Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 040
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Астарта, като започнахме лечението с хом., вече беше излекуван от бронхита, няма как да разбера повлиява ли се.

Т на Анна е ниска - 37 беше преди малко, но е топла и я виждам, че не е добре.
Излиза ми се и на мен, все в неделя ще са болни тия дЯца, да му се незнае ooooh!

Моят е такъв поспалив, ще спи поне до 11 и после половин час ще се мотае из къщи, без да прави нищо смислено. Затова ще изляза без него, да не го чакам и да се ядосвам, че вече само като фелдфебел командоря и се сърдя за всичко. 
Ама че позната история Mr. Green

# 286
Здравейте  Grinning
  Да питам , че ще свърши темата............... Blush простете за невежеството  ми , но какво е walker  Blush

# 287
  • София
Дуци, споко  Hug Може нещо зъбче да е, не се притеснявай и дано не се повиши Т  Praynig

Моята девойка от няколко дни е придобила неприятния навик да се събужда около 12.30-1.00ч посред нощ и да си будува известно време  Crossing Arms Снощи даже и памперса пълни  ooooh! Няма да коментирам, че винаги се събужда в най-неподходящия момент  Whistling

iucka, ей това е уолкър: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0/products_id/408
Проходилка за големи  Mr. Green

Опс, забравих  Blush
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН   bouquet ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ  newsm67

# 288
Ние бяхме подарили преди време на приятелско детенце това

Тя много си го харесваше и го ползваше много дълго - тия сините отзад се събират и детето може да седне отгоре и да го ползва като колело без педали - да се избутва с краката. Обаче пак се се оляли от този сайт с цената Money

Ясмин си беше направила собствен уокър - един кашон от памперси Mr. Green Научило се е да оцелява детето като не е случило на родители Mr. Green

# 289
И аз съм си харесала този wallker, защото може и да се сяда отгоре, ама 120 лв ми се виждат множко Thinking

# 290
  • София
И аз съм го харесала,ще го дебна в продавалника Peace
Момичета,къде да намеря карта за играта на Памперс?

# 291
Ох, размина ни се разходката. Вън застудя. Надявам се никой да не е тръгнал натам вече...Много се извинявам.

# 292
Верно е много пари това нещо, ние имаме подарена проходилка, ще я ползваме като стане на 9-10 месеца, тя тогава вече ще и пълзи много, така че няма да я мисля

Снощи беше супер кеф
Елена заспа преди осем часа, около осем и полвина -девет само се събуди да яде и си продължи да спи до към 11, побудува полвин час, яде и заспа и яде пак чак към 4 и спа до осем
Вечерта имахме гости и аз като нормален човек седях на масата и ядох и пих винце бавно и спокойно, после те играха карти, аз си четох
Имаше и дете гостенче, което през цялото време седя на компютъра, а бременната му майка джаска карти
Голяма почивка, Яна също я нямаше и така с едно дете се едно си без дете

Патка съм голяма, докато се усетя да поръчам от ларедут и се изчерпали полвината неща, най-вече якето, което исках за Яна, сега ходи с едно дето са му окъсяли ръкавите и нищо не и харесвам от магазините

Ели вече пълзи като Яна на Сакси, но не толкова бързо

# 293

Общи условия

Активация на акаунт