Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 038
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
НБМ, на консултация сме, баща им ще ни кара.
Обаче с удоволствие ще си намеря ходене някъде, щом си навита Mr. Green

Гнид, от къде взимаш млякото ти? Не знаех, че и каши имат. Разгледах ги в папа-бебе.ком, ама пусто няма в нашия квартал Crossing Arms
Евридика, в Топчо храни има ли? Дали има Лактана там?

# 31
тъкмо щях да ви овикам, че за два часа сте напълнили 3 страници със "запис" и "честита месечинка" , пък то все съществени неща за четене  Sunglasses

аз като върл противник на проходилките разбирате как гласувах. Всъщност, ра2, сигурна ли си, че ще ползваш каишки? Аз миналия път си купих така - да имам - и не ги сложих нито веднъж. Каишките са за деца, които бързат да ходят и са твърде устремени напред, пък Деян  се пусна чак когато разбра, че не би паднал, а ако би паднал, никой не би го вдигнал.

и дистанционните не давам, и телефоните, а компютърът още е забранена територия и за баткото. Сума ти приятелки се оплакват, че децата им изключват компютъра от щепсела или голямото копче, тъй че мерси.

# 32
Не мога да гласувам - не съм решила още дали и какво ще ползвам...

# 33
дай сега  Hug

# 34
Тити, с баткото бяхме само на здрав кръст и само си мечтаех за каишки, така че наистина нямам лични впечатления. От зор се бях видяла в чудо и бях измислила "рационализация" - обувах го с панталони със здраво закопчаващи се презрамки и прекарвах дълъг шал отзад през презрамките и държах опънати краищата. Това беше след тоталното скапване на кръста на майка ми, мъжа ми и моя, разбира се, и след няколко юнашки падания като талпа назад, при което главата му изкънтяваше ужасно в пода. (колко нощи съм го дебнала и проверявала и будила да не би да е получил мозъчен кръвоизлив.... Embarassed) Всъщност той рано се научи да ходи, но дълго не се осмели да се пусне и искаше непрекъснато да се упражнява и ако не го държим за ръцете да ходи, не се седеше от рев около него.

# 35
дай сега  Hug

Е, ти пък специално ми направи опция Simple Smile Благодаря.

Баси, как обичам да съм информирана и аз като Лучия малко съм замаяна от цялата информация, та направо се чувствам като блондинка в БАН.

Искам да питам iucka как й се чете никнейма, на кирилица да го напише ако може. Щото покрай честитките беше Юка, Юцка, Лучка и ми стана интересно как е наистина Grinning

# 36
  • Варна
Иви  Hug
Ще ползвам и проходилка и уолкър и всичко което може да ме улесни, да отмени ръцете ми  Wink...но умерено.Смятам, че за всички тези приспособления за прохождане  е още твърде рано,бебетата скоро няма да прохождат мисля... newsm78...Също мисля, че "вредно е" е твърде преувеличено .. не мисля че например аз съм увредена или още много други деца слагани в проходилки разумно.Мое мнение  Sunglasses

# 37
  • София
Видях някъде из онлайн магазините да продават каски за прохождащи бръмбарчета Simple Smile Нещо като каски за зимни спортове, но олекотен вариант. Не мисля да ползвам такова нещо, казвам за любопитно и по-загрижени.

Тити, какво се изтъкваш, знаем те тебе  smile3534 Впрочем и аз мисля да не ползвам уреди за ходене - да се оправя - който иска да върви, да се научи първо как се пада. Правило номер едно в повечето спортове  Mr. Green Ако случайно ми дожалее за детето или получа нови болежки, може и аз да взема проходилка, но тогава ще уведомя официално юлската дружина Simple Smile
Разказах ли ви как днес по моя вина Дари си дранна главата в повивалника  Rolling Eyes Имам лошото усещане, че това е само началото  Whistling

Пърли, пробвах на няколко пъти подобен номер: тя се унася, аз я нося към кошарата, Дари се събужда и ревва. Опитах да я кърмя, надвесена (т.е. надупена) над кошарата, но не мина номерът и се отказах от тази акробатика  Grinning

Кали, браво - явно всяко бебе си е с със номер. Вече и призьор "Люлеещо се бебе" си имаме!

# 38
# 39
  • София
Леле леле колко съм пропуснала ooooh! много съм отвеяна
Честито на празнуващите днес   bouquet
Аз съм за проходилка пък ще видим за сега бънджито ни е добре  Party
Ние от вчера ядем вече плодова каша  Crazy

Още веднъж се извинявам , че не съм писала толкова време, със сигурност сте ни забравили вече Embarassed

# 40
  • София
Помня, че веднъж Сакси беше писала как се ядосва на свекървата си, че позволява на Яна да си играе с дистанционното. Че според нея детето трябва да знае, че някои вещи са само на мама или на тати и не може да се играе с тях. Съгласна съм с това! Лека нощ!  Hug

# 41
Милена, жълтия е за пишле   Laughing

пп. Бобо не ще да яде от шише  Rolling Eyes забравило е милото  Rolling Eyes утре пак ще го пробвам ...

# 42
  • София
Относно книгите за четене, още в периода на тръшкане при Билянка от други майки ми беше препоръчан Д-р Фицхю Додсън с книгите му " Как да приучим децата към дисциплина" и "Изкуството да бъдеш родител". Естественно веднага ги купих и двете, но... така и не ги прочетох  Embarassed. Мисля обаче, че вече е време  Simple Smile Така, че нямам лични впечатления за автора и книгите, но отзивите за него са добри.

Дея пък днес почти си изпи добавката сам-самичка. И друг път е хващала и задържала шишето, но последно като пробвах беше много по-малка, а сега някакси ми изглеждаше съвсем съзнателно и си го надигаше такава нагоре, като намаляваше количеството. Даже се бъзикахме с татко й, че гледа да е пълна бибата, за да не влиза въздух  Simple Smile

Ако намерим колелцата на проходилката от Биляна ще я слагам и Дея по малко. Билянка почти не съм я слагала. Тогава някакси бях против проходилките и не съм купувала, а кумувете ни дадоха тяхната, но сега нямам нищо против тях. Все пак става дума за стоене по няколко минути на ден.
Даже си спомням, че бяхме залепили нещо отгоре на мястото от където излизаше звука, че музиката беше някаква супер силна и дразнеща с времето Simple Smile.
Иначе имаме от Биляна и камион/джип, който става и за бутане с крачета и има облегалка на която може да се държи детето. Биляна и днес даже го кара, а неговата батерия каква е не е истина просто - не сме я сменяли от както е купен камиона и още издържа при все, че не се ползва рядко, а една от мелодиите е като на аларма #Crazy. Въобще някои от тези играчки действат много добре на слуховите органи  Simple Smile

А относно магазина Штъркел. Незнам как е положението там към днешна дата, но спомените ми за него са много отрицателни. Пазарували сме за Биляна от него няколко пъти и то предимно храна, а не дрехи, защото наистина е много добре зареден, но персонала тогава беше ужасен, като това не е само мое лично мнение, а и на много други майки тогава. Понеже съм си странна птица и една не любезна продавачка може да ме откаже да вляза макар и в иначе хубавия магазин, така и не можах да се науча да пазарувам от него. Може пак да го навестя сега с Дея, пък дано да се е оправило положението.

# 43
  • Варна
Мама Иви,   bouquet.
Тигъра е страшно сладък  Heart Eyes. Снимките с новото   smile3509 са  newsm74.
Катето и Ния са много добри ученички  Laughing.
Дари на кого беше гадже  newsm78? Много е сладка.
Имаше и още  Blush, всичките прекрасни  Heart Eyes.
Джули, ама след 3 дни всичко ли прочете?
ЧРД на Катинчето   bouquet! Да е жива и здрава и поздрави от нас.
Дуци, дано хомеопатията помогне на Пепи. Ще ми бъде интересно да споделиш.
Ето специално за теб
http://inka26.multiply.com/photos/album/35#2
Незнам до каква възраст дават чувалчето, но е много дебело и топло.
Много лека и удобна количка. Доволна съм.
Споделете каква чанта използвате ти и Астарта. Не ми се иска да поръчвам раницата към комплекта.
Шада, какво стана с котката?

# 44
  • София
маякуб, браво на Матей как хубаво се храни.  Heart Eyes Ще трябва и аз да го пробвам след седмица тоя вариант да видим.  Thinking  

мамаиви, според мен, трябва да се нулират резултатите, за да стане  Peace

julie.k, много помниш  Crazy  Сега нали сме при майка ми тя пък и дава порцеланови чаши и чинии. Казвам й, че както си седи кротко и й говори на чинията, ще е метне със засилка на плочките, а тя ми отговоря - "нищо, нека"... И много се ядосвам. Всички роднини вече ме мислят за зла.  Mr. Green

Проходилка няма да ползваме и по тоя повод днес една колежка на майка ми (бебето е октомврийче) я питала от кога давам кис.мляко на Яна, че тя вече почнала да дава.  Shocked  и то защото АМ било скъпо (а не кърми бебето, понеже я боляли зърната)  ooooh! и от другия месец щяла да му взима проходилка....   Shocked

Общи условия

Активация на акаунт