106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 572
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Така е, Татяна, съгласна съм. И това zа км също трябва да го проверим. Абе сложна работа, ама и хубава все пак, това да са ни грижите Grinning
Току що Малик съвсем нарочно и от яд хвана една прекрасна бутилка вино, коледен подарък на мъжа ми от шефа му, и я zапрати на zемята Rolling Eyes Я кажете как реагирате в такъв случай? Моето "накаzание" е да го прибера в стаята му, но нали се сещате, че ефектът е много минимален. Дайте идеи как да му покажа ясно, че постъпката му е кофти, беz да съм твърде грауzам, като говоренето и обясняването отпадат като вариант, щото в такива моменти откаzва да ме слуша. Замислих се дали да хвана примерно биберона му и да го срежа пред него, ама сърце не ми даде...

# 136
Поzнат проблем, Милена когатос е ядосва, съЩо хвърля първото неЩо, което й попадне  Rolling Eyes Като рефлекс е при нея. Направи му една Вутпуппе и го нау4и да я хвърля нея  Peace
А това с биберона е малко жестоко  Confused аz не бих могла да го направя съЩо.

# 137
при вас работи ли гнявкуклата?

# 138
Ми.....как да ти кажа.....не zнам.....говорим zа неродена Петка  Embarassed

# 139
 В такива моменти Мая е наказана... да седи на дивана.И започвам с малкия да си играя нещо мнооого интересно , така че да ни вижда едва-едва и да я дразня. Дори една торта да й дам да яде и й кажа, че е наказана, пак ще се чувства кофти. Laughing 
Бих срязала биберона като начало. И без това не му трябва. Наскоро заплащих малкия, че ако си хвърли биберона още един път ще го изхърля. Дори бебето ме разбра със заканата.Аз си ги изпълнявам. Кардинални решения. Crazy
Освен това трябва някак да се справят със яростта си си без да трошат и хвърлят кукли дори. абе, балканска дисциплина прилагам, казах ви днес да не ми забелязвате.. И откакто не виждат баба си, се оказа, че всичко има ефект, имаме значително по/малко нерви и глезотии и превъзбуди.И нямаме конфликти с Мая. Simple Smile
Да ви кажа, Мая изтегли от новогодишната баница - Kein Stress! И аз се шегувах, че нещо радикално трябва да се случи , за да се изпълни пожеланието. А де факто детето има наистина значително по/малко стрес.

Асе, аз поспах с децата. Чайчето от ДМ ще го видя. Пусни новите рисунки в скайпа, ако си там довечера.

# 140
Аууу, за такова провинение и рязането на биберона даже ми се вижда леко наказание Twisted Evil
То не стига, че заминало хубавото винце, ами и голямото чистене на свинщината след това Wink Поне да има един позитивен небенефект от цялата лудница- отказването на бибата Laughing

Аз моята от край време с изпращане в стаята я наказвам, то не че има голям ефект за нея, но аз поне се успокоявам, като не ми е пред очите Simple Smile. Обаче нарочно не ми е правила много големи поразии, тогава не знам как бихме се наказвали newsm78

# 141
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Пусни новите рисунки в скайпа, ако си там довечера.

скайпа не ми бачка  newsm78
ще пробвам на другия комп.... странно... Thinking

по повод излива на гняв: племенницата на мъжа ми се беше ядосала на брат си (тя 6, той 3г.) и тя го подгони и тръгна да го налага с юмруци  Shocked
в стаята бяхме родителите, аз и половинката.
аз не реагирах, но майката също  newsm78
малката ревеше от гняв, брат й от болка... оставиха ги сами да се оправят.
беше ми много странно Thinking

# 142
Нали питахте за премиите при колите? Ето тук прясна информация.

Много народ се е залетял към тази премия, интересно ми е  откъде ще изскочат зайчетата с неприятните новини. Изчакайте първите ентусиасти и тогава купувайте.

# 143
  • Германия
 smile3547 Има ли някоя от вас подновявала скоро паспорт?

# 144
Нали питахте за премиите при колите? Ето тук прясна информация.

Много народ се е залетял към тази премия, интересно ми е  откъде ще изскочат зайчетата с неприятните новини. Изчакайте първите ентусиасти и тогава купувайте.
Определено трябва да се изчака. Още повече като се има предвид как Вестервеле е наточил зъбки точно това да провали в Бундесрата при гласуването. Нали сега могат да се намесват след като спечелиха 16% в Хесен. ooooh!

Пепе, що? Аз сменях преди 3 г.

# 145
  • Германия
Веч, твоите деца регистрирала ли си ги в БГ? Сиреч, в заявлението за паспорт се вписват и имената на мъж и деца. Дотук 0 проблем, ще ми тръснат ли глоба, ако отида да си подновявам паспорта и видят, че не са регистрирани в тамошната ми община.
И изобщо има ли закон, който ме задължава да регистрирам децата си от смесен брак при положение, че съпругът не е съгласен Thinking

# 146
Сиреч, в заявлението за паспорт се вписват и имената на мъж и деца.
Верно? newsm78
Аz сменях преди 2 години, но нямам спомен да съм вписвала мъжа и детето.
Даже и да съм ги вписала не съм имала проблеми след това, а Леа не е регистрирана там, така че вади спокойно....

# 147
  • Germany
Момичета, зачекнали сте тъкмо актуалната тема у дома  Peace Ние сме си харесали Тойота Корола Версо или Авенис /текущата ни е авенсис/, но Версото е почти решено  Peace. Ние няма да можем да се възползваме от 2000Е, но от Т. предложиха да оставим нашата и да приспаднат от цената на новата, сега го обмисляме този вариант.

Другото - пак сме болни  Sick Sick Симон и Сашко, аман вече ви казвам, имам чувството, че живея в сополи и кашлици....а сега дори и Сашко му се появи един обрив, който се оказа, че не било шарка, но нещо подобно - аз се чудя дали не е Розеола, док. каза, че това било съвсем нормална болет за дете на 6г., всички я били карали и не била опасна за никого - дори каза да сме го заведяли на градина  newsm78 само за бременните било опасно  newsm78 Каза ми точно как е на немски, но в галимацията, Симон рева като за последно и не го запомних  Embarassed Confused И какво да ви кажа....ей такива интересни нещица с мен се случват.

Има нещо радостно - днес Сашко имаше час за зъболекар за една пломбичка - и без проблем му я направиха...направо неочаквано след онзи проблемен зъб с упойката  ooooh! Поне видя, че няма нищо страшно и "остро"  Whistling

# 148
  • Германия
Сиреч, в заявлението за паспорт се вписват и имената на мъж и деца.
Верно? newsm78
Аz сменях преди 2 години, но нямам спомен да съм вписвала мъжа и детето.
Даже и да съм ги вписала не съм имала проблеми след това, а Леа не е регистрирана там, така че вади спокойно....
Благодарско ти, Биб!

# 149
Деси, що не се обадиш в кабинета да питаш още веднъж за диагнозата?

Общи условия

Активация на акаунт