АВГУСТинчетата в столчета седят и с играчките се смеят и крещят

• 20 091
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Граци все пак само половината от нещата които погълнахме съм написала, пък ти и за това се сърдиш  Mr. Green Няма да разказвам обаче за топлите шоколади, тортите, айряна и т.н.  Joy Joy Joy Плюс това нали знаеш, че утре всички тайни ще бъдат разкрити  Wink за това по колко си хапваме, ама нека ни е здраве  Laughing
Крайно време е да стана да заредя миялната, че иначе трябва да бягам за пластмасови прибори и чинии

# 91
Граци все пак само половината от нещата които погълнахме съм написала, пък ти и за това се сърдиш  Mr. Green Няма да разказвам обаче за топлите шоколади, тортите, айряна и т.н.  Joy Joy Joy Плюс това нали знаеш, че утре всички тайни ще бъдат разкрити  Wink за това по колко си хапваме, ама нека ни е здраве  Laughing
Крайно време е да стана да заредя миялната, че иначе трябва да бягам за пластмасови прибори и чинии
  hahahaа теб те наичат Дона тайната нали муци? Я кажи преди да се видим ти къде яде торта? Че аз торта от месеци не съм близвала Simple Smile  Mr. Green Twisted Evil

# 92
Тя Бланш няколко дни преди да се видим и върти педалите, та да ни покаже какви мързеливи булки сме Simple Smile хахахахахах
Принципно си на прав път, НО Naughty:
Не е от няколко дни, а от вчера, ама бързо се отказах от пресите, защото имам проблем с кръста и се сецнах Joy
Колкото до велото-срам ме е точно пред теб да пиша колко го въртя, защото си спортна натура, а аз винаги съм си била адски мързелива в това отношение.
Имам някакви импулси, особено като ще съм в приятна компания, ама не ме държат дълго. В такива моменти си казвам, че съм си ок и така-който не ме харесва, няма вкус hahaha
Колкото до яденето-мен винаги проблем ми е било сладкото, само дето по принцип не ми се лепи, освен сега; непрекъснато вкъщи се подхвърлят шоколади на Александра(които тя не яде, защото била на диета Shocked) и не се успокоявам, докато не ги усвоя-в името на детето, да не я дразнят Twisted Evil

# 93
Ея, Велла гледа много умно и е страшен шемет  Heart Eyes, обаче и Марулката като нея дъвче и плюнче книгите и затова се въздържам да й давам. Ще й купя някакви за бебета, които са от много дебел картон. А хубавите книги от моето детство ще ги пазя за като поотрасне.

Изобщо всички бебета са уникално сладки  Heart Eyes

Мика
, направо не мога да повярвам какви бузи има Мина, трябва да я прекръстиш на Мажюскюлче  Heart Eyes

Марулята в момента се въргаля полугола (без пелени и боса) в активната гимнастика, събула си е единия чорап и говори на светлинната украса, която още не съм свалила и сигурно ще оставя до 1ви март Wink Не смея да ида да й обуя чорапа, за да не се присети, че й се полага да бъде ентертейнвана от мен, всъщност, а не така изоставена  Mr. Green Дано да не настине.

Ето я с шапка на една немска пънк-рок банда "Умрелите гащи", както аз им викам (Die Toten Hosen)

# 94
Здрасти и от мен

Днес не е като вчера-бая си е студеничко.Ама трябваше да ида в аптеката и накрая  не влезнах,ами то имаше 20 души.Как да чакам на опашката с детето като сигурно половината са с настинка.Не ми се рискува

Граци,доколкото знам контрацептивните лепенки нямат внос в България,преди имаше, но после изчезнаха.Аз поне зная за 1 вид -Евра.По-добър вариант са от хапчета,тъй като не преминават през черния дроб.

Мелфин,сташна си.Много е красив колажа   newsm10

Мамадона,сигурно не си видяла,щото редактирах вчера,ама пак да те питам.И нашето столче е като вашето,ама ти Дениско слагаш ли го вече, защото той си е направо за седящо бебе и ние за сега не го използваме?Междудругото Доника е страхотно име- Peaceедно  от люмите ми.

А с климатиците се родих.Ами то в стария апартамент парното винаги беше на 5 и все умирах от студ.Сега съм щастлива Laughing

Най-красивите бебета наистина са тук Simple Smile

# 95
Бланш и ние когато бяхме само на кърма,не съм давала вода,а той и не искаше.То и сега не иска ,но аз взех да му я предлагам по упорито,че нещо взе да не ака по 3 пъти на ден,а вчера сутринта  даже  памперса беше само напикан,е такова нещо сме нямали от как се е родил.
И аз се интересувам от темата за luvbed,така че я следя с интерес!
Браво на всички дето доста упорито и не чак толкова упорито  hahaha както чета newsm39,аз все от понеделник почвам ,дано наистина скоро ми дойде музата ,че определено имам нужда.Преди да родя Васко и сега съм  почти на едни кг.А колкото до забранените храни аз няколко дена се пазя и после ми причернява пред очите и само за половин час насмитам огромни количества.
Брит ще ти пиша на лични тези дни да оправим университетските връзки. Peace
Мика интересна ми изглежда твоята специалност,с нея ли успя да се реализираш?
Наистина  заформихме  ДРУЖИНА Laughing,но то  без инж. за къде Grinning

# 96
виждаш ли човек като му е голяма устата, как се излага!!
Таничка и аз си харесвам името, благодаря! Не знам колко е благозвучно, но поне е рядко  Wink Слагам го само когато го храня, тоест 2,3 пъти на ден за по около 15-20 мин. Не му е особено любимо да стои там  Close
Леле Салатката колко е пънк   superuu

# 97
  • Русе
Здравейте, девойчета,
аз също съм инженер, ама съм завършила в Русе, т.е. умряла работа е моето инженерство, да не говорим, че го завърших, когато вие сигурно сте  1swing  Да не говорим, че никога не съм работила като инженер (слава богу). Аз пък станах мениджър, ама и на мен ми беше страшничка идеята отначало. Бях на 23, все пак  4470
Моята щерчица учи нови номерца -  започна да изритва поне половината вода от ваничката, като я къпем. Абсолютно, сериозна, дори съсредоточена, с леко прехапан от усилието език, маха силно с двата крака и водата хвърчи един метър нагоре, преди да ни плесне, падайки. Снощи и дадох във ваничката същата кожена топчица и и беше толкова интересно, че забрави да рита. Започнах да я слагам за няколко секунди седнала. Стои 5 секунди и на шестата се накланя като кулата в Пиза, без да разбира какво става и след малко губи неравната битка със земното притегляне. Точно в седнало положение си откри краката. Досега не ги бяхме забелязали. Сега лежи по гръб, краката вирнати и свити в коленете. Ръцете поставени тежкарски на коленете. Изглежда като някакъв турски бей, който по невнимание се е катурнал назад.
Имаме и друг номер: като се изака, махам памперса и я оставям само по боди и чорапки да се търкаля по спалнята. Е днес се напика  Rolling Eyes ама и е такъв кеф, че ще продължа да правя така.
Момичета, от няколко месеца изживявам едно дежа ву. Отново ми се случва същото като с каката. Колкото повече се грижа за бебка, толкова повече я обичам. Всеки ден я обичам повече от предния. Струва ми се най-сладкото същество на планетата. Не спирам да и се възхищавам и радвам.
Ема няма почти никаква коса   33uu Някакво пухче има по главата, нежничко и мекичко.
За контрацепцията и аз искам да знам. Дайте идеи - не искам хапчета, спирала не понасям, а пък с балончета  newsm78, ми то това го ползвахме миналия век, пак ли  Crossing Arms

# 98
Мамите които са на АМ - докога смятате да стерилизирате шишетата и бибероните?
newsm78  newsm78  newsm78 Дони, аз чак сега си зададох този въпрос. Ми то до кога трябва да се стерилизира? На мен ми е лесно - имам 6 шишета и само веднъж на ден я правя тази процедура. А залъгалки и лъжички .....  Mr. Green

Теди, вашата педи направо е за  #2gunfire  #Cussing out  #2gunfire За влагоуловителя - гледах в Технополис по около 150лв. най евтините и ми се видя много, ама консултанта каза, че и те вършат същата работа  Peace

Мелфин, кво направи бе душа, много поръчки , много нещо!!! Важното е че си доволна!!!
Ани, и ние не изоставаме, ама с по-голям размер за догодина, че за тази много ни се насъбраха  Laughing

Калоян и Костенури са като рекламни лица на ЛаРедут  newsm08
Ееееееееееех, да имаше и някой да ни плаща за тази работа  Joy Joy Joy

Граци и Дони - да не съм чула да се оплаквате  Naughty Дюнери, пастички, тортички  ooooh!  ooooh!  ooooh! На мен ми се яде шоколад, та чак ми причернява пред очите  Twisted Evil

Моята щерчица учи нови номерца -  започна да изритва поне половината вода от ваничката, като я къпем. Абсолютно, сериозна, дори съсредоточена, с леко прехапан от усилието език, маха силно с двата крака и водата хвърчи един метър нагоре, преди да ни плесне, падайки. Снощи и дадох във ваничката същата кожена топчица и и беше толкова интересно, че забрави да рита.
Аааааааааааа, и при нас е същото  hahaha Аз излизам от банята по-мокра и от него  hahaha Имаме и едни патета ....

# 99
  • Бургас/Пз
Мелфин, вашето космонафтче кой размер е???

# 100
Мелфин, вашето космонафтче кой размер е???
81 и е доста широко и дълго  Peace

# 101
хелоуу

ама много хубави космонавти, леле аз не се оправям с тоя Ла Редут, много ми се иска, макар че ще стана като Мелфин и аз по 6 поръчки наведнъж ще чакам и хладилника ще е празен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

какви дюнери какви торти бе, това не се лепи, казвам ви..а и простено ви е сега давайте Laughing

днес форума е много забавен Laughing
аз сега шъ съ натокам, че отивам сред хора на бар  Party утре преди 12 не ме търсете  Mr. Green
лека

# 102
Айде и аз да се включа в бързината преди банята..

Колди, ама много рожденници имаш през август, страхотно направо!

Буби, благородно ти завиждам за излизането, де да имаше и моя кой да го гледа. Не че се оплаквам ще дойде време и ще ми липсват грижите за малкия бузан. Heart Eyes

Аз го нямам проблема със зачеването  Mr. Green

Коте
, Марулка и тя голямо момиче станала  Hug

# 103
А за стерилизацията забравих да пиша.Нищо не стерилизирам от както стана на 5 месеца.Мисля,че е излишно.Измивам всичко с бебешкия препарат на Бочко.И не гладя...Имам повече свободно време,а така ме мързи да се кача на тоя пуст велоергометър.Добре,че има и  сериозни, а не като мен да се сетя в късната пролет... ooooh! Naughty

Мелфин,ми тоя Костенурчо си запълнил ваната Grinning

# 104
В албума ни има едно бебче Пламена... То на коя мама е? Не ми е познато затова питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт