епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 389 216
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 105
аз лично ДА,след всяко епилиране -така си го прибирам винаги чист в чантичката му,а и забревих да спомена аз сам с philips

# 106
Филипс, с керамични дискове. Взех си най-евтиният вариант, беше някъде към 106 лева. Прекрасен е. Не съм ходила на коламаска оттогава. Не ме боли изобщо, определено е по-малко болезнено от коламаската, не ми стават подкожни косъмчета, след епилацията малко се зачервява, но отшумява след около час /при мен поне е така/. Направо се "родих", откакто си го купих.

# 107
можеш ли да му пратиш снимка да го видим

# 108
можеш ли да му пратиш снимка да го видим
и азз да видяя

# 109
ето го-
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027090
има и някаква охлаждаща ръкавица, но аз не я използвам.

# 110
И аз имам Цептер от 12 години/все още работи/. Тази година мъжът ми реши да ми купи нов и избрахме Филипс с керамични дискове.
Така, че мога да направя разлика между двата.
Цептер отскубва космите много добре, но по-бавно. Филипс отскубва космите добре и по-бързо.
И двага ги изпозвам за крака и подмишници - няма проблем.
Сега ползвам Филипса.

# 111
мими.ива, значи единственото предимство на Филипс е в бързината. Всъщност всеки по-нов епилатор би трябвало да е по-бърз. Все пак старият Цептер е само с 18 пинцети. А Филипс пак ли маха едва показали се косъмчета? Според някои епилаторите с пинцети са по-добри в това отношение от тези с дискове?

# 112
# 113
Доколкото знам,дисковете са по-добрия вариант. А като марка-бих заложила на Филипс.В нас сме 3 жени,и трите сме с Филипси от години и досега никоя не е имала проблем.

# 114
Те всичките са Филипс и са с дискове. Аз затова се чудя кой да избера...

# 115
  • София
аз да попитам приставките за деликатни зони какво представляват и има ли ефект от тях? имам филипс от 10-тина години някъде  newsm78 и си ми върши екстра работа за крака и мишници. но за триъгълника много боли  Crazy #Crazy и щото боли пък аз все по-често бръсна и знаете ефекта... този все още си ми работи без проблем, но мъжо мине-не мине и подхвърля да ми вземе нов, та си мисля да е евентуално със всички екстри... разбрах от темата, че охлаждащата приставка наистина обезболява.

# 116
аз лично не ползвам охлаждащата представка нито пак представката за деликатната зона карам директно,вече сам претрапнала и изобщо не ме боли,верно от парвия пат около бикините ме боли но парвите няколко минути докато изтрапне мястото и после е по лесно като искам да заварша с изчистени крака Grinning bowuu

# 117
  • В къЩи.
Аз вчера се пробвах да си изчистя под мишниците,но стигнах до половината,много ме боля   Close  ,днес Ще се опитам да довърша ,дано да успея. Да добавя,че там до сега съм работила само с бръснача и космите са адски твърди,чак на места ми прокърви  ooooh! .

# 118
  • София
мда... аз съм така на триъгълника. но наистина с времето се свиква, само да не се бръснат пак. Sick
аз си купих лидокаин спрей, да видим с него как ще е. Simple Smile

# 119
  • гр.София
 Simple Smile Здравейте, моя епилатор е Браун с пинсети, много съм доволна, ползвам го и за подмишници -
Аз вчера се пробвах да си изчистя под мишниците,но стигнах до половината,много ме боля   Close  ,днес Ще се опитам да довърша ,дано да успея. Да добавя,че там до сега съм работила само с бръснача и космите са адски твърди,чак на места ми прокърви  ooooh! .
откакто го ползвам косъмчетата на подмишниците са станали тънички и почти не никнат т.е. на месец веднъж се налага да минавам с епилатор подмишниците си  Simple Smile перфектно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт