Всеки може да има собствено мнение, но Дюкан ни обединява без никакво съмнение -

• 31 167
  • 540
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Жанета,шунката е свинска.Не може. Laughing

# 481
  • София
Добър вечер!  Hug
Честита месечинка на Айнур и на Лейди Фрост!  smile3525 smile3525 smile3525  Успех и занапред, момичета! Hug
Лейди Фрост, да се вясваш по-често!
Бургазлийките - евалла и машалла! Сани, макар и да задържаш, имам чуството, че си свалила на мерки  newsm78
Жанета , възможно е, както ти е казала Жедира, да имаш няколко дни плюсове, а после изведнъж един голям минус, който да компенсира всичко. Бъди режимна и чакай минусчето!
Кристина, Сас и всички новички  Hug няма начин да питаме всеки ден как сте, макар да ни интересува какво се случва с вас. Иначе трябва да изреждаме по половин страница само никове  Shocked Вие си пишете, споделяйте, ние тихичко си ви следим.  Hug
Замисляме се за Софийска среща през февруари  newsm78 Ветеранките, кво шъ кайти? че то, срещата, не е лесна работа, особено в София си иска организация  Crazy

# 482
Слабе, Крикри благодаря ви за бързите отговори Hug

# 483
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Замисляме се за Софийска среща през февруари  newsm78 Ветеранките, кво шъ кайти? че то, срещата, не е лесна работа, особено в София си иска организация  Crazy

А дали се отнася и за новите?

# 484
  • София
Здравейте!
Днес отново бях на крак и много малко ядох! Sad Сега се прибрах и си направих извара, около 200  гр. с три яйца, като добавих и чубрица ,малко сол и чер пипер. И в този рад на мисли, понеже намерих извара, може ли да се яде итакава на ф-ма Мероне, на която пише безмаслена? Rolling Eyes Embarassed Иначе от сутринта съм на една и половина лъжици трици и едно кисело култура, сутришното кафе и горепосоченото. Водата днес е около литър, за съжаление. Кола лайт - 0.5 л.
Честито на всички по всякакви поводи! Бъдете здрави и слаби! Hug

# 485
Кристина, Сас и всички новички  Hug няма начин да питаме всеки ден как сте, макар да ни интересува какво се случва с вас. Иначе трябва да изреждаме по половин страница само никове  Shocked Вие си пишете, споделяйте, ние тихичко си ви следим.  Hug

Аааа,мен не ме брой,и да не ме споменавате честичко тук си ми е супер  Heart Eyes.Зареждате ме с вашата положителна енергия и ентусиазъм,това е нещото което търся тук.Иначе близките ми ме подкрепят и това напълно ме устройва  Hug.

А по повод въпроса на Жанета се сещам да ви запитам дали ядете шунка и ако да,каква?Знам какви ... ще го кажа,буламачи са,но вече ми се хапва  Thinking.Какво ще ми препоръчате?Разчитам на отговор от вас.Мерси
GoldenEyeful,тази шунка е Ок за диетата.Аз само такава си взимам  Peace
Въххх,мисля си за шунка и това пиша  Crazy,имах на ум да пиша извара  Peace

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 20:17 от sass

# 486
  • Русе
днес съм в пълен шаш. май съм си купила само нережимни неща, а уж изчетох сума нещо. каква е разликата между марките ленено семе - четох в препоръките на 1-ва страница че точно тези дето съм ги купила са нережимни. Защо? какви трябва да са?

# 487
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Опааааааа, имам дежавууу! Май вчера говорихме, че свинско - не може, шунката - не се препоръчва (солена е) а съдържанието, което видях глас: Съставки: Свинско месо, готварска сол, нишесте, лактоза, подправки и .

-ОЗИ НЕ МОЖЕ!

това са три причини да е ядеш тази шунка Janeta!!!  Peace

# 488
  • София
А дали се отнася и за новите?
Естествено, че се отнася и до новите  Hug
И така: СОФИЙСКА СРЕЩА НА 7.2., събота, 13 ч. Мястото ще уточним по-късно. Софиянки и несофиянки, заповядайте! Записване при Lucie Hug на ЛС. Мерси, мила, че се наемаш с такава тежка задача   bouquet

# 489

Пу първа за срещата
Lucie , къде си, пиши да ти пратя лично, че после ще забравя или пак ще ме завърти шайбата.

Кой питаше за Киану, ние се върнахме от разходката, свободен е, взимайте докато е още петък вечер

# 490
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Направих запис при Lucie.  Peace Благодаря ти!   bouquet
Само живи и здрави до тогава да бъдем.  Hug

# 491
Здравейте, момичета! Може и да ме виждате как постоянно вися на балкона. Приятно ми е с вас, научавам нови полезни неща. Исках само да кажа браво на всички!

Tatitt, много си хубава на новите снимки!!  Wink

vladiznaiko, обичам позитивни хора като теб!! Стискам палци и от сърце пожелавам увеличаване на вашето семейство!!

# 492
        Охххххх , не мой се сдържа след такива суперлативи !!!!

Благодаря Ви много , за сърдечните комплименти , имам и с какво да се хвална .... както е всеизвесно след срещичка има винаги минус на сутринта и ето го -1 кг!!!  newsm44 newsm44 newsm44   Сигурна съм че е от страхотното позитивно настроение , усмивките на милите момичета : vesito5 , sanny3, denica17, lipstick , tadima i Bluu Fleur ! ОБИЧАМ ВИ!
  ТА ДО МОМЕНТА РАВНОСМЕТКАТА Е ВЕЧЕ ЦЕЛИ - 17 КГ !!!  БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС , ЧЕ ВСЕКИ ДЕН МЕ СТИМУЛИРАТЕ И КАРАТЕ ДА ВЪРВЯ НАПРЕД !  newsm20

Честита месечинка на  Айнурче и на Лейди Фрост! Много сте готини ! Продължавайте все така напред!
  Уник ,   love001 newsm10 , давай напред , нямам търпение да те видя на пролет красавица и половина!  newsm51

Това е от мен , за зло или добро вече никои не може да ме откъсне от вас и дори и да не пиша винаги ви мисля ! Та затова щете ме нещете ще пиша ! ОБИЧАМ ВИ!

а НА НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ ОТ МЪЖКИ ПОЛ ИСКАМ ДА КАЖА СЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ И ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯТ ! СТРАХОТНИ МИСЛИ!
ДАНО СКОРО С ТВОЯТА ПОЛОВИНКА ДА ПОПАДНЕМ В ЕДНА ДРУГА ТЕМА ЗА БЪДЕЩИ МАМИ , И АЗ СЕ БОРЯ ЗА ТОВА ! БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАЙ ДЮКАН ВЕЧЕ ВИЖДАМЕ СВЕТЛИНАТА В ТУНЕЛА!  newsm10  EFP

ОБИЧАМ ВИ ЛЕКА ВЕЧЕР , ДАНДИТКИ И БАНДИТИ!  Hug

# 493
  Бравоооо Шушииии,Знаех си,знаех си аз,че така ще стане! newsm44 smile3501 smile3501
   newsm10Лейди Фрост,честита ти месечинка!

# 494
  • ул. "Мечтание"
krikri, ще се вясвам, няма страшно!
vesito5, shushy80 - мерси момичета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт