Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 745
  • 1 210
  •   1
Отговори
# 960
и аз съм тук, но вече съм "годна" за главен готвач на семейството и имам работа. Не че не стои компютъра до мен, но не знам защо всеки си има такова чудо и все на моя...Пък и на разходка ходих и съм много доволна. Всяко излизане е голям кеф! Laughing  Laughing
Е, хайде НАЗДРАВЕ! То с тези хубави кюфтета  какво друго да кажа...Бубе, наистина майната му на всичко, пий едно и се радвай на живота!

# 961
Цитат на: bubolina_80 link=topic=363785.msg10527495#msg10527495 date=1237140355
[/quote
Аз съм тук Hug,ама с тия лекарства незнам дали "наздравето" е добра идея,или да кажем абе майната му на всичко и това е!

Ей, Буболина, имаш голям напредък.Все пак не е толкова належащо да посягаш към чашката, особено ако пиеш лекарства. Важна е "душевната" наздравица.

ОК, ти си направо фурия.Сякаш си родена наново след операцията.Разходки, готвене...Браво,браво!Да вземвш да почерпиш по едно кюфте по случая?...

# 962
  • Димитровград
Текс,и аз това имах предвид,да не мислите че дънкам,просто исках да направя "компания" с наздравето на IMJ да не се чувства сама Hug

# 963
Лили ,

Ами аз описах подробно как действа йонизатора . С една приятелка вчера даже ходихме да вземем техния от дистрибутора , който пък  е наш приятел . Нали споменах ,че нейното момиченце е с астма и сега носи гривна с магнити .
Вчера излязох в 14 часа и се прибрах чак в 18 ч  Laughing Времето беше страхотно , но пък като се прибрах и като започнах с едно търчане из къщи , та седнах в 22. 22 ч . МНого съм добра в запаметяване на цифри Simple Smile И си пийнах една светла бира ,  а после в леглото с книжката и хррррр .

Буболина , една светла бира , пък била тя и с лекарства не вреди - знам го от доктор и съм пробвала го изпробвала върху себе си  . Така че , ако обичаш бира можеш да си пийнеш , ама само едничка .

# 964
    ОК, ти си направо фурия.Сякаш си родена наново след операцията.Разходки, готвене...Браво,браво!Да вземвш да почерпиш по едно кюфте по случая?...

Текс, вече и колата подкарах. Само дето е голяма скука да си стои човек в къщи. Дано започна скоро работа, че ще лудна! Всъщност не съм готова още за стояне цял ден на стола. Все още прилягвам. Изморявам се. А след два дни правя месец след операцията. И има още два месеца с голямото пазене. Не съм сигурна какво си пазя и как го пазя, но то ще си покаже.
А иначе съм голям майстор на кюфтенцата. Не се силя много в кухнята, но има две три манджи, които умея да правя - лозови и зелеви сърмички - ох, колко винце пият- и кюфтенцата наред с тях. Но на ранина е по-добре да спра с тези кулинарии.

# 965
Лили ,  ето ти адрес , на който да видиш йонизатора :

http://www.-spam283-/rw/items/GrMasJonizator-green-master-ioniza … page=1&cat=14

Аз пък вчера бях на три ябълки , а вечерта на  едно  мънинко пилешко бутче Simple Smile

# 966
Благодаря за линка, Наде! Интересно е, но дали панелките спират действието на лампата? Иначе трябва да купувам 4 лампи  Laughing

де да можех и аз само на плодове да карам-един апетит ми се е отворил, да не казвам колко мога да изям  Grinning но килата започнаха да се вдигат и се притеснявам. Хем гледам да не се отпускам, хем си казвам - хайде само това и край ...

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 10:22 от OK

# 967
  • Димитровград
Здравейте на всички,надявам се че сте добре.Аз се чувствам като дрогирана от тия хапчета,незнам нормално ли е.Нямам много силни болки само дето чувствам една слабост и в двата крака,все едно нямам сили,като пребити ги усещам. Sad

# 968
Здравейте на всички,надявам се че сте добре.Аз се чувствам като дрогирана от тия хапчета,незнам нормално ли е.Нямам много силни болки само дето чувствам една слабост и в двата крака,все едно нямам сили,като пребити ги усещам. Sad

Буболинче, болките ти сега по-слаби ли са от преди лекарството или са със същата сила? Ако преди са били по-силни значи действа лекарството.

# 969
  • Димитровград

Буболинче, болките ти сега по-слаби ли са от преди лекарството или са със същата сила? Ако преди са били по-силни значи действа лекарството.

Ами не са толкова остри както бяха,само дето чувствам слабостта в краката,сякаш ми атрофират мускулите,иначе когато Габровски ме караше да ходя на пръсти и пети мога без проблем.

# 970
Как сте днес хора? Навън духа такъв хубав вятър, че направо не ме свърта. Ще ходя на плуване преди да съм направил някоя глупост или преди да съм се самоубил ритуално Mr. Green
Марчони какво стана,защо ще се самоубиваш,боли ли те много,нали беше на Велинград,разкажи...
Нееееееееее, няма нищо общо с болката Mr. Green Просто съм изключително запален уиндсърфист, и когато духа вятър а аз не карам съм в едно "особенно" състояние. Като цяло леко по леко се подобрявам. Вече мога да правя много движения, мога да лежа по гръб известно време, усуквам се правя упражнения всеки ден. Вчера ходих около 2 часа, а после и за първи път от миналата пролет на фитнес. Правя леки упражнения без повдигания, ходя на нещо като пътека (прилича на роботите от (Матрицата" Mr. Green), вися на лост... Все още имам проблем при статично стоене прав, но надявам се и това ще се оправи.
Поздрави на всички и успешна седмица.

# 971
  • Димитровград
Ах, успокои ме,браво,много се радвам за теб Марчони,искам всички да сте така-СУПЕР! Simple Smile

# 972
bubolina_80, аз също минах през тези терзания в които си в момента. Бях готов твърдо да се оперирам, защото направо бях умрял от страх за евентуалните последици от забавянето на лечението. Какво се случи? Първо (с помоща на съфорумците най-вече) разбрах, че има време преди да станат необратими последиците, после започнах да чета, да питам, да се интересувам повече за дх. В последно време виждам хора които са се "оправили" безоперативно и това ми даде кураж да се престраша ДА ИЗЧАКАМ с операцията. Не казвам, че всеки трябва да се откаже от нея, има симптоми при които тя е неизбежна. Като цяло не съм се отказал, но както виждаш (поне при мен) може да се изчака, все повече се раздвижвам, на засегнатия нерв му трябват от 3 до 6 месеца докате се възстанови.
Операцията няма да избяга, не ме е страх да се оперирам, не ме притеснява дали ще е успешна, защото вече се правят достатъчно такива на ден, и не би трябвало да има усложнения. Според мен при правилен след оперативен режим би спомогнал много за да няма повторна нужда от намеса, но НЯМА кой да довърши започното, не веднъж се е писало тук - хирурга приключва работата си с излизането от залата, после си троши главата, пито-платено #Cussing out. Ако можеш да изчакаш и да не прибързваш с интервенция мисля, че е добро решение. Медицината все още се развива с бързи темпове, и непрекъснато се подобряват технологиите във всяко отношение. Макар, че нововъденията се забавят в България, все пак и нас рано или късно ще ни огрее слънцето.

# 973
  • Димитровград
Да Марчони, незнаеш колко си прав!Няма ден в живота ми след втората операция в който да не се обвинявам за това че се реших на тази стъпка,и още по-гадно ми става когато майка ми каже,видя ли сега,аз бях против и двете операции ама ти слушаш ли ме?!Знам,че може би сгреших,но повярвай ми вече не издържах този ад 3 години с болки какви ли не лечения и през това време се срещнах и говорих с много хора който бяха оперирани успешно и си мислех,а защо и аз да не съм от тях.Отидох и легнах и двата пъти без капка страх,имах им доверие,за миг не си помислих че операциите ще са неуспешни,дори след първата,когато се наложи втора-казах си така ми е било писано,но ще се оправя макар и втория път.Не мислех и не четях нищо за неуспешни операции казах си трябва да се оправя,имам задължения и отговорности,бях положително настроена на 100% че при мен нещата ще се оправят,сега ме боли(както и преди) и се питам какъв беше смисъла,но знам че ако не бях опитала пак щях да се обвинявам и да казвам-ето боли ме защото не се оперирах.Незнам защо винаги постъпвам грешно-явно е съдба,а от нея не можеш да избягаш!

# 974
Марчони, радвам се, че си решил да отложиш операцията. Това е правилното решение за всички, които не са в чак толкова лошо положение. Аз също се опитах без операция да се възтановя, но беше невъзможно. При мен херните бяха две, имам стара травма на тези прешлени и може би от нея и приплъзване на двата прешлена - при такива ситуации да, операция, но докато не започнеш да виеш от болка не се подлагай под ножа.
Радвам се за теб - щом си стигнал до фитнеса значи си добре. С нетърпение очаквам и моят крак да стъпи във фитнеса, но ще почакам. И все пак внимавай.
Марчони, това с усукването не е добре за нас. Избягвай усукването на гръбнака. При теб няма атрофия на мускулатурата, но не прави това. Всички казват, че е противопоказно. А за висенето - имам в къщи лост и преди първата операция висенето ме е спасявало от доста кризи. Естествено, до един момент, но това си е суха екстензия и е много добре като процедура.

Общи условия

Активация на акаунт