Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 740
  • 1 210
  •   2
Отговори
# 975
Да Марчони, незнаеш колко си прав!Няма ден в живота ми след втората операция в който да не се обвинявам за това че се реших на тази стъпка,и още по-гадно ми става когато майка ми каже,видя ли сега,аз бях против и двете операции ама ти слушаш ли ме?!Знам,че може би сгреших,но повярвай ми вече не издържах този ад 3 години с болки какви ли не лечения и през това време се срещнах и говорих с много хора който бяха оперирани успешно и си мислех,а защо и аз да не съм от тях.Отидох и легнах и двата пъти без капка страх,имах им доверие,за миг не си помислих че операциите ще са неуспешни,дори след първата,когато се наложи втора-казах си така ми е било писано,но ще се оправя макар и втория път.Не мислех и не четях нищо за неуспешни операции казах си трябва да се оправя,имам задължения и отговорности,бях положително настроена на 100% че при мен нещата ще се оправят,сега ме боли(както и преди) и се питам какъв беше смисъла,но знам че ако не бях опитала пак щях да се обвинявам и да казвам-ето боли ме защото не се оперирах.Незнам защо винаги постъпвам грешно-явно е съдба,а от нея не можеш да избягаш!

Bubolina, и аз дълго съм мислил по въпроса- за, или против операция, както сигурен съм, всеки един от нас.И още не съм намерил отговора.Съмнявам се, че има еднозначен такъв.Повечето казват: отлагане до последно.Немалко случаи има обаче на влошававне на състоянието необратимо и за операция е вече късно.Така че, недей да се виниш за решението си.Казваш, че те боли както преди... но поне не са се влошили нещата.Задавала ли си си въпроса какво би станало, ако не си се оперирала?Кой знае, би могла да бъдеш и много по- зле...

# 976
  • Димитровград
Благодаря за подкрепата Текс,имах нужда от нея,така е,прав си за дилемата "за" или "против" операция. Аз не бих посмяла да давам съвети всеки случай е строго индивидуален и вече си мисля,че не името на лекаря е най-важното в случая,а реакцията на твоя организъм.Габровски пък казва,че нито една операция не била осакатила толкова някой,колкото нейното отлагане,аз не съм много съгласна с това,но всеки има право на мнение,пък и той е хирург,какво друго да каже?!

# 977
Ооо,не си мислете,че пия всяка вечер та нъли и аз пия антидепресанти ама вече не от червените.Наздравето е за успокоение.Бубе,случи ми се по 8-ми март да пиина водка и като си пих и лекарствата много трудно станах на другия ден.Много ми се спеше-само това беше,но алкохола засилва действието им.

# 978

Марчони, влязох в сайта, на който си дал линк за неопрените.Искам да те питам като стар сърфист и по- запознат с тези неща, каква е разликата между различните модели.Наглед еднакви са с цени от 96 до 189 лв и макар,че има дадени някакви характеристики, не ми е много ясно.
     Ти какъв си взе и доволен ли си?
     Там има показн неопренов колан, който освен, че е само 29 лв, се слага много лесно, в сравнение с другите.За него пише, че задържа топлината и предпазва кръста. Как мислиш, дали върши работа за нас?

# 979
  • София
Здравейте,искам да ви попитам добър ли е ЯМР на Токуда и трябва ли да се носи нещо по специално за него?Съжалявам ако това не е правилното място да задам въпроса си  Praynig
Благодаря предварително!   bouquet

# 980
Нама нужда от нищо,освен направление ,ако имаш.Понякога ако имаш стари снимки може да поискат да ги сравнят.Но това зависи от доктора.Мисля,че в Токуда разполагат с добра техника.
Тука можеш да задаваш всякакви въпроси-много сме компетентни вече Simple Smile

# 981
  • София
Благодаря!  Hug

# 982
  • Димитровград
Възхищавам са на такива хора като Аха и ОК,които са оперирани и не ни напускат,а напротив продължава да ги е грижа за нас и ни подкрепят!Бъдете живи и здрави! Hug

# 983

Марчони, влязох в сайта, на който си дал линк за неопрените.Искам да те питам като стар сърфист и по- запознат с тези неща, каква е разликата между различните модели.Наглед еднакви са с цени от 96 до 189 лв и макар,че има дадени някакви характеристики, не ми е много ясно.
     Ти какъв си взе и доволен ли си?
     Там има показн неопренов колан, който освен, че е само 29 лв, се слага много лесно, в сравнение с другите.За него пише, че задържа топлината и предпазва кръста. Как мислиш, дали върши работа за нас?

Ще се опитам да отговоря компетентно на въпросите ти като всеки уважаващ себе си сърфист (да не казвам стар) Mr. Green
Неопреновия колан не е подходящ въпреки, че се слага много лесно. Той сам се намества между дупето и разширението на гръдния кош, съответно като плуваш долната част на кръста не е защитена. Подходящ е за под неопрен когато е много студено, както и за под трапец (това е нещо като колана на щангистите). Използват го и за отслабване под дрехите, но за тази цел има и по-евтини.

Късият неопрен, който и да вземеш ще ти свърши работа (моя е Gothic, но го ползвам и за сърф, и оправдава по-високата си цена). С този неопрен не само топлиш целия си гръб ами и 2/3 от тялото, което помага на мускулатурата да се отпусне вместо да е вдървена от студ в хладния басейн. Цената между евтините модели е по-скоро незабележима, докато в по-горния клас (Готик и Плазма) материята е по-комфортна и има екстри които не касаят плуването.

Дълъг неопрен не ти е нужен, освен ако не плуваш в река или езеро.

Неопреновото бельо е подходящо за басейн. То е изработено от тънък неопрен и почти не се усеща по тялото, но е достатъчно топло за да ти е добре във водата. Горе е като потник, долу е като много къси панталонки.
Има и други отделни модули освен колана, неопренова блуза (тънка е като бельото) и неопренови панталони (2-3мм). От трите детайла само блузата би ти вършила работа.

Всички неопрени в този магазин имат дамски и мъжки вариант. Другото което знам е, че до края на месеца са в сезонно намаление, но понеже активния ни сезон започва от 1-ви април, цената ще се вдигне малко.
Ако някой реши да си купи нещо след 1-ви, да се обади на продавачите от мое име и ще може да ползва отстъпката която съм си извоювал.

Успех в избора, а и така ще си имаме "костюмче" за да се познаваме от кой клас сме Mr. Green

# 984
Имам едно предложение.
Забелязвам  в други теми най отпред на темата анкета и гласуване за съответния доктор.
Примерно в темата "Акушер Гинеколози-Варна 2"  е направено много добре.
За около 40 лекаря са гласували вече 300-400 души.
Резултата дава много подробна информация за рейтинга на съответните лекари.

Може би ще бъде добре да се направи нещо такова в тази тема с неврохирурзи. Ако сте съгласни разбира се......

# 985
Мисля,че не е  мястото тук на накава анкета.Честно казано ние тук по скоро си споделяме от колкото да търсим лекар.Не сме от един град,а неврохирурзи в България има доста.Как ще определим кого да включим? Heart Eyes

# 986
  • Димитровград
По-скоро мисля,че ще е по-добре да споделяме кой какво лечение е провеждал,на кои балнеосанаториуми е ходил и от кое е имало най-голям ефект,а за докторите продължавам да мисля,че по-скоро е въпрос на организъм отколкото до името на лекаря,защото и аз бях при най-голямото "светило" ама не виждам голяма полза.

# 987
  • Димитровград
Днес намалих дозата на тегретола и пак се възобнови болката,май ще трябва да избирам или да съм дрогирана или да ме боли? Sad

# 988
Моята невроложка казва ,че на всеки му помага определен санаториум и трябва да се изпробват повече за да си намериш твоя.Някой като отидат някъде са доволни-нямат болки и проблеми в следващите няколко месеца.Аз бях на Карловските бани и май не съм доволна-пак си имах болки и кризи.Така,че ще трябва да пробвам някъде другаде.Изглежда пак е индивидуално.Вие от къде сте доволни? newsm78

# 989
  • Димитровград
Моята невроложка казва ,че на всеки му помага определен санаториум и трябва да се изпробват повече за да си намериш твоя.Някой като отидат някъде са доволни-нямат болки и проблеми в следващите няколко месеца.Аз бях на Карловските бани и май не съм доволна-пак си имах болки и кризи.Така,че ще трябва да пробвам някъде другаде.Изглежда пак е индивидуално.Вие от къде сте доволни? newsm78
И на мен невролог ми каза абсолютно същото,че трябва да се пробва.И аз бях миналата година на Баня,Карловско,без никакъв ефект.След първата операция бях на Павел баня,имаше ефект,макар и временен,чувала съм добри отзиви и за водата на Житарово(Бургаски минерални бани).Била също добра за нашето заболяване.А за Карловските,май водата там ни е слабичка.

Общи условия

Активация на акаунт