Всеки може да има собствено мнение, но Дюкан ни обединява без никакво съмнение -

• 31 168
  • 540
  •   1
Отговори
# 300
Истината, че човек трябва да се замисли и да постави диетата на платформата с название "лично здраве". Преди да се хвърля в диетата седнах и внимателно прочетох мнения - за и против. Много ме издразниха разни хора, дето без капка идея и разбиране коментират по блогове и сайтове - КОЛКО Е ВРЕДНО ... тази диета, онази диета и т.н.

Човек сам си е виновен за всичко което си е сторил. Аз това съм го разбрал. Но всеки има някаква причина, проблеми ако щеш съдба го наречи. И ще си призная - аз имах проблеми в работата, в смисъл много бачкане, перфектни резултати, но като максималист винаги желаех да дам повече от себе си. Но дойде ден ... замислих се и установих, че семейството, здравето и стремежа към щастие са по-силни от всичко. От парите, от продажбите, от политиката, от всичко!

В този ден си казах - КРАЙ! Търси лична хармония, а не да оправяш целия свят и да помагаш на всички ... И това направих - направих си http://vladiznaiko.org -a и почнах от там да споделям позиция и опит. Но започнах работа и върху себе си. Никой слаб не знае какво ни е на нас с килцата. Никой не може да се постави на наше място. И не трябва много много акъл да дава. Аз съм краен понякога, но според мен здравето е еднакво застрашено ако съм с 20-30 кила отгоре на нормалното и когато съм на строга и брутална диета. Но когато съм на диета се наблюдавам и следя и внимавам.

В момента след 20 кила надолу съжелявам само за едно - че не съм почнал по-рано. Но се радвам много за останалите неща, които промених. И усещам, че на тези около мен вдъхнах кураж и сега едно 4-5 души са на диетата и стискат палци ....

Иначе ви благодаря на всички като общество, което взима отношение, помага си и е запазило човечността. Аз когато имам време също помагам. И няма да се откажа да правя напук на управляващи и престъпници ,-)

И се радвам, че имам стотици приятели и сподвижници ,-) Последно събрахме парички и купихме на ДМСГД-то в Перник Стерилизатори, овлажнители-въздухопречистватели и озонатор ... ей така както предния път за дограмата се напънахме и събрахме пари ... не е важно колко, но без да ни кара някой насила сме го направили. И така трябва да е с всичко - по собствена воля и с желание и ентусиазъм ,-)

Защото животът какъвто и да е мъничко от мъничко е ПРЕКРАСЕН!

# 301
До "vladiznaiko" - Евала, Пич!

# 302
  • Bulgaria
много ти благодаря krikri

# 303
До "vladiznaiko" - Евала, Пич!
newsm10 newsm10 newsm10
Страхотно ме вдъхнови и даде смисъл още повече да продължа yes От сърце ти желая скоро да се похвалиш с най-прекрасната и чакана вест в твоя живот.Защото наистина няма нищо по ценно от дечицата в едно семейство.

tuningmania,oт твоят резултат съм меко казано впечатлена - пълна промяна просто (всеки подобен резултат оприличавам на своя,който постигнах преди 8г и безславно загубих,но пък спечелих др неща)Желая ти да намериш това което търсиш в живота,това което внушава написаното в подписът ти Peace

# 304
Добър вечер.Искам да ви помоля за помощ  newsm45 .От септември месец откакто съм с Дюкан не съм изпадала в такова безсилие с волята си. За сега няма поражения,но просто не мога да се контролирам.В сесията докато чета постоянно си мислех как да се натъпча с нещо сладко.Следва неконтролируемо тъпкане-дни на риба-пак тъпкане,което зачестява все повече.Цяла нощ сънувах,че се тъпча и се чуствах ужасно,дори като се събудих се чувствах така все едно съм качила 5 кг.От месец и нещо не съм сваляла кг,но това е нормално.Плаши ме обаче да не опропастя постигнатото.Моля ви за някаква подкрепа или съвет.Знам,че никой не може да спазва режима вместо мен,но съм в  много тъпа ситуация.Сега съм си обещала от утре да се взема в ръце.Боря се сама вече от около месец,но сама не мога.Надявам се с ваша помощ да се успея да вляза в релси.

# 305
Дес , аз пия Витарал , по едно драже на ден.  Peace
Ооо Витарал става ли,чудесно Grinning Пила съм ги през бременностите и сега ще си взема.Благодаря ти! Embarassed

# 306
  • Bulgaria
vladiznaiko браво найстина ми вдъхна кураж  newsm10 smile3501

# 307
   Здравейте , приятелчета ! Много ми липсвате !
 Бърз отчет за срещата в нашия град : Страхотни както винаги , със супер постижения , позитивни и много красиви и слънчеви жени ! Мина неусетно и на тръгване ни се искаше сега да започва! Имахме още три сладурки в компанията, но те не желаят да се фотат , затова пак сме само ние ! Гледайте , а утре ще има още! lipstick4е ще ги пусне !
  Целувки на всички ОБИЧАМ ВИ !!!
newsm51  love001

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293317&pid=10017710

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293317&pid=10017719

# 308
  • София
petiof4eto просто се взимаш в ръце, сама ако не си помогнеш - друг няма как. Щом искаш да ходиш дебела и да се чувстваш дискомфортно давай, хапвай.
Сложи си най-отвратителната снимка някъде на видно място - при мен действа.
Абе при мен действа най-бързо едно влюбване, флиртче, ама уви вече съм дърта , женена с дете, та сега флиртувам с дядо Дюкан  Joy Joy Спокойно - от лошото време е да знаеш, виж днес какво слънце се показа. Успех миличка.  Hug Hug Hug

Мацки - много мили думи по моята стара фигурка и външен вид  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но утре ще се уплашите - само да си покажа тумбака.

Зеленкото - сладко коремче -   bouquet

Владизнайко - евала пич, а скоро да видя един пост от теб със една от най-щастливите новини.

ох варналийки как ми се иди да се видим на тая среща,ма не съм в България изобщо,чакам най-скорошно завръщане и когато пак имате срещичка на пролет то аз ще съм там.

Кате аз чак преливам от пищност в момента,иначе никога не съм била хърба а и не искам да бъда хърба,да има де да се пипа,па да се напълни мъжката ръка,да се види че жена държи хаха както се вика Laughing

много благодаря за коментарите на всички,както казвам всеки път просто вашите резултати и снимки радват моето око изключително много Hug

Взимаш ми думите от устата  Joy Joy Аз съм във Варна, но няма на кого да оставя терминаторът  Sad
А мъжът ми преди два дни ми вика "Ами сега като свалиш коремчето какво ще ти крепи циците" - Щях да го убия, разфасовам и да го заровя някъде, спаси го милата усмивка и веселото пламаче в очите.  Joy Joy

katyadjin ще правиш утре пак прическа за срещата, само да не забравя да се снимам де.  Mr. Green

На варненки - мислено ще бъда при вас, ако дойда следващата среща на лични ще я правите, само да не дойде малкият дявол.   bouquet Днес беше учудващо кротка, но ако си мисли че пази поведение за да дойдем - не става, не се връзвам.  Crossing Arms

# 309
  • София
Бургазлийки - страхотни сте  Hug Hug А тези дето не искат да се снимат - напълно ги разбирам  Tired

# 310
  • в сърцето на моето Слънце
До Зла Вещица: А мен защо  ме няма в таблицата?  newsm45

# 311
Петьофче,мила,стискам ти палци да излезеш от тунела. HugНа всекиго се случва да попадне в такива депресионни дупки. newsm45При всички ги има
.Смело, момиче-пий много вода,наливай се с кока кола лайт,намери си някакво занимание-разхождай се/даже безцелно по улиците,/срещай се с приятели/но избирай само позитивно настроените/ ,шопинг,ходи на кино,играй на карти-всичко само и само да не оставаш сама и да си мислиш за сладко.Тъпчи се с мръвки и извара,окачи си стара снимка на хладилника,евентуално изчакай да мине МЦ и ще видиш светлината... Joy Joy Joy
Ще успееш мила! HugТи си млада и всичко хубаво е пред теб,та едни сладкиши ще ти объркат живота!Да,ама не!Няма да им се даваш!Я се ядосай едно хубаво...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Владизнайко-браво newsm20

# 312
  • Пловдив
До Зла Вещица: А мен защо  ме няма в таблицата?  newsm45
Писа ли ми ЛС? Ако е така сега ще видя защо съм пропуснала.

# 313
Може ли някой да ми отговори   витамините SUPRA VIT  режимни ли са?Съдържат:лимонена киселина,натриев хидрогенкарбонат,декстоза,витаминен премикс,аспартам,оцветители и аромати.Благодаря за отговорите предварително.

# 314
Много благодаря дами.Много сте мили.Ще се взема в ръце,обещавам.Да се надявам,че е от закъсняващото ми МЦ и че след това всичко ще от мине.Благодаря ви за подкрепата още веднъж  Hug

Общи условия

Активация на акаунт