епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 389 403
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 165
Може да е полезно за някой друг, видях, че никой не е отговорил на въпроса ти.

# 166
Искам да попитам - какъв е смисълът на миенето на епилиращата глава? newsm78
Аз съм с Филипс с керамични дискове от 1 година, но чак днес пробвах да измия главата и ефектът беше нулев. Където имаше останали косъмчета, си останаха, трябва да си се мине с четчицата, водата нищо не прави. Confused
Как какъв е смисъла, дано да не разбирам въпроса  ooooh! Ами хигиена, какъв да е смисъла  Shocked

# 167

Днес си купих Филипс с дискове. Има и различни приставки към него. Старият ми нямаше. Изпробвах го вече. Доволна съм.

# 168
И аз преди два дни си купих на Филипс с дискове и приставки към него. 99 лв. струва. Доволна съм

# 169
  • София
И аз съм с Филипс, Сатинеле Айс Премиум нещо си  Laughing, 169 лв май беше- с една готина чантичка към него като куфарче  Grinning Страхотен е, мразех епилатори преди това.

# 170
И аз съм с Филипс, Сатинеле Айс Премиум нещо си  Laughing, 169 лв май беше- с една готина чантичка към него като куфарче  Grinning Страхотен е, мразех епилатори преди това.
И аз някакъв такъв си взех последно. С керамични дискове. много си го харесвам, но не знам защо съм останала с впечатление, че предишният ми с металните прави дискове я вършеше по-бързо работата Rolling Eyes
Обаче пак съм доволна. Филипс си е една от най-добрите марки за епилатори ( а за мен е Н1)

# 171
Ползвам на филипс доста стар модел. Страшно съм доволна - да чукна на дърво Simple Smile не ми е създавал никакви проблеми. Сега, като се замислих, 10-тина години си общуваме вече. Simple Smile А преди 2 години си взех сешуар, същата марка - издържа едва 1 година. Sad

# 172
Аз съм писала преди, че съм фен на Филипс, но сега пак пиша, за да изразя възхищението си от най-новия им модел, купих го преди месец .  Отделната машинка за интимни части работи перфектно и безболезнено, има приставки за повдигане на косъма, както и страхотна пила бижу с лампичка. Най-важното е, че ефектът е страхотен, както винаги е бил, дор и с най-елементарните модели.

# 173
Отделната машинка за интимни части работи перфектно и безболезнено, има приставки за повдигане на косъма,

А резултатът, сравним ли е със самобръсначката? Или космите остават видими?

# 174
Кожата ми е много чувствителна , така че независимо с какво, кола маска или епилация или бръснене, винаги остават следи, за това не мога да ти отговоря точно. Ако питаш в смисъл дали се постига добър ефект като при бръсненето, да, само че по-дълготраен.

# 175
това е страхотно - провокира ме да проуча Simple Smile

# 176
  • В друго измерение
Noia, в прекрасен момент улучвам поста ти, избирам си епилатор... в тази връзка една огромна молба - би ли споделила кой точно модел е епилаторът ти, защото нещо не можах да се ориентирам кой им е последен  Praynig
Страшно ще съм ти благодарна, ако дадеш точното моделче  Praynig  bouquet Hug
  bouquet

# 177
https://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/ … p;detailScenario=

Видях, че цената в Техномаркет е по-висока.

# 178
За съжаление мисля, че човек трябва да опита и двата вида, с пинсети и с дискове, за да направи лично сравнение, кое ще е по-добре за него самия. Аз съм пробвала и с двете и предпочитам дискове. Моята сестра пък предпочита с пинсети и не мога да я убеждавам, че дисковете са по-добри, защото за нея не е така. Въпрос на лично усещане е  Peace

# 179
Някакви отзиви за този тук http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052351 , на него съм хвърлила око за сега, но все пак ..?

Общи условия

Активация на акаунт