Камъни в бъбреците

• 352 007
  • 752
  •   2
Отговори
# 180
  • у дома
Аз си взех от Испания"resolutivo regium"
отзиви,ако някой го е пил.

# 181
  • у дома
Направих хим.анализ на камъка.
"Не се доказа урат
доказа се карбонат с HCE
оксалат с NH2
фосфат с CH3COH"
Сега съм в чуденка как един камък е от 3те вида?
и за кой вид да пазя диета?
Благодаря!

# 182
Как така? Извадиха ли го?

# 183
  • у дома
Разбиха го.
Но имам още парчета да излизат.

# 184
  • близо до София
Здравейте, имам 3 камька в бьбреците. На 11.10. имам 4ас за литотрипсия в Доверие при доц Марин Георгиев. Казаха да бьда гладна и да не съм пила нищо. Имам вьпрос разбиването е от 14.00 от сутринта ли трябва да не пия и дали се издьржа, на мен ми пресьхва устата ако не пия нищо дали правилно  сьм разбрала? Храна дали дават в Доверие? Казаха ми, че ще остана за 1 ден и че се доплаща 90 лв. Има ли още нещо, което трябва да знам, моля ако знаете да ми кажете. Благодаря предварително.

# 185
Ако разбиването ще е от 14.00, хапни си леко сутринта. Можеш да пиеш вода, но 2-3 часа преди разбиването не се наливай, само по глътчица. Това се прави главно заради това, ако се наложи пълна упойка. Успех, стискам ти палци. Може и да се засечем при доцента. Време ми е за ежегодния преглед Crazy

# 186
  • близо до София
Мечка Малинарка, благодаря ти за информацията! Ако се засечем, ще ми е приятно да се запознаем!

# 187
Аз съм висока, кльощава, къдрава, опулена. Ако ме познаеш, дръпни ме за перчема. Laughing Но ще съм вероятно към 4-5 часа там.

# 188
Здравейте! Аз също бях на ежегодния си преглед. Камъчето си е все още в мен, пазя си го  Laughing, а отказвам и разбиване за 6-7 мм. При мен не може да излезе по естествен път заради вродена деформация. Обаче доцентът, при когото ходя, ми препоръча да опитам с хисарския лечител. Той (доцентът) имал пациент, който се отървал от камъни благодарение на билките, които му дал лечителят. Някой ходил ли е, имате ли отзиви?

# 189
Включвам се във форума,за да изразя възмущението си от "псевдо уролога" д-р Стаев.Постави ми една измислена диагноза Хидронефроза 2 степен,с една единствена цел -само и само да изкара някой лев от здравната каса Twisted Evilкоято бе отхвърлена във ВМА в София. Искаше да ме оперира и да ми изкарал камъка  чрез т. н. примка.Той " баш специалиста" ги правил по три на ден в Пазарджик.Горко и тежко на хорицата които е прецакал  Twisted EvilЕ да ама не всеки път става докторе? На всичкото отгоре ме посрещна по дънки и спортна ризка LaughingВ началото се чудих този пък какъв е? След бърз преглед от 3-4 минт. беше готов с диагнозата.Каза ,че нямало нужда от цветна урография!!!!! Еми да защото няма нищо!Оставам на вас да гадаете  какво означава това newsm78Предложи ми да ми разбиват т.н. камък в Доверие при доц. Георгиев.При въпроса ми ако реша кой ще ми прави тази манипулация -отговора беше доц. Георгиев ,но че и той щял да присъства там.Ето това доста ме смути. newsm78Стана ми ясно схемата по която действат в клиника Доверие.Абе доведими някой и ти ще получиш своя дял.Жестока схема.Важно е да се отчете дейност по здр. каса и да се вземат пари .Касата поема 2 пъти тази манипулация.Добре че направих още една консултация при доц. Салтиров в София. И в крайна сметка се оказа,че и двата бъбрека са ми наред.
А на такива "псевдо доктори" като д-р Стаев мога да им кажа, че доста дълго време ще продължават да търсят пациенти и да се лутат между Пазарджик и Пловдив.Съветвам никой да не търси помощ от такива лекари като уролога д-р Стаев-от МЦ Димет гр. Пловдив,защото наистина може да ви разболей Naughty

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 19:15 от fil_

# 190
  • близо до София
Здравеите! Вчера ме изписаха от ДОВЕРИЕ ,обаче останах доста обьркана от  прегледа при постьпването ми. Д-р Тихова ме прегледа и каза, че камьни не вижда, дори викна и ренгеноложката. Обаче в този момент аз казах,че вече сме платили за литотрипсия и сега какво и тогава тя каза че имало едно малко камьче 7 -8 мм. Като я питах ще има ли в такьв случаи литотрипсия, тя каза че ще го обсьдят с доц Георгиев. После ме оставиха да чакам чак до 8 вечерта, гладна и жадна от 24 часа,никоѝ нищо не ми казваше и в краѝна сметка имаше разбиване на мальк камьк. Като влязох и питах доцента какво е положението с мен и има ли камьни каза че има един мальк и го разбихме. Аз обаче останах с някакво чувство че камьни е нямало. Вьзможно ли е лититрипсията ако е нямало камьк да ми навреди.Вьзможно ли е онези 3 камька да са били някакви утаики от лекарствата от инвитрото.
Мечка малинарка, не можахме да се видим, докато ти си била там, аз сьм била в отделението. При теб как са нещата?

# 191
Запис в темата да следя. Засега само ще ви чета момичета...

# 192
  • у дома
*danaya*,спокийно няма да ти навреди,само бъбрека се травмира.
Що да не разбият,нали трябва да се усвоят парите  #Cussing out-нищо не ме учудва.
Има камъни,които не се виждат не ефограф(забравих как се казват),но на ренген се хващат.
А и ти след литотрипсията ако е имало камък,като вземе да излиза ще усетиш.

# 193
на мен преди 11год.доц .георгиев- тогава в александровска болница,ми разбива с/у сума пари,камък,който съществуваше само в неговата глава..по същата схема,която е описала fil_.но д-ра,който ме прати беше от вн.

# 194
  • близо до София
Ама най-странното е ,че и на ренгена не се виждаше.

Общи условия

Активация на акаунт