изкуствени мигли

• 81 528
  • 135
  •   1
Отговори
# 120
nadi666, glezenata13 , аз май бях писала на зад  newsm78,  аз си взех от дъглас мигли, които бяха самозалепващи eylure за 14лв, лепилото им е черно , отделно си взех и лепило бяло на цвят за 6лв прилича на лак за нокти, след това става прозрачно. Първия и втория път като ги слагах ползвах тяхното лепило, но след това ми се стори, че се е по-захабило от сенките и го свалих и след това ползвах отделното лепило, не са се отлепили, лепилото е хубаво и не е толкова скъпо, миглите които имаше налични бяха по-редки и изглеждат по-естествено. Аз съм доволна от тях, ползвам ги само за повод Simple Smile
лепилото от дъглас ли го купи,как се казва да го потърся?

# 121
nadi666, да от дъглъс е и е същата марка като миглите.

# 122
nadi666, да от дъглъс е и е същата марка като миглите.

каква марка са,може и на ЛС да ми пишеш   bouquet

# 123
nadi666, glezenata13 , аз май бях писала на зад  newsm78,  аз си взех от дъглас мигли, които бяха самозалепващи eylure.....

# 124
  • Провинция
Искам да попитам кога се слагат миглите - преди или след грима? В няколко клипчета гледах ,че след като сме нанесли,молив,спирала и сме извили нашите мигли,тогава се слагат другите

# 125
Искам да попитам кога се слагат миглите - преди или след грима? В няколко клипчета гледах ,че след като сме нанесли,молив,спирала и сме извили нашите мигли,тогава се слагат другите
Аз ги слагам най-последни да не се ронят сенките върху тях и да виждам хубаво , докато си гримирам клепача. После ги сливам със спирала с моите. Не извивам.

# 126
  • Провинция
Днес си взех ето тези мигли http://ambracosmetic.com/index.php?main_page=popup_image&pID=561 Над самите мигли (оделно от тях) има по една силиконова черна лентичка тя за какво е?Някой има ли идея.Не се вижда на приложената снимка ,но я има оделно.И друго-кои са по-естествени и подходящи мигли-снопчета или цели?Ще ми слагат на снопчета утре,но все още се колебая.

# 127
Момичета,колко време издържат миглите на MAC ,след като вече са залепени? newsm78

# 128
Дами, виждам че темата е стара, но ще попитам - какво мнение имате за миглите Ardell Demi Wispies? От няколко дена съм ги добавила в пазарската кошница, но все се колебая са кликна 'купи'. В живота си съм слагала само веднъж мигли, но пластмасови.... а тези са естествени и мисля че ще стоят ест.
Моля някой да каже ако ги е ползвал. Дано още четете тази тема.

# 129
Миглите от естествен косъм се слагат много по-лесно, което е удобно за начинаещ, и стояш по-естествено.Слагат се на чисти очи, или върху сенки- в никакъв случай върху крем например, защото или няма да залепнат или ще се отлепят много, много бързо. Хубави естествени мигли има в Бюти зоун и в повече хубави магазини за козметика. Вървят 10-15лв с лепилце към тях, което в повечето случаи е за чуствително очи. Успех!  Peace

# 130
Имате ли мнение за тези мигли? https://beautyshop.bg/product/2612/eylure-migli-naturalni.html Лепилото,което е в опаковката върши ли работа или трябва да си взема отделно?

# 131
Здравейте момичета ! Ако може един бърз съвет  Praynig след като разгледах някои коментари забелязах че някои момичета бяха написали че след като са си сложили мигли при гримиорите им ( от по-хубавите мигли) след като са ги махнали са останали и те самите без мигли ... смисал как да го разбирам че ако си ги махна сама с тоалетно мляко ще е по добре ? И колко горе долу време издържат след слагането  Praynig Hug Flushed

# 132
При миглите на снопчета така става, при целите-не. Може и с клечка за уши да ги намажеш със зехтин/масло, ще паднат още по-лесно.
Цели мигли слагам за вечерта и преди сън ги махам задължително!

# 133
Здравейте,
когато си махате залепените мигли, вашите собствени не трябва да падат! Естественно зависи от лепилото което ползвате, ако то е хубаво и професионално като например най доброто лепило ДУО естестюенно мяма да имате проблем! Ако обаче някой си залепи миглите с така нареченото Бяло лепило, което е за специални ефекти и се маха много трудно, като се опитате да ги сваляте ще отскубнете и вашите собствени мигли!
Моят съвет е, не използвайте никога дълготрайно лепило, което не е подходящо за мигли!!!

# 134
Здравейте интересуваме как почиствате миглите от спиралата и от лепилото.

Общи условия

Активация на акаунт