Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 615
  • 1 210
  •   1
Отговори
# 120
За сега намерих само това: В Пловдив има Лазерен медицински център .Телефона му е:032/950019 и 0888262804 www.lasertherapy-bg.com д-р Людмил Димитров.
Доколото прочетох в страницата им, става въпрос наистина само за терапия а не за операция.

# 121
Марчони, това последното е физиотерапия.   За лазер операция мисля, че се споменаваше в първата тема, но не съм чула да се извършва в България.

# 122
Като се поразтърсих из нета, намерих няколко мнения от уж негови пациенти, които са доволни от резултата и го препоръчват... и бла бла бла, но при повечето имаше еднакви граматически грешки #2gunfire #Cussing out
Мразя когато ни правят на глупаци, а състоянието ни не позволява да си правим експерименти и с тялото. Игнорирам подобни мнения, но ме интересува някой от вас дали се ползвал от услугите му, и имало ли е някакъв ефект?

Имам и предложение за информацията засегната тук. Да напишем в подписите си някои основни неща за състоянието си (каква дх имаме, операции - да/не, колко, къде...).

# 123

Имам и предложение за информацията засегната тук. Да напишем в подписите си някои основни неща за състоянието си (каква дх имаме, операции - да/не, колко, къде...).

да де, ама като пишеш в друга тема и става кофти Laughing

# 124
Здравей те, това с упражненията е страхотно. Дано помогне, е няма де се излекуваме, но все пак. Преди да се оперирам и аз исках с лазер или озон, но направо ми казаха, че съм закъсняла. Sophsan, питаше ме за парезата и дали съм ходила на доктор. Да, на невролог  след прегледа се установи, че немода да се задържам на пръсти и на пети. И чукчето по коляното не усетих и затова съм на невалин. За моята ДХ съм писала, но пак ще напиша всичко. Имаи ДХ повече от 4г. Имаше болки от начало само в кръста пиех диклак, фелоран, пироксикам, някъкви такива, ако не мине от това започват инжекциите. Болките с годините зачестиха, когато лежах продължително време не можех да стана нормално, все палзях и после се изправях по мебелите, затова все ми казваха да ида на невролог, но аз дебела глава  то ще ми мине. Получих изтървания преди 3 години, но пак на никой не казвах и когато вече отидох на невролог тогава разбрах, че имам ДХ и веднага трябвало да се оперирам. И пак 1 г мислех получих пареза на левия крак, изстъняване на десния, радиколит. Ходих на Павел Баня  на екстензии 14 дена .На 10-ия ден изстърванията зачестиха, но можех да вървя, след това направих Ядрено Магнитен Резонанс и накрая се навих за операция. Остана ми парезата и изстърванията от многото мислене. Понякога ще отшумява всичко и изведнъж започвам да куцам и пак лекарства, но поне мога да вървя, ако бях отказала операцията щях да загубя стъпалата си - изсъхваха, така ми каза Габровски! Ако трябва ще се подложа на операция и за дясната херния.

# 125
marina_dimova_72, не мога да разбера, толкова пари си изсипала, правили са ти операция, не можаха ли и двете хернии да махнат?  Какъв е проблемът? да не е само за парите? Това с изтърването си е кофти работа. И ако трябва пък отивай на операция. И на какво се дължи това изтърване? Нали всички сме с ДХ. Може би положението и притискането на специални нерви. Поопиши това, че ми е интересно.

Марчони, мисля за този Лазерен медицински център  в Пловдив бях писала предишната тема, но някой беше казал, че е ходил и било скъпо. Дали не беше Aha?
Не им вярвай, ако имаше толкова лесна операция никой от нас нямаше да дава хиледарки и да се мъчи след това. Може и да има, такъв метод, но не в БГ

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 16:33 от OK

# 126
OK,  миналото лято аз направих 10 процедури в този център, но незнам защо Марчони е останал с впечатление, че се извършват операции.
Нито отидох с нагласа, че ще ми се махне хернията,  нито някой там ми е казвал, че ще ме излекува.  Целта беше - противоболкова.  Иначе, освен лазер има и масажи,  което въпреки високите цени все пак е алтернатива.

# 127
OK,  миналото лято аз направих 10 процедури в този център, но незнам защо Марчони е останал с впечатление, че се извършват операции.
Нито отидох с нагласа, че ще ми се махне хернията,  нито някой там ми е казвал, че ще ме излекува.  Целта беше - противоболкова.  Иначе, освен лазер има и масажи,  което въпреки високите цени все пак е алтернатива.
Не съм останал с това впечатление, просто питам дали някъде в БГ се правят такива операции, като само там намерих съвпадение за лазер и дх Simple Smile.
Фей , какво се случи след тези процедури, получи ли очакваното подобрение, колко време ги прави, и колко е цената на процедура, ако не е тайна?

# 128
  • София

Марчони, ще ти кажа защо не бих го направила.
Така да я мразя тази дискова херния, че не мога да си помисля тя да ми бъде визитката, при положение, че имам толкова други достойнства!  newsm03  smile3503

Теорията на моята невроложка е, че трябва да спра да се съпротивлявам на болестта, защото като се появих при нея март месец и много плачех, та трябвало да приема болестта си, да свикна с нея и така щяло да ми бъде по-лесно.

Иначе браво на теб, че си по-добре!  Hug

# 129
Привет на всички "русалки", Марчони това инфо на въпросния лаз. център е преписвано едно към едно от сайта на "Алфаклиник"-Мюнхен......и си е чиста проба измама!В БГ все още никъде не правят такива операции!!! Радвай се, че си намерил този лекар /между другото спортните лекари са едни от най-добрите,щото често им се налага да вдигат на крака футболисти,тежкоатлети,гимнастици и т. н. / . Докато си "нов" блокади и прочие ще ти действат, но по-важното е да си направиш изводите и да си изработиш СИСТЕМА или стратегия как да се предпазваш за напред.Това е валидно за всички нас,дори оперираните! Преди време за малко се бе включил един арабия с 2 оперирани и трета нова ДХ,като чистосърдечно си призна, че си ги е направил сам-дето се казва -от едната ГЛУПОСТ!
Аз , съм фен на К.Ниши, но и добавям малко каланетика. Е , и аз взех да пропускам вечерните занимания - ама ....никои не е идеален........нали за това сме тук и на това дередже!
Та, кой каза "Наздраве,чета!"??? Wine Glass Wine Glass  

# 130
Аз , съм фен на К.Ниши, но и добавям малко каланетика. Е , и аз взех да пропускам вечерните занимания - ама ....никои не е идеален........нали за това сме тук и на това дередже!
Та, кой каза "Наздраве,чета!"??? Wine Glass Wine Glass  

Хайде, войводо, НАЗДРАВЕ! Тази вечер реших да съм на препечена филийка, но толкова сладко ми прозвуча наздравицата, че ей сега отива да си налея!
Да се похваля, днес за пръв път направих златната рибка без да имам опъване никъде!  #2gunfire Утре ще я правя сто пъти...
Марчони, продължавай така и слушай Дзупо-система и една голяма обеца на ухото. Ако вече имаш обица  - втора си  сложи. Май не съм споменавала - аз съм бивш лекоатлет и този "подарък" - дх - ми е спомен от тогава.
хайде, русалки, войводата каза НАЗДРАВЕ  #2gunfire

# 131
Как не я разбрах тая златна рибка?Малко обяснение newsm78

# 132
 Това с изтърването  отначало не разбирах че има нещо общо с болестта. Но невролога ми каза че дори като се изкашлях или да кихна  може и да е малко си е изтърване. После стана по сложно как то седиш се напикаваш  , дори и до тоалетната  не можех да стигана.  След невалидна съм по добре и след операцията почети спряха. А не оперираха дясната  защото  било рано и се надяват пластините да помогнат  . Най  вече ме питаха дали имам и по голяма нужда засега съм добре и още дали получавам  изтръпване по половата система. Тогава каквато иде е операцията ти  нерва доста е заминал. Аз мисля че не трябва човек да чака толкова дълго време сама съм си виновна че съм увредила нерва но все неми се ходеше на доктор а сега  често съм там с бабите на едно.   Лека вечер на всички.

# 133
 Hug
  Роси, нищо не съм пропуснала Simple Smile -  wash prostor clean clean са ежедневие,   1ironing го избягвам винаги когато мога, а 1dishes го ненавиждам и преотстъпвам на който и да е Embarassed Но пък отново тупам / за Коледа чистих прозорци и пердета дори/, за което като се сетят познатите ми все ме търсят да ме тупат.
   Относно танците: на последния купон опитах няколко хора- след това дишах трудно по 10 мин , но оцелях. Добър пример и стимул ми  беше колежка, с която преди подлудявахме заведенията. Тя катастрофира преди 8 г., събираха я и шиха мноого пъти, а  преди година роди и сега  пак е първа на дансинга. Значи и ние можем!
   Димова, моята съседка имаше същия проблем със задържането- оказа се някакво прищипване и Каракостов го отстрани при втората и операция. Продължавай да настояваш да ти помогнат!!!
   И още малко даскалски наставления Embarassed : каланетиката е отлично занимание, но не знам доколко е за нас оперираните/ въпреки, че и моите упр. са разстягащи/ , но пък знам, че в началото е необходим надзор от инструктор /ходех на к. като студентка/.
    НАЗДРАВЕ за отличната ни форма и обичта към живота!

# 134
момичета, какво правите  вие, само чистите ли? направо се изчервих Embarassed Не,че в къщи е мръсно, напротив, но всички дружно го правиме  Hug няма малки, няма големи. Всички на фронта! понякога аз само гледам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт