А всеки ден за това мисля 
МНОГО, АМА МНОГО ЗДРАВ ДА РАСТЕ

Vesi_n, а ти как се спотайваш
Хайде, стискаме палци
Лазе пак е с възпаление на ушите.
След двата дни градина, снощи започна да сумти много с нослето и аз го оставих днес в къщи. И към 17.30 като започна да плаче, боли го ушето и пищи. И аз се втурнах по лекари. Едвам успяхме към седем да се приберем, отново с изписан антибиотик, капки за носа и ушите и обезболяващи. Съвсем сериозно ми се прирева. Това е третият антибиотик от 20 декември насам. Малкият не спира да скимти от болката, вдигна и температура. А аз трябваше да тръгна на работа. И сега звъня през 15 минути сигурно. Как ще изкарам до сутринта, не знам.
Много е гадно да си далеч от детенце, когато е болно. 

Тези градини са развъдник на разни инфекции защо не си гледат работата сестрите не ми е ясно
мен направо си ме е страх да пусна отново Гогиа той постоянно напира 

Т ,нито нищо като признаци.Само в петък каза че я болят бузите от това дето е спала на криво.Снощи като ми каза майка лошо ми стана ,но всяко зло за добро.Веднага се обадих на гинеколожката и тя каза че няма проблем и щом съм я карала няма да я хвана и не е опасна сегашните месеци-В началото е опасна първите три месеца.После на личния днес към 15 часа ще я водя да я види .ИНаче я водихме сощи на частен та той каза че е Варицела.Обадих се в градината да попитам уж под претекс да ли някой я е взел от градината и да попитам от кога са й тези пъпчици,еми от към 16 часа като станали от сън и що не са ми се обадили нито на мене нито на майка и г-жата ми отговори " Еми незнам много деца имахме докато ги оправиме. "Ей
полудях.А таткото се шашна като разбра за Варицелата и ме насмете доста добре.Той като се разболее нещо малката все ми вика и бучи по градината.Ще ме накарат после да им звъня всеки ден когато е на градина да ли има проблем.Даже на бабата имат домашния телефон но и на нея не са й звъннали.Майка я е взела в 17.40 та час и 40 минути е заразявала другите деца.АМа вината си е на г-жите.Лошото в случай че сега й излезе Варицелата а както споменах предишните постове наще не са добре и свеки а брат ми е в Македния за 10 дена командировка и сега ми идва нанагорно но колкото мога ще им помагам и на тримата-наще и свекърва ми.По добре сега да изкара Варицелата отколкото Май като родя.
Добре сме, има ефект от лекарството. Сополите вече са прозрачни. Надявам се от понеделник да го пусна на градина 

Малко остана. 
И тук времето е слънчево, и аз планирам разходка малко по-късно.
Дано вероника я изкара възможно най-леко. А колкото до заразяването на другите деца- тя е била заразна доста преди да й избият пъпките, така че не се ядосвай.
Силно ми препоръчаха и тинктура Алба за пъпките, но така и не го пробвахме, късно разбрах за него.

на всички. Снощи до към три звънях като луда на мъжа ми. Лазе вдигна към 12 часа 39,8.
После успя да я свали до 38 и така до сутринта. Аз се прибрах в 9, имаше само 37 вече. Не се оплаква от уши, явно капките подействаха. Обаче с антибиотика идея нямам как ще се справим пак. След всичкото говорене от наша страна сам каза, че трябва да го пие. И това беше, държа го в устата и го изплю. Следващата лъжичка - насила в гърлото. След десетина минути през които не спираше да се оплаква, я повърна.
Браво на теб. Дано леко мине варицелата на Вероничка. Мисля, че някъде във форума четох как една мама, бременна в 8 месец се беше заразила с варицела от детето си. Нямаше никакъв проблем за нея и бебенцето. Тя не беше я карала.

Докато го измъкна, виках и го питах дали е добре. А той - добре съм, мамо, добре съм. Беше попаднал в дупката между двата горни елемента. Имаше само леки охлузвания. И го болеше главата.
Какво става напоследък.