изкуствени мигли

• 81 529
  • 135
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, от къде да намеря цветни изкуствени мигли, ако има и нещо онлайн ще е най-добре.
Нещо подобно търся ->
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://log.bg/users_images/36 … ;tx=100&ty=54

И тук има http://www.angellestyle.com/10841080107510831080.html   Много са красиви, само че ми е чудно как се скриват естествените мигли.
този сайт е страшно скъп- тези, които са 10 чифта по 35лв, аз си ги купувам за 2 долара с доставката....и междудругото се слагат ужасно трудно...

# 106
Благодаря момичета!   bouquet
kate_rina_1 ти от къде си купуваш?

# 107
от Хонг Конг, но не останах доволна, исках по-големи и ги продадох( купих си по 10 чифта от два вида), тези ми идваха малко дискретни...

# 108
Здравейте! Искам да ви попитам откъде мога да си купя в София декоративни мигли (разл. цветове, пера, камъчета и тн. ), че имам празник и ще е мн готино ако си сложа .. мерси предварително на отзовалите се Simple Smile

# 109
  • София
Здравейте! Искам да ви попитам откъде мога да си купя в София декоративни мигли (разл. цветове, пера, камъчета и тн. ), че имам празник и ще е мн готино ако си сложа .. мерси предварително на отзовалите се Simple Smile

В кв. Иван Вазов, на ъгъла на ул. Д-р Стефан Сарафов и ул. Балша има един салон, който не е само салон, защото в него се продават също козметични продукти и аксесоари.
Никога не съм влизала, макар да минавам всеки ден по два пъти край него, но от гримьорката за сватбата знам, че са хубави и че тя също ги купува от там! А ефектът определено е WOW!
Ако не ме лъже паметта струват 10-15лв., нещо такова. Слагат се със силиконово лепило - аз не знам дали бих го направила сама!

# 110
Може ли да попитам,щом се слага при завършен грим,който предполага и сенки,как хваща лепилото? Имам в предвид ако се лепи върху сенки,няма ли да е неустойчиво? Някои са прахообразни,други са по-мазни,но и в двата случая ми се стува че не е удачно.Не е ли по-добре на чисти клепачи и после да се поставят леки сенки?

# 111
Аз пък да ви кажа колко съм разочарована.Хоидх в един магазин и си купих мигилички, продавачката ми каза, че ще ми свършат работа.Цената им беше 4 лв.. на другия ден ги вадя да ги лепЯ и  УЖАСССС изобщо не се залепиха, незнам проблема в мен ли беШе (но ме съмнява) бях бясна, а миглите ми трябваха за вечерта, така и не се залепиха.. сигорно проблема е бил в гадното лепило.. сега незнам какво да си купя.. мигли от 10 лв дали пак така няма да се залепят..????

# 112
отдавна искам да си купя мигли,бихте ли ми препоръчали какви да си взема и хубаво лепило.А после как ги махате?

# 113
и аз това питам, ама явно няма желаещи да отговорят  Simple Smile

# 114
nadi666, glezenata13 , аз май бях писала на зад  newsm78,  аз си взех от дъглас мигли, които бяха самозалепващи eylure за 14лв, лепилото им е черно , отделно си взех и лепило бяло на цвят за 6лв прилича на лак за нокти, след това става прозрачно. Първия и втория път като ги слагах ползвах тяхното лепило, но след това ми се стори, че се е по-захабило от сенките и го свалих и след това ползвах отделното лепило, не са се отлепили, лепилото е хубаво и не е толкова скъпо, миглите които имаше налични бяха по-редки и изглеждат по-естествено. Аз съм доволна от тях, ползвам ги само за повод Simple Smile

# 115
Мерси за отговора и аз ще потърся такова.. Исках да си поръчам това на DUO, но сайтовете, които бяха дали в предните постове не ми се отварят.

# 116
На дуо не съм ползвала, но това ми харесва и цената му е чудесна Simple Smile

# 117
Аз пък да ви кажа колко съм разочарована.Хоидх в един магазин и си купих мигилички, продавачката ми каза, че ще ми свършат работа.Цената им беше 4 лв.. на другия ден ги вадя да ги лепЯ и  УЖАСССС изобщо не се залепиха, незнам проблема в мен ли беШе (но ме съмнява) бях бясна, а миглите ми трябваха за вечерта, така и не се залепиха.. сигорно проблема е бил в гадното лепило.. сега незнам какво да си купя.. мигли от 10 лв дали пак така няма да се залепят..????
Аз си купувам лепило  за 2лв- черно. Не се сещам за името на марката, но е най-широко разпространената за лепила за мигли и нокти, изкуствени нокти и интрументи за маникюр. Има ги във повечето парфюмерии. Миглите залепват идеално, независимо дали е върху сенки или чиста кожа. Ако са залепени върху кожа, падат лесно като ги намокря. Ако  са залепени за естест ми мигли, намазвам ги хубаво за няколко минути с нещо много мазно, и после леко ги дръпвам. Ако има желаещи ще пусна снимки с миглите

# 118
Пусни снимки да видим как да няма желаещи..? А лепилата на миглите от 10 15 лв, пак ли за нищо не стават или ще ми свършат работа..?

# 119
  • Sofia
http://www.stylebizportal.com/wp-content/uploads/2011/03/Eyelashes-MAC.jpg - това са единствените мигли,които съм купувала през живота си, но съм много доволна.Слагат се сравнително лесно и изглеждат много естествено. Лепилото е на същата марка и го предлагат към тях,като се плаща допълнително естествено, бяло е на цвят, но след около минута става прозрачно.Ето това е то - http://cdn2.iofferphoto.com/img/item/185/726/828/hot-sale-mac-du … es-glue-21a53.jpg
Ползвала съм ги около 6-7 пъти при разни поводи, не са мръднали.
Не мога да кажа цена обаче, понеже съм си ги купувала от Щатите.

Общи условия

Активация на акаунт