епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 389 398
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 150
като ти изтръпне мястото няма как да усетиш тая болка,става дума за няколко секунди

# 151
Може ли някой да ми каже, къде във Варна има сервиз, където мога да занеса епилатора си, Браун е.
/загубила съм гаранцията или поне не мога да я открия, там сигурно пише, но няма как да разбера/

# 152
Момичета здравейте.Имам нужда от съвет.Изчетох доста доста за епилаторите и съвсем се обърках.Искам да направя подарък дъщеря ми.Отидох да купя епилатор Филипс и нещо се разколебах.Моля тези от вас ,които имат от моделите с охлаждащите приставки да споделят дали ги използват и наистина ли обезболяват.Тя е 15 год.Мислех да взема 6517,но се замислих дали ще използва всичките приставки.Моля за мнения и съвети.Благодаря предварително.

# 153
От годидини ползвам Филипс и съм много доволна, подлъгах се да сменя с Браун с всичките му екстри и много съжалявам, че го направих, върнах се пак на Филипс.

# 154
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета здравейте.Имам нужда от съвет.Изчетох доста доста за епилаторите и съвсем се обърках.Искам да направя подарък дъщеря ми.Отидох да купя епилатор Филипс и нещо се разколебах.Моля тези от вас ,които имат от моделите с охлаждащите приставки да споделят дали ги използват и наистина ли обезболяват.Тя е 15 год.Мислех да взема 6517,но се замислих дали ще използва всичките приставки.Моля за мнения и съвети.Благодаря предварително.

Много рядко я използвам, защото от допира с кожата се стопля много бързо. Обезболява, но не е като да не усещаш нищо.

# 155
  • BG
Аз имам Браун от 10 години и съм доволна.  Peace

# 156
  • София
Имам Браун с пинсети от ....ами от 100 години, като се замисля. Thinking
Нямам търпение да го сменя с дисковият на Филипс!!!  Hug
Ей, да дават вече коледните, че нямам търпение!  Mr. Green

# 157
  • Бургас
Имам на Филипс с пинсети от 7-8 год. и не е мръднал.Като цяло съм доволна,макар и още да не мога да свикна напълно с болката при епилирането.Не зная дали тези с дисковете са по-безболезнени ,защото не съм пробвала.

# 158
  • Бургас
Да се поправя.Сега като разгледах темата се убедих ,че не съм много наясно с дисковете и пинсетите.Всъщност моят е с дискове.Сега разбрах.

# 159
  • Варна
Здравейте!
Да се включа и аз...
Ползвам Филипс от много години. Много съм доволна и мисля да си купя нов, пак на Филипс. Стария работи без грешка но е вече на доста години и ме е страх да не ме "остави" на средата...
Твърдо съм ЗА Филипс!

# 160
Искам да попитам - какъв е смисълът на миенето на епилиращата глава? newsm78
Аз съм с Филипс с керамични дискове от 1 година, но чак днес пробвах да измия главата и ефектът беше нулев. Където имаше останали косъмчета, си останаха, трябва да си се мине с четчицата, водата нищо не прави. Confused

# 161
Майка ми има един много стар епилатор на филипс(от 6 години мисля, че е ) И преди си обезкосмявах краката с него и бях доволна и то много.Сега си купих ето този на филипс(44лева):
http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/HP6400_00-GAL … &hei=430&$jpglarge$
 и от него съм много доволна(старият епилатор на майка ми е със същите дискове като този)
Иначее една приятелка има еидн епилатор на краун за 99 лева:
http://www.donna.bg/pict/UrediZaKrasota/Epilatori/Braun_3170solo.jpg
Пробвах го (даже 2 пъти си махах космите на краката с него) и уж по скъп, но не ми хареса(а този епилатор скъпият на браун, който е на моята приятелка е с пинсети..)

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 19:18 от soni4ka 121212

# 162
Аз имам епилатор на Филипс  с дискове от 8 години ,работи безпогрешно има глава и за деликатни зони не усещам никаква болка ,страхотен е  Peace

# 163
Аз имам епилатор на Филипс  с дискове от 8 години ,работи безпогрешно има глава и за деликатни зони не усещам никаква болка ,страхотен е  Peace
кой модел ползваш?

Може ли някой да ми каже, къде във Варна има сервиз, където мога да занеса епилатора си, Браун е.
/загубила съм гаранцията или поне не мога да я открия, там сигурно пише, но няма как да разбера/
Първо се обърни към магазина, от където е закупен, те ще те насочат какво да направиш, но за да го оставиш за ремонт, ако е в гаранция, ще ти трябва касова бележка/ фактура.

# 164
raqraq ,
задала съм въпроса си преди повече от 4 месеца  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт