уж под претекс да ли някой я е взел от градината и да попитам от кога са й тези пъпчици,еми от към 16 часа като станали от сън и що не са ми се обадили нито на мене нито на майка и г-жата ми отговори " Еми незнам много деца имахме докато ги оправиме.  "Ей  #Cussing out #2gunfire tantrum smile3515 smile3511 полудях.А таткото се шашна като разбра за Варицелата и ме насмете доста добре.Той като се разболее нещо малката все ми вика и бучи по градината.Ще ме накарат после да им звъня всеки ден когато е на градина да ли има проблем.Даже на бабата имат домашния телефон но и на нея не са й звъннали.Майка я е взела в 17.40 та час и 40 минути е заразявала другите деца.АМа вината си е на г-жите.Лошото в случай че сега й излезе Варицелата а както споменах предишните постове наще не са добре и свеки а брат ми е в Македния за 10 дена командировка и сега ми идва нанагорно но колкото мога ще им помагам и на тримата-наще и свекърва ми.По добре сега да изкара Варицелата отколкото Май като родя.
Съни Веронка каза че и двете ти торти който й даде и харесват.
Тайги освен шоколад какво друго не трябва да й давам на малката да не яде?
Ния лошо седларов че детенце е болно.
Аз да се похваля че от 1 месец й давам намалката ИМУНОБОР Кидц и не се разболя нито дига Т е сега само Варицелата но то се очакваше.
Оставям ви че иска да си играеме.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 10:09 от ЙОРИ81

# 220
Гал- да ти е жив и здрав Руслан! Да  расте весел и спокоен!

Мечи, вие как сте? Ивчо оправи ли се?

HugДобре сме, има ефект от лекарството. Сополите вече са прозрачни. Надявам се от понеделник да го пусна на градина Praynig

Ния- как е Лазе? Много неприятно, дано се оправи по-бързо Praynig

Веси- айде ти си наред Grinning  Малко остана.    bouquet

Тонеска- приятна разходка Hug  И тук времето е слънчево, и аз планирам разходка малко по-късно.

Роси- добре, че не еопасна за теб Варицелата ooooh!  Дано вероника я изкара възможно най-леко. А колкото до заразяването на другите деца- тя е била заразна доста преди да й избият пъпките, така че не се ядосвай.

# 221
  • Sofia
Йори, горе главата, щом си я карала няма да я хванеш, и не е опасна за бременни, аз питах специално доки като я хванах, че бях в контакт с две бременни - ти и още една. Другата бременна даже не я хвана, а не я беше карала. Рали не съм й ограничавала храните. Помогна ни и на двете едно хомеопатично - Rhus toxicodendron 15ch три пъти на ден, поръчах го в аптеката. И витаминки някакви й давай  Heart Eyes
МАзахме пъпките с ментолов спирт и топоцин, но само по-големите, защото много много не даваше Simple Smile Силно ми препоръчаха и тинктура Алба за пъпките, но така и не го пробвахме, късно разбрах за него.
Успех, дано я изкара леко!.. и права си, по-добре сега, отколкото след като родиш  Stop
За заразяването не се притеснявай Мечи правилно ти е писала, най-заразни са преди да избият; то западняците нарочно даже си събират децата с варицела да я изкарат като малки, не като мен на дърти години  ooooh!
Мечи, радвам се че се оправяте  Hug
Днес е страхотно време,  имам излизане по обяд и нямам търпение вече  Grinning

# 222
  • Plovdiv
Ето ме и мен. morning
 Hug на всички. Снощи до към три звънях като луда на мъжа ми. Лазе вдигна към 12 часа 39,8.  Sad После успя да я свали до 38 и така до сутринта. Аз се прибрах в 9, имаше само 37 вече. Не се оплаква от уши, явно капките подействаха. Обаче с антибиотика идея нямам как ще се справим пак. След всичкото говорене от наша страна сам каза, че трябва да го пие. И това беше, държа го в устата и го изплю. Следващата лъжичка - насила в гърлото. След десетина минути през които не спираше да се оплаква, я повърна. #Crazy
Йори, миличка, и се шегуваш. Hug Браво на теб. Дано леко мине варицелата на Вероничка. Мисля, че някъде във форума четох как една мама, бременна в 8 месец се беше заразила с варицела от детето си. Нямаше никакъв проблем за нея и бебенцето. Тя не беше я карала.
Тонеска, Тайги, приятна разходка. Времето е разкошотия, но не и за нас. Grinning
Мечо, Пепе,   bouquet

Ооо, забравих да ви разкажа пак за вчера. На обед чувам силен трясък от стаята на Митко. Бях със слушалки и пак го чух. Почти се телепортирах до там. И сърцето ми скочи в гърлото. Едната секция, с три елемента паднала, Митко под нея. Почти не го виждах, затрупан от шкафове и учебници. Cry Докато го измъкна, виках и го питах дали е добре. А той - добре съм, мамо, добре съм. Беше попаднал в дупката между двата горни елемента. Имаше само леки охлузвания. И го болеше главата.  Cry Какво става напоследък. #Crazy

# 223
Ния ужас! При нас също всичко е наопаки вече почна 3та такава година, а аз не спирам да си повтарям все някога ще свърши и нещата ще се наредят Rolling Eyes Днес откраднаха обувките на Иво  Shocked опитаха се да ни измамят, колата не запали, децата са болни, и купчина такива неща, ама какво да се прави Tired

При нас Рус Токсико доведе до по-силен обрив да го имате предвид Peace

Роси, Елито я кара когато бях бременна на 3-4 седмици, няма страшно, аз не се заразих

# 224
Ния- ooooh!  Добре, че е бил малкия дявол и нищо му няма на детето Hug  Охлузванията ще минат бързо. А как е паднала секцията? Thinking
За даването на АБ не мога да те посъветвам нищо, защото Иво винаги без проблем е пиел сиропи, АБ и всякакви други неща.

Общи условия

Активация на акаунт