Камъни в бъбреците

• 352 002
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
dgidgi,в тази тема се обсъжда доц.кънчев.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=583604.0

# 166
Момичета,отзиви за доц.Кънчев от Пирогов.
Лежах в нефрологиата,венозната урография била ок,насочиха ме към невролог,той ме прати на ренген,той пак ме връща при уролог,нямало проблем в прешлените.
Не спира да ме боли,всички, през които минах,казват,че не може тая силна и остра болка да е от камъка и бъбрека и лечение не предписват-да си ме боли,нали са си източили пътеката  #Cussing out

Остават ти два варианта - първият е да се тровиш с обезболяващи, без да знаеш за какво, другият е да намериш класически хомеопат.

# 167
  • у дома
Момичета,някоя да е разбивала в "Пирогов"-искам отзиви.

# 168
Здравейте и от мен
Съпругът ми има криза от понеделник- 3 камъка в бъбрека-изследвания антибиотици, но все още кризата не отминава.
В понеделник изкара един камък колкото зърно на леща,направи възпаление на пикочните пътища-страшни болки и кръв в урината,вчера кризата беше още по-страшна даже с повръщане, ходихме в спешен кабинет-оказа се че и втория камък е излязъл, но снощи едва изкарахме нощта с 40 градуса температура, при положение че от понеделник пие антибиотици.
Кажете ми добър уролог или нефролог за пловдив и се моля по бързо да дойде понеделник, за да го водя пак по болници

# 169
Ох, едно време моята лекарка ми препоръчваше доктор Кабадозов в Транспортна (бях при него, много е внимателен, друго не мога да кажа) и завеждащият плюс заместника му в голямата болница на Пещерско шосе ( забравих им имената) - тогава каза при друг в Пловдив да не ходя.
(аз отидох в София, де, но си спомням какво каза)

Горкия ти юнак - знам какво е..... Sad

# 170
Благодаря ти - дано по-бързо мине времето до понеделник, че пак се задава нощ

# 171
Защо не му бият обезболяващо - имат си едни коктейли, дето чудеса вършат. В най-лошия случай дексофен. Спазмалгон принципно е при кризи, но шпа не помага.

# 172
Вчера в спешното му биха някаква инжекция /попитах лекаря каква е той се направи че не чува/ и казаха че не може да го приемат в болница. Изписа му само но шпа и ни прати да си ходим. Каква е тази комбинация?

# 173
в пловдив добър е д-р дойчев.ако те интерисува,мога да ти дам телефон.можеш веднага да го потърсиш.ще се отзове.

# 174
Инжекцията комбинираната е спазмалгон, папаверин и бусколизин.
(но-шпа не действа добре за този тип болки)

# 175
  • у дома
Казаха ми,че в"Александровска"определят вида на камъка-някой да знае колко струва?
Разбих в"Пирогов",тоя път успешно за разлика от"Токуда",почнаха вече да излизат,дано всичко приключи добре  Praynig

# 176
dgidgi,браво!успех в изхвърлянето! Hug

1

# 177
Ина15 може ли телефона на д-р Дойчев, къде работи?

# 178
  • Сливен
Здравейте ,малко изведнъж влизам в тая тема .Искам да попитам някой от вас дали е пил лекарството Уролит - У,ако да искам да знам едно шишенце гранули за колко време стига и от как мога да си го поръчам.Благодаря ви предварително

# 179
  • Тука, под липите стари...
Здравейте ,малко изведнъж влизам в тая тема .Искам да попитам някой от вас дали е пил лекарството Уролит - У,ако да искам да знам едно шишенце гранули за колко време стига и от как мога да си го поръчам.Благодаря ви предварително
Присъединявам се към въпроса - ще се радвам ако някой сподели отзиви. Аз съм си го набавила от Испания, но не смея да започна да го вземам - да не си докарам някой криза.

Общи условия

Активация на акаунт