Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 628
  • 1 210
  •   1
Отговори
# 150
Когато се изправя /аз ходя леко прегърбена/ и се задушавам.

това докторите как го обясняват? Защото хернии във врата притискат артерии и вени (не съм много точна) и не могат да се оперират

# 151
ами как  Rolling Eyes не му обръщат внимание
бях пропуснала да кажа че бях започнала да изпускам и да не си чувствам пръстите 
започвам много да се ядосвам на мойта лекарка  Close

# 152
Аха, Килограмите ти са идеални, така че не променяй начина си на хранене, да не стане ефекта обратен.
При същия ръст аз бих се радвала и на 75 кг да падна, а това са доста килограми, които в момента си разхождам.
Дано ВМ-НВД ми подейства и без спорт, че освен ходенето пеша и някои леки упражнения всичко друго е мисия невъзможна.

Но спирам по тази тема, че да не забравяме по коя тема сме се събрали, макар че килограмите си влияят на гръбначния стълб.

# 153
Това наистина е сериозно.Не казали на докторката ,че се изпущаш?Да не би да имаш стеноза на канала.Тогава се привеждаш напред.Ама защо се ядосваш на докторката.Винаги можеш да я смениш или да си платиш някъде прегледа.Боли го някой,че имаш проблем?Да не мислиш,че аз като отида и някой ме моли с направление.Врънкам до дупка или ако сметна,че е нещо сериозно въобще не отивам при него.

# 154
Нали знаеш какъв заседнал живот водим ни с дх.Направо съм търтей.Преди летях,а сега съм като мравка.Не мога да се понасям.Цял ден се въртя ок кухнята до кревата.Една сутрешна гимнастика-движение ли е?Преди имаше фитнес със прахосмукачката и парцала.Старата ми прахометла се развали и за именния ден на мъжа ми му купихме нова.Много и се радва LaughingПреди малко я ползва.

# 155
ВМ-НВД - извинете за невежеството, но какво е това

Като прочетох, че Aha летяла, та се сетих за Мартон и метлата - какво стана с нея, веднъж я засякох във форума, но не писа. Имаше голям проблем тази жена!

Калака, ти изпускаш с ръце или се изпускаш? Аз разбрах първото

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 13:28 от OK

# 156
ВМ-НВД - извинете за невежеството
Високо мазнинна-ниско въглехидратна диета
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362284.0

# 157
Нали знаеш какъв заседнал живот водим ни с дх.Направо съм търтей.Преди летях,а сега съм като мравка.Не мога да се понасям.Цял ден се въртя ок кухнята до кревата.Една сутрешна гимнастика-движение ли е?Преди имаше фитнес със прахосмукачката и парцала.Старата ми прахометла се развали и за именния ден на мъжа ми му купихме нова.Много и се радва LaughingПреди малко я ползва.
Благодаря за идеята за подарък   Joy
Това ще бъде подаръка на мъжа ми за именния му ден  Mr. Green

# 158
Kalaka, ,

От колко време ходиш прегърбена и се задушаваш ? Да нямаш изкривяване на гръбначния трълб , което не е коригирано навреме или си го получила в последствие ?

# 159
Моят мъж каза че откакто съм родила стойката ми много се е променила.

# 160
Здравейте отново,
твърдо вече се съгласих да се оперирам. Сега нямам време да пиша, по-късно ще кажа защо. Някой има ли информация за д-р Митев (Митов) от Пирогов?

# 161
  • София
Здравейте отново,
твърдо вече се съгласих да се оперирам. Сега нямам време да пиша, по-късно ще кажа защо. Някой има ли информация за д-р Митев (Митов) от Пирогов?
Марчони, непременно пиши какво става!  Hug
Аз лично нямам информация.

# 162
Здравейте отново,

Марчони, и аз като теб реших за 10 дни да се оперирам. Не, че не ми спряха болките след операцията, направо летях! Но виж - няма и година и сега е същото. Не искам да те разколебавам, но провери първо хирурга, проучи подробно всичко и тогава се подлагай. И си осигури терапевт още в болницата. А от нас може да приемеш само пожелание за късмет!

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 19:16 от OK

# 163
Kalaka ,

НЕ е лошо да идеш на лекар да ти види гр.стълб , а ако се усъмни , да те прати на рентгенова снимка . Проблемът при изкривяванията е ,че с течение на времето все повече се увеличават , което може да предизвика притискане на белия дроб и сърцето ( ако е в ляво изкривен ) или само на белия дроб , което би довели до проблеми в дишането и сърдечната дейност . Имам приятелка с много жестоко изкривен гр.стълб и вече със сериозни проблеми , а е можело да се оправи още като дете .
Аз от другата седмица съм на физиотерапия Simple Smile

# 164
Аз от другата седмица съм на физиотерапия Simple Smile

Елпи, Каква физиотерапия ще правиш? моля разяснете ми това с физиотерапията, че така ме минаха есента, още не мога да си простя! Като ти дадат направлението какви процедури можеш  да правиш? И личната ли може да ми каже къде да отида за хубави процедури?

Общи условия

Активация на акаунт