Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря дървена активна гимнастика за бебе?
Какви са препоръчителните книги за сън на бебета и как да избера подходяща книга за спане на бебе?
Какви храни са подходящи за бебета след обяд?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря дървена активна гимнастика за бебе?
-
Какви са препоръчителните книги за сън на бебета и как да избера подходяща книга за спане на бебе?
Когато избирате книга за сън на бебе, вземете предвид индивидуалните нужди и предпочитания на детето, както и методи, съобразени с неговото развитие. Важно е да изберете книга, която предлага съвети и техники, които са подходящи за вас и вашето дете. Консултирайте се с педиатър или специалист по детско развитие за помощ при избора на подходяща книга.
-
Какви храни са подходящи за бебета след обяд?
-
Какви са препоръките за избор на помпа за кърмачета?
-
Как да избера подходяща детска активна гимнастика?
Това беше един от няколкото случая, които бяха свръхфрапантни и другаде не съм ги засичала такива...

Освен това има данъ4но облек4ение, т.е. преz 1вата година няма да плаЩаШ данък zа колата
Вторник отиваме пак да гледаме няколко и дано вземем ,че вече бръмнах!
аз се почерпих с питие
!
познайте - да вземе да се роди син на братовчед ми в БГ и леля съответно като не е намерила никоя от сестрите си да сподели радостта си решила да продължи опитите си за споделяне на радост при нас - е успя жената
горкото хлапе разбра че майка му се е поуспала и цял ден по голо дупе а аз пак с парцала си мислех за пистолетите дето исках да използвам - даже и за чай нямах време ... 

Просто трябва сами да я предадете старата кола на моргата, да вzемете от там документ zа това, и да я отписвате в КАТ (там съЩо ви дават документ). Теzи двата документа можете да иzпраЩате на Bundesamt für Wirtschaft und Ausfuhrkontrolle (BAFA) и 4акате те да ви преведат парите