Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 727
  • 1 210
  •   3
Отговори
# 990
Водата на Житарово уж била като на Карловските бани.Така ми каза доктора от Баните.

# 991
А съм си зарязала гимнастиката от 1 седмица.Нямам никакво желание да я правя.Бубе,ти правиш ли някаква гимнастика?За другите знам,че сте упорити,особенно АХА,която се зарече ,че ще я прави винаги.

# 992
  • Димитровград
А съм си зарязала гимнастиката от 1 седмица.Нямам никакво желание да я правя.Бубе,ти правиш ли някаква гимнастика?За другите знам,че сте упорити,особенно АХА,която се зарече ,че ще я прави винаги.
Да и аз съм я зарязала повече от една седмица, иначе преди като имах един "светъл" период в който не ме болеше толкова бях голяма гимнастичка всеки ден без пропуск,ама напоследк нещо ми се изпари вдъхновението,пък и като те боли не ти се мърда,камо ли гимнастика да правиш,поне при мен е така.

# 993
Буболина,болките ти остри ли са  или тъпи?Тя болката продължила повече от 4месеца е вече хронична.А за мин .вода мога да кажа ,че на Карловските е по студена и е по подходяща за периферни нерви.Докато на П баня е доста гореща и е по-добра за ставите .На мен специално топлата вода не ми се отразява добре.Болките ми се засилват.
Правя гимнастика всяка сутрин. Simple SmileИмам нужда от заздравяване на мускулатурата-много бързо се изморявам.Мъжът ми ми се чуди как правя коремните преси,страх го е да не се повредя нещо.

# 994
АХАКАК ГИ ПРАВИШ КОРЕМНИТЕ ПРЕСИ?

# 995
  • Димитровград
Болките ми са тъпи,но на моменти се изострят,почти немога да стоя седнала най-добре ми е полегнала или в краен случай права,моята болка отдавна е станала хронична,днес пак мислих за това лазерно лечение дето ви питах веднъж дали сте с някакви впечатления от него,не че сега мога да си го позволя,ама като си седя по цял ден и ми идват разни мисли и идеи.

# 996
[/sizeи] И моята болка вече е хронична,незнам дъли някога от нещо ще има оправия.Тъпа е ,но я има.Нямам ден без болка,но интересно е  ,че ме боли не мястото на което е хернията а доста по-нагоре.

# 997
Болките ми са тъпи,но на моменти се изострят,почти немога да стоя седнала най-добре ми е полегнала или в краен случай права,моята болка отдавна е станала хронична,днес пак мислих за това лазерно лечение дето ви питах веднъж дали сте с някакви впечатления от него,не че сега мога да си го позволя,ама като си седя по цял ден и ми идват разни мисли и идеи.
Не знам дали лазерната терапия е ефикасна, но доктора който я прави е шарлатанин. В някои от по-старите ми мнения писах какво и защо мисля така.
Сега и мен ме наболява повече, но времето навън е кофти, утре ще сме по-добре Hug

# 998
Краката ми са свити в коленете,но не слагам ръцете зад врата.Така ми е по лесно.IMG най-вероятно те болят мускулите.Аз бях така години на ред,почти не отзвучаваше.Ходи по често на масажи.
Буболина ,а ти си намере едно гадже,че да те разтовари малко.Шегувам  се Laughing

# 999
  • Димитровград
Краката ми са свити в коленете,но не слагам ръцете зад врата.Така ми е по лесно.IMG най-вероятно те болят мускулите.Аз бях така години на ред,почти не отзвучаваше.Ходи по често на масажи.
Буболина ,а ти си намере едно гадже,че да те разтовари малко.Шегувам  се Laughing
То това с гаджето съм го пробвала,ама освен да го карам да ми разтрива кръста друга полза нямам,от снощи ме заболя много яко,а от този тегретол само на сън ме кара и като се събудя пак си ме боли.

# 1 000
Много сте ранобудни.Какво правите толкоз рано в това студено време.Днес съм решила да си започна гимнастиката,но да видим.Как са болките-навън е студено и ми се отразява.

# 1 001
  • Димитровград
Много сте ранобудни.Какво правите толкоз рано в това студено време.Днес съм решила да си започна гимнастиката,но да видим.Как са болките-навън е студено и ми се отразява.
IMJ,теб къде те боли по-точно само кръстчето или слиза по крака,като при мен?

# 1 002
здравейте и от мен!
Как сте днес! В това лошо време ме заболя  и това, което не ме болеше. При нас е ужасно време! Тази сутрин напече и докато изляза заваля.
Момичета, нали знаете, че упражненията трябва да се правят много бавно и по правилата! Иначе ще си направите някоя бела. Във фитнес салоните има една специална стойка за правене на коремни преси. Стоиш с главата надолу - така няма опасност да излезе някоя херния. Аз сега правя само упражненията в легнало положение и то само за мускулите на краката. На всичко отгоре ги правя тайничко без да са ми позволили докторите. Но те и първия път ми казаха да мирувам, а то какво стана...Според мен Ниши са задържителни сутрини и вечер, като след тях трябва да се продължи с Пилатес и по 10 км на велоергометъра. Това е моето мнение и смятам след третия месец (днес правя месец от операцията и голямото пазене за секс свърши  Laughing Embarassed Laughing) да започвам по малко да ги правя. Пък ако тръгна на работа ще вървя пеша (ух, ама така не си вярвам!). Мисля, че вървенето е най-правилната профилактика. Завиждам на тези от вас, които са в малък град. Можете да си обикаляте където си искате. Тук в този град е ад! Като вървиш ще скочат отгоре ти.

# 1 003
И а аз бих си хванала някой макар и за разтривка.Кво толкоз,каквото дойде -все файда.
Ставам рано защото будя децата за училище,пък и не обичам да се излежавам.Гледам да се оправя по навреме,че после пак да легна.
Синът ми има рожден ден утре ,и от два дена правя торта.Вече е готова.Не съм правила домашна торта от няколко години.
Такъв фитнес направих днес от клякане и ставане на фурната,че капнах. Embarassed
ОК, аз съм се пробвала на това с главата на долу,но ми е трудно,там трябва як кръст да се набереш.Мисля,че добре е полегнала на земята.Така нямало опастност да стане беля.А ти като не правиш гимнастика,пробвай със стягането на дупето и задържаш като броиш до 20.Това беше първото с което започнах ,някъде 15д след операцията.А също си мисля,че можеш да пробваш леко с повдигане на таза и задържаш.Упражнението ще ти трябва за довечера LaughingЩе ходя на гости и ще ти стискам палци.

# 1 004

Здравейте и от мен
Не съм се доближавал до компютъра  близо два дни и вече ми липсвате. Като влязох в нета, първо отворих темата да видя как сте.

Марчони, благодаря за инфото, ще се възползвам.

ОК, и при нас времето е лошо. Вали сняг, подобен на топчета стиропор, който обаче веднага се топи и само каля.Духа и вятър.На мен времето изобщо не ми влияе на болките, явно съм някакво изключение.Не че не ме боли в момента, но по същия начин, както,когато времето беше хубаво.Ти казваш,че пак имаш болки-опиши ги- кръста ли  те боли, или нещо друго.Има ли разлика отпреди операцията.Не трябва ли вече да си съвсем добре?Може би е от обездвижването.Но въпреки това недей да прекаляваш с натоварването- всичко постепенно.
     Ха честито ти откриване на сезона... luvbedУспех!

Да и аз съм я зарязала повече от една седмица, иначе преди като имах един "светъл" период в който не ме болеше толкова бях голяма гимнастичка всеки ден без пропуск,ама напоследк нещо ми се изпари вдъхновението,пък и като те боли не ти се мърда,камо ли гимнастика да правиш,поне при мен е така.
     Мисля,че целта на лечебната гимнастика не е да намали болката, а да заздрави определени мускулни групи и по този начин да намали усилието върху гръбнака;а също така, да намали последствията от обездвижването.Така че, когато има силна болка, не би следвало да се прави,или поне- много внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт