епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 606
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 495
От 12 години карам с един Браун и до сега не съм имала никакви проблеми Simple Smile
Скрит текст:

# 496
  • при моите деца .....
От 12 години карам с един Браун и до сега не съм имала никакви проблеми Simple Smile
Скрит текст:
И моят е същия. Купуван е по същото време 2000-2001.
И аз не съм имала проблем.

# 497
Баничка, а какво ще рече бръснеща глава? Embarassed  Предполагам за подмишници и бикини зона се ползва Rolling Eyes Ако само това е разликата май обикновения по-скоро ще си взема.

# 498
Бръснещата глава " подстригва" косъмчетата 0 номер. Аз държа бъдещият ми епилатор да има такава опция, за да си оформям бикини линията  Laughing Подмишниците ги епилирам. Само се чудя дали да дам 250 лева за този комплект: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQSBgUyzfv … j2wcy2hVh6ao3AcIX
Другият вариант ми е до 100 лева с една единствена приставка- бръснещата глава. Какво бихте ме посъветвали?  newsm78 Струва ли си да се оръся повече?

# 499
Бръснещата глава на моят епилатор не съм я ползвала още.
Баничка, защо на бикини зоната трябва да се ползва тази бръснеща глава, не може ли да се епилира там?

# 500
monii, няма никакъв проблем да се епилира бикини зоната. Всеки който издържа на болката може да го прави, в това число и аз. Бръснещата глава я искам, за да мога да си оформям прическа там долу, с епилиращата всичко махам  Mr. Green

# 501
Здравейте и от мен момичета!!!Преди няколко дни имах имен ден и мъжлето ми иска да ми направи подарък и да ми купи епилатор и каза да си избера,а аз съм в задънена улица...Изчетох всички коментари и пак не мога да реша,какъв епилатор да взема,половината сте за Браун и половината за Филипс,а това не ми помага въобще Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78 За 10 години смених 2 Филипс,единият го смених,защото му се развали кабела,а другият  защото умирам от болка и краката ми никога не са гладки,все едно съм ги бръснала със самобръсначка, а и на ръцете ми излизат пъпчици.Сега мисля да си взема последната версия на Браун ето тази http://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/epilators/111625-braun-se7681wd/12 но незнам дали ще ми хареса newsm78 Прочетох  тук,че много момичета  се оплакват от Браун,че много защипва кожата,какво ще ме посъветвате?,много ще се равам ако ми помогнете,благодаря ви предварително!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 502
С най стария модел на Браун съм но нищо не ми се е развалило. Колкото за болката няма как да не боли а пъпчиците не зависят от епилатора.

# 503
Здравейте и от мен момичета!!!Преди няколко дни имах имен ден и мъжлето ми иска да ми направи подарък и да ми купи епилатор и каза да си избера,а аз съм в задънена улица...Изчетох всички коментари и пак не мога да реша,какъв епилатор да взема,половината сте за Браун и половината за Филипс,а това не ми помага въобще Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78 За 10 години смених 2 Филипс,единият го смених,защото му се развали кабела,а другият  защото умирам от болка и краката ми никога не са гладки,все едно съм ги бръснала със самобръсначка, а и на ръцете ми излизат пъпчици.Сега мисля да си взема последната версия на Браун ето тази http://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/epilators/111625-braun-se7681wd/12 но незнам дали ще ми хареса newsm78 Прочетох  тук,че много момичета  се оплакват от Браун,че много защипва кожата,какво ще ме посъветвате?,много ще се равам ако ми помогнете,благодаря ви предварително!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Това не е ли най-новия, който беше 300+ лв? Не си давай парите.  Stop Ако е браун си вземи най-евтиния с 40 пинсети, към 120 беше. Тия всичките приставки няма да ги използваш.

# 504
Много ви благодаря за отговорите,ще видим какво ще ме посъветват и в магазина и тогава пак ще мисля  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 505
Много ви благодаря за отговорите,ще видим какво ще ме посъветват и в магазина и тогава пак ще мисля  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Разбира се ,че в магазина ще те "посъветват" да си купиш най-скъпия Mr. Green

# 506
хахаха,нали?Още не съм излизала по магазините,сега съм на вълна бебешки стоки,нали скоро ми предстои да се появи нов човек в семейтвото ми и първо това ми е в главата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 507
bibanka аз имах същия. След половин година батерията започна да се изтощава все по- бързо и по- бързо. Иначе скубе добре, поне аз съм доволна. Затова сега си взех петата серия на браун. Епилаторът е същият само че без батерия.

# 508
# 509
  • София
Преди около 10-12 години имах епилатор Филипс, но го ползвах много за кратко, защото не можах да се справя с болката от епилирането. От тогава съм с бръснача в ръка. Но и това не си е работа. През ден се бръсна. Изчетох внимателно цялата тема. Разчитайки, че с течение на годините епилаторите са доста усъвършенствани в сравнение с тези от едно време и надеждата , че ще се справя този път с болката от епилирането си поръчах ето този модел: http://www.technomarket.bg/products/09105631/braun-7891-wd-epilator
Искрено се надявам да остана доволна и да се заслужава парите. Ще ми го доставят в четвъртък и ще споделя с Вас дали са се оправдали очакванията ми.

Общи условия

Активация на акаунт