АВГУСТинчетата в столчета седят и с играчките се смеят и крещят

• 20 085
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Привет НА ЧАТА Hug
Не съм писала от 100 години : Sad
Приемате ли ме отново Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 61
  • SZ
То както сте я подкарали тая сутрин,да взема да стягам нова тема май,а!!! Joy

Сега да не вземете да спрете,продължавайте все тъй........

Цвети,разбира се,заповядай отново и не се губи вече така!!!

Граци,много учено тва дете от малко,бреееей!

Феб,и Монката много хубав станал(пък нали е и Симеон,слабост ми е)!

Мариан,пу пу да ти е жив и здрав юнака!Ама хич не му личат килограмите,браво!!!

Всички бебчовци са страхотни,без изключение!!!

# 62
Е, то като бебето спи и баба може ThinkingИмаш много да ме гониш-така съм задобряла, че върша винаги по няколко неща едновременно и задължително лаптопа е скачен за мен hahahaИстината е, че съм свикнала постоянно да съм сред много хора и сега контактите страшно ми липсват, затова издевателствам над форума-донякъде ми компенсира Grinning
tsvetelinkaдобре дошла сред августовските чатърки, дай повече инфо за себе си, да те опознаем JoyШегувам се разбира се-къде се губиш, какво ново около вас с Габи Hug

# 63
Граци, много ме кефиш като влезеш в приказливата серия  thumbsup
Точица вчера за пръв път рева за татко си и той така се наду  smile3535
Точица също обича книжки, но е най-вече фен на вестници и списания. А за рекламни брушури просто цвърчи  kyllmg
Стейс, ами то мъжът ти е завършил с мен Simple Smile, нищо чудно да се познаваме. И аз си работя по специалността, въпреки, че преди три години ме излъгаха да съм била мениджър, но който ме пита мениджър е последното, което споменавам в списъка на това, което правя, то защото бягам по допирателната  Mr. Green.
Колкото до БАН, според мен дали ще ти хареса зависи само от теб. Ако си имаш мрежа от познати и съумееш да вземеш интереси проекти, ще ти хареса и реално няма да има значение къде живееш.
Сори за офф-а. Embarassed

# 64
пухи на баща си е умна, на майка си красива. Добре, че не е обратното ХАХАХАХА (това е смях на развален испански) Simple Smile
Ох и на мен ми се излиза, ама сама не ми се мерят улиците Simple Smile

# 65
Цитат
пухи на баща си е умна, на майка си красива. Добре, че не е обратното ХАХАХАХА (това е смях на развален испански
а Дара е инат и на двамата-днес орева света докато се опитах да и дам пюре(което вчера хареса),реших да не я мъча и да я накърмя и рева още толкова,ама чак дъх не можеше да си поеме,изпадна в истерия и заспа  Crazy какво му стана на това дете  newsm78
а Ния интелектуалка от малка  Grinning , за Лисалоте да не говорим-с тази умна майка кой знае какъв гений ще стане,последното се отнася и за Стейс(Дара отказва вода,преди и преварявах и чешмяна и изворна)
Мариан е това е мъж да си тежи на мястото!
феб,Мони е красавец!!!
Борис ще го изпапкам с този перчем,Буби да го цункаш по сладкото дупе  Grinning
Граци аз пък се притеснявам,че Дара е започнала толкова да се привързва към мен,като я оставя на друг да я гледа обикновено плаче,а отскоро още щом ме види да се обличам за излизане и прави муцунката все едно ей сега ще зареве,а аз си мислех ,че е още малка да разбира.А с това нейно неядене на нищо не излязло от цица ще се кърмим до първи клас  Shocked ( и това напук на моите планове да кърмя 6 месеца)

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 13:34 от stella_a

# 66
  • Лондон
Лел-е-е-е Симеончо на Феб колко голям (и красив) е станал!!!  Hug

А Бориско има същия като нашия перчем!  Laughing

Граци, а къса ли ги книжките Ния или само ги 'чете'? И Велла много обича книжки, но ги разпердушинва и затова засега й давам само брошури и салфетки.  Много е агресивна с играчките тя... ама сигурно е от многото водка  Wink

Мариян, разби ме с тези мерки!!! Това само от кърма ли е?!

Физиците с докторска степен в белите страни наистина печелят много. Започва се от 80-90К минимум.

Много хубави снимки! Дайте да слагаме повече - аз много се радвам да гледам хубави деца, а сега поне темите има кой да ги прави  Wink

Вода аз не давам, но за всеки случай купих някаква на Хип - вода за бебета. Доста е скъпа (4лв.) и не знам дали има смисъл от нея - на всичкото отгоре има и срок на годност до февруари само?!... вие по колко вода давате?

Аз официално не съм започнала още захранването, но давах някакви сливи и круши заради запичането... много й допадат (като питбул е и реве като спра да й давам) и сега се чудя дали да продължа с тях, да мина на зеленчуци или да я спра до 6-ия месец...  newsm78

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 13:38 от eya

# 67
Еya, ako прави така сменяйте водката. Simple Smile Simple Smile
Ния ги Чете . разглежда ги и посочва. Опитва се да хване и малко ги посмачква, но е доста спокойна
Стела, мила оставяй я малката по-често при баба и Simple Smile Аз така мисля да направя Simple Smile Иначе ми гъделичка достойнството като ме търси, направо си слагам памперс от кеф Simple Smile, а колкото до захранването давай по-смело и упорито. ния и тя беше ужасна в началото, ама сега като види буркана и рита от кеф Simple Smile
Бланш, ако искаш да знаеш в момента сменям памперс, слагам си ролки на главата, гладя  и завивам лозови сърмички, само дето не кърмя Simple Smile какво ще кажеш Simple Smile Simple Smile Laughing Laughing Laughing Laughing Hug  bouquet hahaha Joy

# 68
а Дара е инат и на двамата-днес орева света докато се опитах да и дам пюре(което вчера хареса),реших да не я мъча и да я накърмя и рева още толкова,ама чак дъх не можеше да си поеме,изпадна в истерия и заспа  Crazy какво му стана на това дете  newsm78
Абе и Мариела ги прави некви странни изпълнения: първо-категорично и тя отказваше шише, после, макар и доста трудно-приемаше спорадично хранене със шише, но задължително с прясна кърма Naughty(така и не пожела замразена и това е); в един момент разви такава привързаност към шишето, че загърби с лекота 4 и кусур месеца на цица, та трябваше с неимоверни усилия наново да се приучваме към нея #CrazyИ сега сме отново на вариант" цицата-единствена и незаменима". Дотам, че и аз трудно се измъквам от нас, все м/у храненията, че гледам стаения ужас в очите на мъжа ми, ако се наложи да я храни с биберона JoyОбобщено-хич не е флексибилна и незнам как ще я караме. Вчера и педито каза, че това е още една причина да почвам със захранването, че иначе съвсем трудно съм щяла да я придумам да опита друга храна ThinkingНе, че беше съвсем убедителна, но почвам да се замислям де, май Мартинито беше споменала за подобни случаи Thinking
ГрациsuperuuПризнах те, бейби!

# 69
Айде и аз да се включа с отчет

От вчерашната консултация - тежим 7.100кг и 65см (+600гр +4см) Имаме си и сабореен дерматит  Tired и сега мажа с Елоком (от който няма много добри отзиви) Дано само да му мине на детето, че ще пощурея.

И аз да мина в отбора на жените - инженерки  Party Ама само бакалавър, че и без това не виждам полза от това ми образование. Специалност Автоматика, индустриална и управляваща техника. Магистратура ми е Индустриален мениджмънт, пак към МЕИ но стопански факултет.

Бебоците са страшна работа - красивиии  :love:

Вода - давам преварена, но той много не пие, да не кажа хич, само ако сме на преглед и много плаче (както вчера от ваксината)

Мелфин, колажа е приказка, много ми харесва!

Честита месечинка на Викчето и Божидар!!!! Асе дай някоя снимка да ти видим новия спортен външен вид!  Hug Hug

# 70
ола, ма много сте забавни, докаато седна и хоп 2 странички Laughing
мерси на всички за комлиментите, да ви се връщат  Hug

нашия бориско спи вече един час, напоследък това е такава рядкост, аз го зяпам през ключалката и май скороще се разбужда..ама как няма като отдолу под нас живее тазманийския дявол #Crazy има едно лудо хлапе ви казвам, все едно са цяла рота, става сутрин в 7 и започва викане, тропане, крещене, ролкови кънки, блъскане на играчки в мебелите /така си го представям/..не се търпи..най-хубавото е че си ляга в 12  Shocked лудница! събуд борис 2-3 пъти и щях направо да сляза вече долу..а любимия му номер е да излезе пред вратат на площадката и да крещи нечленоразделни звуци..всичко кънти и така се чува...ама аз ще му го върна някой ден Mr. Green

аз вчера след дълго мислене реших скоро да захраня, с оглед на това, че март няма да ме има, та поне важните стъпки да ги отхвърлим заедно.. Rolling Eyesдали е правилно не знам..е стига да иска да яде ест..

ние пък "прочетохме" листовките заедно.. в момента са надъвкани отвсякъде, ама това беше единствения начин да ме остави да уча миналия уикенд Laughing прочитам една и му я давам и той я дъвче докато дойде следващата Joy

и борис е почнал да забравя баща си...само мене иска..ама аз упорита и няма да го оставя толкова ограничено детето:) напоследък е по-спокоен май отпреди и се радва и на баби и дядовци, а те нали умрат да маймунясват та сме ок..даже довечера отива на екскурзия при тях с преспиване, дано се представи добре, Heart Eyes

и аз да ви кажа върша по няколко неща едновременно ама това май е единствения начин:) най-обичам да готвя гладя и гледам филм едновременно докато си играя с борис на дивана Laughing

# 71
Забравих най-важното (много съм зле) Да ви покажа моя пораснал принц на 4 месеца и 11дена вече;

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
Ей ме и мен...

Вие направо тичате по тези страници...

Граци, решихме, че ще вземем утре заедно с климатиците, а случайно да знаеш колко трябва да е подходящата влажност в стаята. При нас е необходим само за спалнята.

Брит, Стейс, Бизу, почнахте да се показвате. И аз съм в кюпа на ТУ, Комуникационна техника и технологий, трябваше да се дипломирам още миналатa година, но толкова ми тежеше бременността и работата, че въобще не можех да си помисля, да се прибера и дасе пльосна пред рс-то да пиша....Та сега за Юни се глася, ама да видим...Бизу аз си мисля, живот и здраве да запиша същата магистратура, но да стигна до там.
По тоя случай някой да има нещо готово за LIDAR-и? Ако успея да си намеря готова дипломна ще съм изкл.доволна.... Mr. Green

Жаки също "чете" вестници и списания основно. Аз и ги закачам на активната гимнастика с една шнолка и тя отдолу с голям кеф ги дърпа, рита и вкарва в устата, ако упее да свали нещо.

Вода й давам отвреме на време, ама тя лиже 5 мл по 5 мин и затова не мога да кажя, че пие. Иначе й преварявам и имам една малка бутилка на Thorn Spring Baby...май беше...

А за захранването аз го давам малко по-лежерно....Досега е яла само Моркови и нали се поразболя. Знам, че не се дава нова храна, когато детето е неразположено и затова пак си я кърмя само тези дни, че иначе ще станат 2 седмици само на моркови. Утре мисля да и дам картоф с малко кърма.

Айде толкоз за сега...

# 73

Граци, решихме, че ще вземем утре заедно с климатиците, а случайно да знаеш колко трябва да е подходящата влажност в стаята. При нас е необходим само за спалнята.

между 40 и 60

# 74
Какво сте направили, бе девойки? Няма изчитане, изтекоха ми очите! Виждам че на никой не липсвам, така че отивам да си чистя  Crossing Arms
Буби, изяждам го Борис - направо е уникат дете. Има опасен чар!  Hug
Мале, ама те и другите много хубави, бе! Пу, да са ви живи и здрави. Айдее ставам, че ми долетя аромат до носа, който не изисква само обикновена смяна на памперса  Joy  smile3550

Общи условия

Активация на акаунт