Мама песен след песен реди, а Юлчето малко хич не ще да спи

• 12 556
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
ааа , Иве мерси за инфото  HugЗатова е щуряла толкова
Радвам се че сте добре, стискам палци да не се разболее Ради  Hug
Дани , умрях от смях докато четях поста ти , представям си твоята принцеса какви ги върши Heart EyesКажи после за резултатите, дано са добри.Надявам се да се оправиш скоро
Аз също се разболявам за съжаление.......................

# 46
Ками аз му слагам от ваксините който са от здравната каса , вече на вдига Т само първия ден имаше реакция .Но мен ме е страх да не пипне вируса от батко си че тогава може да има усложнения след ваксината но мисля че кризисния период мина Praynig

# 47
  • София
Мими виждам че четеш,разчисти си кутията пак ми дава че е пълна

# 48
  • На края на вселената!
Иве, готово  Embarassed Извинявам се за спама  Embarassed

Надявам се всички болни мъници и големите също да оздравяват бързо  Praynig

# 49
Кирова, успешна операция на мъжа ти  Praynig бързо оздравяване на всички мъничета

Моите заключвалки са някакви обикновени от джъмбо, но се отварят много трудно, трябва сила. Тапите за контакти също са от джъмбо и те много трудно се вадят, аз ги вадя като ми се наложи с нож, ровичкам по половин час...и поради тази причина махнах тапата на единия от контактите, до който Никола стигаше като лазеше, защото е под масата, обаче сега не ходи до там. Въпреки че са ми обезопасени контактите като ходи да човърка в тях (обикновено с ключове) ме казвам "не, там е опасно, тече ток" за да не си създава навика да си играе с контакти

И Никола много обича копчета, да вади и прибира някакви неща, да откопчава, закопчава.... Дядо му му даде старо портмоне, пълно с календарчета, карти, а аз му взех от джъмбо детски пари (монети и банкноти) - голяма игра пада с това, пренарежда го по сто пъти. Монетите пък започна да ги пъха в процепа на фурната и вчера му взех от пумпелина едно малко дървено чекмедже с процеп като касичка отгоре, в което се пускат пластмасови жетони...и то е много любимо

Ува, и Никола така спи - ето го  Grinning

# 50
  • София
Вижте какво ми попадна - за всички, които разбират английски - превивах се от смяххх...
http://www.youtube.com/watch?v=BWE1tH93G9U

# 51
  • София
Някой ме беше питал преди много време за хомеопатията... и защо не вярвам... ами, сега, ровейки в сайта на bbc, попаднах на следното:

http://www.bbc.co.uk/science/horizon/2002/homeopathyqa.shtml

http://www.bbc.co.uk/science/horizon/2002/homeopathy.shtml

# 52
Цитат
Някой ме беше питал преди много време за хомеопатията... и защо не вярвам... ами, сега, ровейки в сайта на bbc, попаднах на следното:

ами всъщност Кати никой не те е питал това...може би ти се е искало да те питаме, за да можеш да завържеш поредния спор  Peace това го пиша с най-добри чувства, знаеш, че те харесвам, въпреки че въобще не те разбирам  Wink

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 10:48 от marisasav

# 53
Марти, сега зацепих. Аз пък в какви обяснения се хвърлих. Незнам къде е къщичката, просто така си пише Laughing
Дели е много кисел днес. Плаче за всичко . Явно днес ще се ляга рано.
Научил се е да отваря вратите сам. Вече няма никакви задръжки Crazy

# 54
  • USA
Кирова, дано всичко да е наред с мъжа ти.  Praynig
Криси пипа навсякъде, и затова всичко опасно е вдигнато на горно ниво. Шкафовете съм ги вързала с ластици за коса, но от време на време му ги отварям да си рови. Неговата стая е само с играчки за да не го мисля какво прави като е там сам.
Марти, и Криси спи така  Laughing. От няколко дена обаче го слагаме в неговото си легло и мисля, че започва да му харесва без решетките като е.
Иве, дано да му се размине на Ради този път.

# 55
Кирова и Томасе, моля ви, качете по още една снимка на хлапетата ако имате възможност.
Кати, след дълго отсъствие от темата се влиза със "Здравейте! Как сте? Ние сме супер! Ето ви няколко снимки на Давидче, да му се порадвате..."  smile3534

# 56
  • София
Цитат

ами всъщност Кати, никой не те е питал това...може би ти се е искало да те питаме, за да можеш да завържеш поредния спор  Peace това го пиша с най-добри чувства, знаеш, че те харесвам, въпреки че въобще не те разбирам  Wink

Нее, не искам да споря - поне не с вас. Беше много отдавна - когато бебетата бяха малки бебета, ставаше дума за това може ли да има ефект върху бебета и животни, ако не е истинско... тогава изобщо нямах представа - и горе-долу това и казах. А сега попаднах на това, търсейки друго - и по съвсем друг повод, търсех нещо за фокуси с гилотина и карти, по повод на част от серия на Коломбо, на която попаднах.

ПП
Renie78, напоследък се занимавах с плетене - и само такива неща съм снимала...  Embarassed и ако не се бях сетила за този въпрос, едва ли щях да пиша тук, докато не си завърша пелерината - щото почна ли да се форумя, всякакви ръкоделия изостават... мнооого.  Laughing

# 57
Здравейте, как сте? Ние сме супер  Mr. Green
Аз уж уча... да видим какво ще излезе на края... Малчо всеки ден прави по някой нов маймунджолък  Heart Eyes Решила съм да си водя дневник, защото иначе само досаждам на хората с "а пък малкия днес......"  Rolling Eyes
Рени опитах се да кача снимка на малчо за колажа, но снимка.бг не ме пуска да се логна  newsm78 Утре пак ще пробвам. Рамките са станали прекрасни   bouquet
ПС: успях да кача снимка  Sunglasses

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 03:54 от М@я

# 58

Добро утро  Hug
И ние сме добре  Mr. Green ако не се има впредвид, че Мимко малко подкашля от вчера. Майче, и аз съм в твойто положение - боря се с едни задачи, казуси, он-лайн тестове  ooooh! Но пък си ви чета редовно  Mr. Green
Искам само да пожелая на всички бързо оздравяване и никакво разболяване повече  Hug
Мими,честита ти книжка. Безаварийно и безпроблемно!

# 59
Рени след малко ще избера друга
http://www.hkirova.snimka.bg/album.php?album_id=279924&pid=7295104
http://www.hkirova.snimka.bg/album.php?album_id=279924&pid=7295097
сложи която прецениш
Ох извинявай аз не ги качих в албума .
Отивам да преоблека Сашо и после ще ги сложа в албума.

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 10:31 от h.kirova

Общи условия

Активация на акаунт