нема, нема и ......
обаче съм схватлива
сега от февруари ще записвам малкия да скача, защото много се заслушва по такава мусика - имаме един канал Фолклор (много странен, само с народна музика) и той направо се залепва за екрана.
и Рали искам да я заведа където ми каза, но чакам да й мине карантината за варицелата...
. Радвам се да чуя отзиви. Ще се пробвам днес следобед да го гледам.
Мерси за кафенцето. 
, ние сме още на 40.
и евентуално малко повече свободно време за мама. 

Това ме спира да го започна. Аз такива дълги ги гледам на серии
Ще видим на какво по-напред ще го запиша
По-скоро към какво той ще прояви интерес 

, ама кой като никойа не познавам. Ох, ще го мисля. Иначе той е доволен, аз се притеснявам дали не се изморява, но той се чувства добре.
Днес ми е най щастливия ден.Извинете че не писах два дена но тези два дена ми беше
На всичкото отгоре на всякъде я мъкне с него майка си.Няма събота и неделя да не сме излезнали тримата някъде и да не покани и майка си.Няма път в който да минеме през Надежда дори и до поликлиниката да отидеме ,задължително после се минава през майка му,а през наща ТЦ
а са съседни квартали,само се пресича Ломското шосе и още малко да покара и сме при майка.Незнам да ли бъркам или съм права но аз живееех заедно с бъдещия си мъж 4 години при свекърва ми,докато с еосвободи апартамента ми -сиреч докато ДИМ Дуком му изтече договора.Дадох зор да се пренесеме там да живееме щото и бебе чакахме-Веронка.ТОва исках за да см еси самостоятелни и да не ни се меси никой но явно никога няма да стане.ГОворила съм по таз итема но ув ина всички мъже им е болната тема.Дано такива да не станат децата ми привързани на мама към полата 
от щастие.Днес ми казаха най накрая пола-ЩЕ СИ ИМАМЕ СИН.Двамата плачехме щото таткото тайничко искаше момче,не че ако беше момиче щеше да иска да го смени.А аз плачех щото се сбъдна една моя мечта да има син.От малка ми етази мечта.
Явно като е бил малък някой го е проклел в кръга на шегата да има около него само жени-8 на брой(майка,сестра,куче, леля,тъща,жена,дъщеря,котка)и всяка за нещо му мрънка.Беше се заканил че ако и това е момиче или ще се метне от високо или ще замине да работи в Белово в завода за дамски превръзки.
Сега ще кажеш що еми на общия септемврийски рожден ден седна до мене и аз тайничко те пипнах за да имам син и ей на резултата.Вече е реалност.
да чукна на дърво ще е ад.Личния лекар като ходих миналата седмица при него за нещо така бързо ме обслужи че чак се стреснах.Щом ме видя веднага ме вкара в кабинета прегледа Ронката че нещо кашляше даде ни илачи и бележка за детската и едва ли не ни изгони от кабинета.Попитах що е така,а той каза че в детските градини и училищата има бум на Варицела и скарлатина.Питах веднага по телефона гинеколожката си и тя каза че само Рубеолата е опасна сега за мене,а щом съм ги карала и двете шарки-Варицелата и скарлатината доста трудно да ме хване на дърти години пак.Така че се надявам скоро да я хване Веронка ,но тя е железна и от 1 месец вече поне 25 деца я изкараха но както се бъзикаше г-жата й до Март може всички да я изкарат.
еми няма емотикона за бебенца кученца и затова така го съчетах.Да те питам до преди две седмици имаше две ръце и два крака,сега с толкова много дейности който имаш да не са ти изникнали още поне по 8 ръце и крака и да си заприличала на октопод