епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 389 354
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 120
  • В къЩи.
Справих се със задачата,вече съм с епилирани подмишници Laughing ,но все още ми е доста чувствително местото.
С Брауна не съм си и помисляла да ги чистя,защото редовно някоя пинцета ме Щипваше на свивката зад коляното,а пък за подмишницита само като си помислех и  newsm43 ,но сега с Филипса се престраших. Peace

# 121
И аз имам Филипс Сатинел айс и бях доста доволна, но вече се разхлабиха пинсетите и не дърпа Sad Сега искам да взема нов и бях харесала на Браун модел с приставка за лесно повдигане на полегнали косъмчета, но е с пинсети и сега след като прочетох темата взех да се колебая newsm78 Бихте ли ми препоръчали Филипс с такава приставка. Цената е без значение. Мъжо се е отпуснал Laughing

# 122
Аз имам Филипс от 100 години Laughing (поне7-8) Сатинел айс Суперсензитив с дискове. Доволна съм. Още върши работа ама вече го считам и за морално остарял, та мисля да го сменям. Пак ще купя същата марка (задължително с пинсети)

# 123
Извинявайте за тъпия въпрос... ама с кое боли по-малко с дискове или пинсети ? Т.е. с пинсети много ме боли, с дискове по-добре ли е ?

# 124
  • Бургас
pycokocka2951 твоя въпрос е в основата на темата - някои мацки пишат, че боли повече с дискове - и аз така знам - други казват, че ги боли от пинсети. Според мен зависи от човека - прага му за болка и дразнение, но и от дебелината на косъма може би. Моя е с пинсети и не ме боли-тънък косъм.

# 125
  • До хладилника, който обичам
Не бих казала, че с пинсети боли повече, но определено е по-бавно от дисковете. Понеже не обичам да губя половин ден за две ръце и два крака, дискове са моя избор.

# 126
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз имам Филипс от 100 години Laughing (поне7-8) Сатинел айс Суперсензитив с дискове. Доволна съм. Още върши работа ама вече го считам и за морално остарял, та мисля да го сменям. Пак ще купя същата марка (задължително с пинсети)

Филипс имат ли модел с пинсети? newsm78

# 127

Филипс имат ли модел с пинсети? newsm78
Ми май нямат. Заложили  са на дисковете.

# 128
Момичета,наскоро бях пуснала и тема,но явно остана незабелязана и почти никой не се включи,та затова ще попитам и тук!Реших да си купя нов епилатор и пак ще заложа на Браун.Със сигурност ще бъде от серията Silk-épil Xpressive,но не знам кой точно да избера!?Помогнете ми!За сега съм се спряла на ето този: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09055121  Исках да попитам дали някой го има и дали работи само на батерия или може и на ток?Като цяло доволни ли сте от тази серия?

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 14:12 от Golden Queen

# 129
до сега съм ползвала на ровента http://web.zora.bg/images/products_img/small/200806256927581.jpg
около 4-5 год. и съм много доволна ,но се развали  Rolling Eyes

и аз искам да ми дадете съвет какъв епилатор да си купя ,тези за които говорите хубави ли са ?  Mr. Green

# 130
Аз съм доволна от епилатор на Браун, който ползвам вече 6 г.

# 131
Golden Queen аз имам 7380 от тази серия и съм много доволна.Купих си го миналата година, вярно доста парички беше,но определено си заслужава.За този нямам информация,но сигурно ще е добър.  Hug

# 132
Golden Queen аз имам 7380 от тази серия и съм много доволна.Купих си го миналата година, вярно доста парички беше,но определено си заслужава.За този нямам информация,но сигурно ще е добър.  Hug

А може ли да ми кажеш дали приставката за по-бърза епилация върши работа?Доколото видях,твоя е с розово,нали?На ток ли работи?Благодаря ти предварително!Аз много съм си харесала този,който видя в предния ми пост,но ми се струва,че работи само на батерия и то след предварително зареждане,което не ме устройва.Ако съм сигурна,че работи и на ток,веднага ще си го взема!

# 133
Ами аз тази приставка не я ползвам много често.Първо се епилирам с обезболяващата приставка(по-малко ми дразни кожата) и след това минавам с другата за по-бърза епилация.Но като цяло съм забелязала,че ако остане някое много късо или тънко косъмче точно тази приставка( за по-бърза епилация) ги отстранява.Да моят епилатор работи на ток.А сайта, в който си посочила епилатора пише,че работи само на батерия 40мин.
Не знам мила,мисля че 40 мин са достатъчни за епилация (на мен ми стигат).А и работи под вода,би трябвало да се усеща по-малко дразнение и да се епилираш по-бързо,поне така си мисля.
Който и епилатор на Браун да си вземеш мисля че няма да сгрешиш. Hug  Wink

# 134
  • В къЩи.
Това ,че работи във вода за мен е само една екстра ,която вдига цената,но не е много функционално. Ако си епилирате целите крака(на мен ми отнема 30=40мин) под душа колко вода Ще изхабите  #Crazy ,а ако го правите във ваната...ами по принцип вана се пълни за да релаксираш малко и да отпуснеш,а не да се скубеш  Mr. Green
Мое мнение все пак,може пък за някой да е от полза тази екстра  Peace

Общи условия

Активация на акаунт