епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 389 368
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 135
Аз имам Филипс от 100 години Laughing (поне7-8) Сатинел айс Суперсензитив с дискове. Доволна съм. Още върши работа ама вече го считам и за морално остарял, та мисля да го сменям. Пак ще купя същата марка (задължително с пинсети, )

Филипс имат ли модел с пинсети? newsm78
Ми май нямат. Заложили  са на дисковете.
Всъщност исках да кажа задължително с дискове, ама нещо май съм спала докато съм писала Embarassed

# 136
Хехе, сега видях в брошурка на Кауфланд ( Grinning ) епилатор на Филипс за 33 или 34 лева. Сигурно е базовия модел... но със сигурност цената не е лоша

# 137
  • До хладилника, който обичам
Хехе, сега видях в брошурка на Кауфланд ( Grinning ) епилатор на Филипс за 33 или 34 лева. Сигурно е базовия модел... но със сигурност цената не е лоша
Че базовият е екстра Simple Smile 1 или 2 скорости?

# 138
2 скорости, мисля, че е ето този:
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09019869
 Laughing
Добре де, не е толкова изключителна цената, просто ми направи впечатление в брошурата.  Wink

# 139
  • Пловдив
Че базовият е екстра Simple Smile 1 или 2 скорости?

Аз го купих същия от Кауфланд преди няколко дни - с 2 скорости е, има 3 г. гаранция  Peace
Утре смятам да го изпробвам  Flutter

# 140
Определено Браун  Hug

# 141
  • Пловдив
Филипс от години-без грешка!

# 142
  • Бургас
Направо ме убедихте! Такива хвалби за този Филипс и дисковете, че ще взема следващия път да пробвам от него. Аз повече от 10 г ползвам Браун, след първия с пружини, но за него не ми се говори - по-голям кошмар не съм преживявала. 97г си купих първия Браун - беше много добре. 2003 нещо му се изтъркаха зъбчатите колела и не правеше много хубав контакт, та затова си купих друг. Пак Браун, но с две глави - нормална и за деликатни зони и масажираща/обезболяваща приставка. Доста се колебах, но не съжалявам. Тази приставка не ми е много удобна и не я ползвам, но малката глава е супер, почти не се усеща болка под мишниците и триъгълника! Ама това дето някой писа, че веднъж в месеца си епилира подмишниците е смешно. И при всички случаи не зависи от епилатора. Аз се епилирам от 17г и не съм забелязала оредяване!
Та на въпроса -много съм доволна от Браун, но не съм ползвала Филипс. Единственото, което ме привлича е бързината. Че сега в най-добрия случай свършвам за 2 часа - крака, ръце, триъгълник, мишници.

# 143
  • Пловдив
Току-що пробвах евтиният Филипс и съм очарована - от 12 г. съм с Браун пак с дискове.
Сега с Филипса ми отне 3 пъти по-малко време да си оправя ръцете и краката  bowuu
По-малко шуми и почти не усещам скубането, пу-пу все така да се държи  Laughing

# 144
Току-що пробвах евтиният Филипс и съм очарована - от 12 г. съм с Браун пак с дискове.
Сега с Филипса ми отне 3 пъти по-малко време да си оправя ръцете и краката  bowuu
По-малко шуми и почти не усещам скубането, пу-пу все така да се държи  Laughing
Брей  newsm78

# 145
Преди бях с Браун. Сега съм с този на Филипс. Ами по-доволна съм от Филипса.
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027090

# 146
А за какво служи охлаждащата ръкавица?

# 147
А за какво служи охлаждащата ръкавица?

Аз не я ползвам, но преди епилация за да изтръпне мястото и да не е болезнено, а след епилация се слага да не се образуват точици.

# 148
Ясно. Мерси!

# 149
  • Бургас
Ами при охлаждане преди епилация не се ли свиват порите и да става по- болезнено отстраняването?

Общи условия

Активация на акаунт