Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да очаквам облекчение след носене на колан за гръб?
Какви са характеристиките на мъжкия и дамския колан за гръб и има ли разлики между тях?
Какви са ефектите на лекарствата Celebrex, Voltaren Retard и Diclofenac?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да очаквам облекчение след носене на колан за гръб?
Усещането за облекчение след носене на колан за гръб може да варира в зависимост от индивидуалната реакция на тялото. Обикновено, коланите се носят с цел предпазване от наранявания и обездвижване на гърба. Резултатите могат да бъдат усетени в рамките на 6 месеца, като някои хора изпитват облекчение в рамките на 1 месец, докато за други може да отнеме повече време. Ако не почувствате подобрение след 3 до 6 месеца, препоръчително е да се консултирате с лекар.
-
Какви са характеристиките на мъжкия и дамския колан за гръб и има ли разлики между тях?
Мъжките и дамските колани за гръб обикновено са подходящи за всеки пол, но може да има някои разлики в дизайна. Коланите се използват за поддържане на гърба и предотвратяване на наранявания, като техните характеристики са предназначени за универсално приложение. Важно е да изберете правилния размер и да следвате инструкциите на лекар или производителя.
-
Какви са ефектите на лекарствата Celebrex, Voltaren Retard и Diclofenac?
Celebrex, Voltaren Retard и Diclofenac принадлежат към групата на COX-2 инхибиторите и се използват за облекчаване на болката и възпалението. Те могат да имат различни странични ефекти, като възпаление на гърлото при прием на безалкохолни напитки. Волтарен Ретард и Диклак са показани като алтернативи на Целебрекс. Винаги е препоръчително да се консултирате с лекар за подходящото лечение и да следвате инструкциите за прием на лекарството.
-
Какви са характеристиките на санаториумите в Поморие и Бургаските минерални бани?
-
Какви са някои подходящи места за провеждане на конгрес за хора с дискова херния?
Защо измъчват хората! Вече не издържам на тези противни идиотщини! Какво да ти пишем ние, Ивко, Не знам как да те успокоиме след като тези главорези са те измъчили по този начин! Така и не разбрах къде са те подложили на това изтезание и каква ти е точно диагнозата. Не разчитай на нас да ти дадем точния отговор. Или поне те съветвам да не приемаш нашите отговори за миродавни и 100% истина-ние можем да ти кажем какво се е случило с нас. Ето , например моето приплъзване е от преди 35 години и съм нямала никакви проблеми допреди 9 години, родих си 2 деца без проблеми докато един ден получих ДХ по невнимание при вдигане на тежест неправилно. Сега след 2 операции не изпитвам някакъв дискомфорт от липсата на чужди имплантанти при операциите. Но това не означава, че твоят случай е същият като моя. Не го приемай за чиста монета! Може би при теб има нещо по-сложно и е наложително да се сложат имплантанти. Съжалявам, че ти пиша това и те разочаровам, но не става така, както искаш! Това може само Господ да ти го даде като инфо, но досега не съм чула да го е направил за някой!

Имам болки и движението ми пак е доста ограничено, но така беше и миналата седмица. Видях, че когато времето е хубаво ми е значително по-добре. Някой знае ли какво точно ни влияе, атм. налягане, влажност, температури...? Има ли начин да намалим негативните резултати от мартенските своеволия
Една възрастна лекарка ми препоръча да взимам вечер по 1 Аспирин протект, отразявал се добре при такива проблеми.